LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Jj hedgehog odchází - pokus číslo 2347. :film_projector:

4 Likes

On je na nas zavisly :face_with_diagonal_mouth:

1 Like

Hmmm. :saluting_face:

3 Likes

Však z toho se na novej rok stane memečko.

3 Likes

5 Likes

LOL. To je naražka na to poskakování?

2 Likes

To je odpověď Landa na to, když Max řekl, že kdyby seděl v McL, tak už má dávno titul

3 Likes

No jo vlastně, na to jsem zapomněl. Tak za tohle plus bod pro Landa.

2 Likes

To sme videli dnes, ked nema top monopost. Dostal sa pred Alonska, ktory zaspal start a potom ho pustil Yuki. Ani v DRS sa za Norrisom neudrzal. A to sa bavime o tom jazdcovi, ktory vraj vyhrat titul 2024 v tretom monoposte :smiley: Vraj najlepsi pilot sucasnosti :smiley:
Dajte Leclercovi rovnaky monopost, ako ma Verstapen a vygumuje ho zo vsetkych stats…

1 Like

Díky, snad mě mládenci výše nebudou už považovat za zaujatého.

No Max vyhrál v 2024 ve třetím monopostu. :wink:

2024 Teams’ Standings

Pos. Team Pts.
1 McLaren Mercedes 666
2 Ferrari 652
3 Red Bull Racing Honda RBPT 589

Lol, ty fakt nevíš co je výkonnost monopostu

2 Likes

Ale no tak, tomu nevěříš přeci ani ty. Max asi nepodal nej výkon dnes, ale pořád poskočil o dvě místa. A že by dnes Charles nějak zářil?

poskočil o dvě místa, když ho pustil kolega a na startu se dostal před Alonsa, kterýho ho nechal (jako v Brazílii). A to nemluvím o tom, že měl Max o 0,8s na kolo výhodu oproti Alovi skrze techniku.

3 Likes

Já ano, co ty? Pokud si dobře pamatuji, jste to vy kdo vždy tvrdí, že když Max vyhraje kvaldu, má nejrychlejší auto v závodě a musí vyhrát.

To já vám to vysvětluji že to tak není. A jsem rád, že to již konečně berete v potaz. Hlavně ať vám to vydrží.

A i @D.COULTHARD píše že Fernando zaspal a já dodávám že pak se nechal předjet po chybě. To se holt stane. Já nevím proč máte potřebu pořád Fernanda hájit i když udělá chybu, nebo chyby.

Já chyby Maxe uznávám. Můžeš si dohledat můj koment ze včerejší kvalifikace.

Nechte si trošku odstup a řekněte si s klidnou hlavou. Kdyby tohle zajel Max, chválil bych ho?

Pojďme dál. Fernando je minulost, pojďme na budoucnost. Vždyť fandíte i Oscarovi ne? Tak proč ta křeč?

Nemusíme se přeci shodnout a pořád spolu můžeme normálně komunikovat nebo ne? I bez takovýcg věcá jako je “ty tomu nerozumíš”, “ty fakt nevíš”, “ty seš a marnej” no i hůř to umíte. Prostě to vidíme každej jinak ne?

Chlapci, nikdo nemá vždycky pravdu, smiřte se s tím. :wink:

1 Like

Fernando pustil Maxe? Pokud je to pravda, tak by měl z AM letět do minuty. Jestli máš nějaké info. Pak už by neměl nenastoupit ani do kvaldy. To je ostuda.

Jestli Maxe pustil Yuki? No nevím, bylo to po startu a Yuki byl určitě v tempu pomalejší a dělal chyby. Proto dostal trest. Kvalda dobrá, závod nic moc. Ale může být. Já bych na to nepřísahal.

2 Likes

Kdyby si koukal na ten start, tak bys viděl, že Alo tam nechává Maxovi prostor za T1 a nebránil se mu, jako se mu nebránil v Brazílii na startu sprintu. Víš, ono je potřeba koukat na ty závody a vidět věci jak se stanou a ne to, že někod ztratí pozici, tak hned udělal chybu.

Jinak já beru v potaz výkonnost monopostu vždy, já tu nejsem ten, co chodil, jak Alo na to nemá protože dojel tolikátý, když AM byl naprosto tragický, to si musíš vyřídit s někým jiným.

Fernando není minulost, Fernando je přítomnost a očividně i budoucnost min 26 co se týká pro AM, to je fakt. Fandím i Oscarovi, ale to není důvodu, abych tu psal nesmysly, že na to Fernando nemá, když si tam vodí 90% pole, když má na to techniku

2 Likes

Pustil no, a proč by měl letět? Alo neměl techniku, aby Maxe udržel za sebou tak či tak, o tom je čtení závodů - vědět s kým jezdec reálně závodí.

2 Likes

Tady jde o to, že před Alonsa dostat se byla naprostá povinnost, Alonso neměl nejlepší odpich, ale před RB by se neudržel tak jako tak, to samé Mercedes. Se podívej jak Alonsovi Kimi ujel, když se dostal před něj. Alonso se pokusil udržet se na 6 místě a ano přepískl výjezd na cilovou rovinku. Nicméne skončit s Astonem best of the rest na 7 místě a ty napíšeš, že Alonso je budoucnost? Na jakem zakladě? Kvuli těmhle nesmyslum přesně pusobíš, že vůbec nevíš…

2 Likes

Ta rétorika, že Alo je minulost a za zenitem, když dojede za top týmy a dlouho držel Kimiho za sebou, který potom jezdil o 1s rychlejší časy, to je prostě hotovo. Buď komplex nebo neznalost, u tiMura si nejsem jistý co z toho, u Bretnixe je to kombinace obojího

1 Like