LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Však jen ukazuje svojí bublinu, může pokračovat pro mě za mě.

2 Likes

On zohledňuje špatnou techniku, ale jen u Maxe :smiley:

2 Likes

SF-25 je najhoršie Ferrari v celej histórii. Po štarte z pitlane je stále ■■■■■■

1 Like

Touhle logikou můžeš tvridt, že Hulk se Sauberem dělají přes svoje možnosti, když měli letos podium.

2 Likes

Kdyby to Maxovi dneska tak “neskákalo” tak vyhraje o pul minuty. :smiley:

3 Likes

Nevyhovuje mu a neveri tomu autu. Rano jsem tu postoval telemetrii, kde ztratil 2 desetiny jen v T12.

1 Like

Vypadnout z Premium klubu muze kdykoliv kdokoliv, ty uz vis jake to je.

3 Likes

Sprint neprekvapivo nudny.
Na cele si to ustrazili, RB musi spravne upravit setup na Q a R, ak chce Max zajtra vyhrat a drzat svoju sancu na titul.
Juki za mna dobre, nakoniec skoncil predsalen hned za Maxom.
Provokovanie k Alonsovi uprimne nechapem, AM urcite nie je v top3-4 a akekolvek body su uspech a skor na pochvalu, staci sa pozriet na Strolla… :slight_smile:

3 Likes

No, ted uz to neni o autech, jenom jezdecky skill a kdo ma pevne nervy, a tak muze se stat cokoliv, technickych zavad bylo letos nejak podezrele malo.

Pokud tím myslíš váš pedofilní kroužek, nemám zájem.

1 Like

Ano to tvrdím. Jsem přesvědčen že Hulk dostal z auta víc, než kdokoliv jiný, možná vyjma Maxe, ten den ze svého auta. A jsem přesvědčen, že Max by to dělal konzistentněji a na pódiu by byl častěji a je pravděpodobné, že by byl schopen Hulkův výsledek překonat, neboť já považuji Maxe za nejlepšího pilota současnosti.

Já samozřejmě rozumím tomu, že to odmítáš přijmout, ale to je tak to jediné co s tím můžeš dělat. :grinning:

Hezký zbytek víkendu a gratuluji k vítězství Oscara. Vynikající výkon. :+1:

1 Like

Teta Marta s dcerou 14, vim ze se ti libi.

https://www.facebook.com/reel/861132839899909

Postni Hogrovi a přestaň pindat, zážitky tohoto typu se tu chlubí vaše smečka. Na odkaz si dovolím neklikat, nezájem, tečka.

Max JE nejlepší pilot současnosti.

O tom žádná.

2 Likes

Aha, hlavne zes na Martu jak vykrucuje zadeckem cucel vcera cely vecer ze…ale i tak se s tebou nebavime.

Nudaaa. Ferrari katastrofa, Verstappen nič moc, Alonso fajn, Piastri sa preberá? Dúfam, że áno a boj o titul zdramatizuje.

5 Likes

Na jakou uroveň ještě hodláš spadnout? Tohle je forum o F1 a ne o tvých komplexech.

4 Likes

Neskutečný co tu zase předvádí za svoje komplexy. K F1 nic, jen kopat, urážet a zase psát lži o tom, kdo je nejlepší i když tomu očividně vůbec nerozumí

4 Likes

Tak on stejně sleduje jen ALonsa a dneska zase viděl že i ve 44 v nekonkurence schopném voze byl best of the rest…proto tu začne vytahovat věci out of context - zakomplexovanej “filozof”.

2 Likes

@Bretnix stejne rikal ze z fora odchazi i s @Hedgehog sice nikdo nevi proc.

1 Like