Jestli ti nepřijde s Astonem 7. místo dobré tak zase ukazuješ jak tomu rozumíš. Snažil se udržet před daleko rychlejším Mercedesem a bylo duležité mít dobrý vyjezd na cilovou rovinku, tak je jasný že chyba v slabším autě přijde. Alonso zatím skvěle.
Maxe možná pustil, ale Fernanda rozhodně předjel.
Gratulace Oscarovi, sice tady moc fanousku nema, skoro zadne.
Dovol bobe?

Jako myslím že 2 body velmi rádi bereme
Pěkně nám odcházely ty gumy, tenista raději do boxů.
Jo a ty uštipačné kecy neustále na Alonsa, při tom na Astonu best of the rest na dobrým 7 místě, to už fakt jen mávnout rukou. Bretnix je vážně hotovej a už ho jen hejtí, škoda co se z některých stane, fakt zírám.
Jinak Nejlepsi zavodnik ctvrty, ve viteznem aute, to mi vysvetlete, je to nejaky vachrlaty 

prosím tě, už toho nech. Já vím, že ty nezohledňuješ techniku, ale podívej se na nej kola top 7. Těžko s tím mohl dělat něco víc.
Aj predošlé Katarské šprinty (takže 3x po sebe vyhral rovnaký pilot) spomínal ktoré sa točili len okolo Maxa s číslom #81 
Furt se nechces vsadit, ze vse vyhraje?
Jinak tyhle blaboly postradaji smysl.
Však je směšné, že u Maxe je chyba hledání limitů a u Ala je to stáří a že je za zenitem. Takhle se střelit u vlastní logiky, to fakt nepochopíš. Jinak je dobrý, že mají ty hardy na závod i když je limit 25 kol na sadu
Podle mě nemít Sainz něco s monopostem, jak mu tam něco ulítlo, tak má Alonso sakra co dělat i s ním. Velká klika že mohl alespoň po tom předjetí Antonelliho trochu dýchat.
Jo jo, ale tak malinko jich tady je…
Jestli ti přijde ztratit dvě pozice na startu a pak se nechat předjet jako snad jediný ve sprintu po chybě jako OK a dobrý výkon já proti tomu nic nemám. Mě to jako dobrý výkon nepřijde.
Ale každý si to budeme hodnotit po svém, co ty na to? O tom kdo z nás dvou rozumí formuli se já hádat nebudu, neboť mi to přijde hodné kluků na pískovišti. Nic proti nim, ale jsem už na pískoviště příliš stár.
Dokud nebudeš zohledňovat techniku, tak jsi vyřízenej a je mi jedno kolik ti je. 
Tohle si uvědomí i 100 letej.
Alonso hodil Aston v SQ daleko výš než kam patří. Až to ted ostatní zase poštelují, tak očekavam další propad Astonu.
Říkal si, že by Max vyhrál i v Haasu, no nevyhrál v Red Bullu. Už by si měl začít chápat proč.
To je tak kdyz nekdo objevi Lexaurin, ztrati soudnost a zobe po dvou po trech 
Líbí se mi, jak to tiMur střílí do Alonsa za jedinou chybu, která ve výsledku nic nezměnila. Kde byl, když Alo dostával top hodnocení za výkony jako v Singáči (nejvíce náročném závodě na fyzičku) nebo Maďarsku. Fakt tyhle kecy člověk nepochopí
Max nevyhrál v RBR? Jo aha ty chceš aby vyhrál každý závod. Tak tuhle debatu ukončíme.

Díky Alovi je AM zase před Haasem