LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

No u mě jde mimo hodně často. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ještě že jsi mi připomněl. Mám výborné víno, jdu si ho otevřít. Díky. :wink:

Když vznikne tak budu u toho.
No jediný za co ti mužu dat palec nahoru je, že se konečně nevyhybaš reakcím.

Měli by jste si s klukama taky dát, jste hrozně otravní pokud se ptáš na můj upřímnej názor :stuck_out_tongue:

2 Likes

Na zdraví.

3 Likes

To si udělal schvalně, že jsou na pozadí moje příspěvky? :smiley:

2 Likes

Salut

1 Like

Taky jsem si měl koupit Landa. Akorát piju předraženou chcanku.

1 Like

Zero, vzdyt se to neda pit :eyes:

Ta prichut je mega skvela. Valentino mi nechutna vubec, ale Hamiltona nebo Norrise muzu doporucit. Teda snad vsechny monstery bez cukru jsou dobry. :smiley:

Nemate s Puffom tie plechovky naopak? :joy:

3 Likes

Chladim ruzovyho RB, az tam Max posle za hodku PP. :smiley:

1 Like

Ak ju ziska Lando, tak vdaka tvojmu Monster pitiu :joy:

Mne RB chuti klasicka/original prichut, ten Monster Lando som nevedel dopit :sweat_smile:

1 Like

To si pak pekne nafackuju a celej ten balik vyhodim z okna. :smiley:

Mel jsi i ty Rakousky prichute? Ty jsou taky hodne dobry, ale jsou s cukrem teda no…

Ty :pig: úchylný…

To je všechno? Nuda chlapci :stuck_out_tongue:

Myslim ze nemal, vzdy ked som skusil ine prichute, najviac mi chuti bezna.
Aj ked s cukrom, to iste aj Cola a pod., mne nezvyknu chutit zero, nejak citim tie umele sladidla a nechuti mi to :slight_smile:

2 Likes

V takovym pripade doporucuju totok → Redbull adventní kalendář bazar - Ostatní | Bazoš.cz :smiley: Mel byt i v kramech, ale za boha jsem ho v CR nenasel. Nakonec jsem je bral v Rakousku. Jinak bilej a tyrkysovej top notch.

1 Like

Určitá skupinka s drasticky posunutým vnímáním světa si dokáže vsugerovat, že Alonsův pomalý start (zdaleka ne první v této sezóně) byl, že Alonso pustil Maxe před sebe? Komedie. To jsou klapky na očích správných fanatiků. :wink: Příspěvky kvůli nim rozhodně neopravuj. Žádný pilot nezaspí na startu dobrovolně. Kromě jiného nebude riskovat, že někdo to něj napálí zezadu, protože neodhadne jeho úmyslného “šlofíka”. Navíc Alonso na trati nezná přítele, Kubica by mohl vyprávět. Což je mimochodem pro změnu ten správný závodnický přístup, pokud se to samozřejmě nepřežene.

3 Likes

Me Zero vylozene vadi, at je to jakakoliv znacka, koupil jsem to jednou a vylil jsem to, nemohl jsem to polknout, chutna to jak ochuceny Jar.

1 Like