LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli ti nepřijde s Astonem 7. místo dobré tak zase ukazuješ jak tomu rozumíš. Snažil se udržet před daleko rychlejším Mercedesem a bylo duležité mít dobrý vyjezd na cilovou rovinku, tak je jasný že chyba v slabším autě přijde. Alonso zatím skvěle.

3 Likes

Maxe možná pustil, ale Fernanda rozhodně předjel.

Gratulace Oscarovi, sice tady moc fanousku nema, skoro zadne.

Dovol bobe? :frowning_with_open_mouth: :thinking:

Jako myslím že 2 body velmi rádi bereme :+1: Pěkně nám odcházely ty gumy, tenista raději do boxů.

Jo a ty uštipačné kecy neustále na Alonsa, při tom na Astonu best of the rest na dobrým 7 místě, to už fakt jen mávnout rukou. Bretnix je vážně hotovej a už ho jen hejtí, škoda co se z některých stane, fakt zírám.

2 Likes

Jinak Nejlepsi zavodnik ctvrty, ve viteznem aute, to mi vysvetlete, je to nejaky vachrlaty :thinking:

obrazek
prosím tě, už toho nech. Já vím, že ty nezohledňuješ techniku, ale podívej se na nej kola top 7. Těžko s tím mohl dělat něco víc.

2 Likes

Aj predošlé Katarské šprinty (takže 3x po sebe vyhral rovnaký pilot) spomínal ktoré sa točili len okolo Maxa s číslom #81 :+1:

Furt se nechces vsadit, ze vse vyhraje? :slight_smile: Jinak tyhle blaboly postradaji smysl.

Však je směšné, že u Maxe je chyba hledání limitů a u Ala je to stáří a že je za zenitem. Takhle se střelit u vlastní logiky, to fakt nepochopíš. Jinak je dobrý, že mají ty hardy na závod i když je limit 25 kol na sadu

2 Likes

Podle mě nemít Sainz něco s monopostem, jak mu tam něco ulítlo, tak má Alonso sakra co dělat i s ním. Velká klika že mohl alespoň po tom předjetí Antonelliho trochu dýchat.

2 Likes

Jo jo, ale tak malinko jich tady je…

1 Like

Jestli ti přijde ztratit dvě pozice na startu a pak se nechat předjet jako snad jediný ve sprintu po chybě jako OK a dobrý výkon já proti tomu nic nemám. Mě to jako dobrý výkon nepřijde.

Ale každý si to budeme hodnotit po svém, co ty na to? O tom kdo z nás dvou rozumí formuli se já hádat nebudu, neboť mi to přijde hodné kluků na pískovišti. Nic proti nim, ale jsem už na pískoviště příliš stár.

1 Like

Dokud nebudeš zohledňovat techniku, tak jsi vyřízenej a je mi jedno kolik ti je. :+1:
Tohle si uvědomí i 100 letej.
Alonso hodil Aston v SQ daleko výš než kam patří. Až to ted ostatní zase poštelují, tak očekavam další propad Astonu.

2 Likes

Říkal si, že by Max vyhrál i v Haasu, no nevyhrál v Red Bullu. Už by si měl začít chápat proč.

3 Likes

To je tak kdyz nekdo objevi Lexaurin, ztrati soudnost a zobe po dvou po trech :rofl:

1 Like

Líbí se mi, jak to tiMur střílí do Alonsa za jedinou chybu, která ve výsledku nic nezměnila. Kde byl, když Alo dostával top hodnocení za výkony jako v Singáči (nejvíce náročném závodě na fyzičku) nebo Maďarsku. Fakt tyhle kecy člověk nepochopí

2 Likes

Best of the rest bereme, 2 body jsou doma, srovnej se s tím :slightly_smiling_face:

2 Likes

Max nevyhrál v RBR? Jo aha ty chceš aby vyhrál každý závod. Tak tuhle debatu ukončíme. :grin: :wink:

2 Likes

Díky Alovi je AM zase před Haasem :sunglasses:

2 Likes