LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak, věk nezastavíš

3 Likes

Tak stratit na Maxa za 17 kol 5s urcite nie je zle.
Rychlejsieho by ho uz teraz RB asi ani nechcel :sweat_smile:
Ale ten trest ho bude stat asi len jednu poziciu…

No to je z kvaldy ne? Je vidět že kluci jedou na Max. Tak to mám být. Občas to holt nevyjde. To dělá mistra světa tohle.

Jo takhle, u Ala je to stáří, u Maxe je to limit. Tohle nemyslíš vážně.

1 Like

3 desatiny na kolo na takej kratkej trati, to je katastrofa.

Pěkně nudný sprint. Každopádně Alo best of the rest potěší, v dalších částech víkendu očekávám, že se Aston propadne.

2 Likes

Ralf Schumacher prave narieka, aka je skoda, ze Antonelli dostal 5s a vypadne z bodov.

Elkannova motivacna rec celkom evidentne zabrala :grinning:

1 Like

Fefe muze byt rado, ze tech. pravidla konci. Pristi sezonu by jezdili s timhle autem na konci bodovanych pozic…

Jinak nechápu Verstappena, jak si vždy na něco musí stěžovat, když neni schopný se dostat přes soupeře. Úplně stejně “skákal” i Piastri. Je to do Maxe malinko trapné už.
Mimochodem zatím skvělá práce od Oscara.

2 Likes

Mozno keby Maxa nepustal po starte, by to bolo menej a ked myslis ze menej nez 3 desatiny na Maxa je katastrofa, ok… :slight_smile:

1 Like

Nudný sprint. Jediné plus, Oscar trochu zabojoval. A Maxův start.

1 Like

Uz som myslel ze eiselle nespomenie Maxovu jazdu a vyzdvihovanie v Brazílii ale nesklamal a spomenul to znova :joy:

1 Like

Jo Yuki ho fenomenálně pustil. To bylo něco. :+1:

2 Likes

Tak Fernando je starší ne? A Kimi je prostě mladý pívo, který neví co je únava.

Fernando včera vynikající a dnes ne. Ztratil 3 pozice, z toho dvě na startu. Ho mám chválit? Mohl bych to hodnotit výrazně hůř. Což bys ty k Maxovi nepochybně udělal. :wink:

1 Like

Fenomenální, Tsunoda co je podle Bretnixe totální odpad musel pustit nejlepšího pilota celé historie F1

2 Likes

No ale musel pustit, protoze tymova strategie.

1 Like

Ferrari - úplná katastrofa a aj Live Timing nejako blbol …

Tak musíš zohlednit techniku, AM nemá šanci na Mercedes, RBR a McL a byl za nima? byl. Udělal chybku, ale stejně neměl techniku držet déle Kimiho za sebou.

2 Likes

Antonelliho dostal 5s, takže zůstal za Tsunodou

3 Likes