Podla mna sa treba pytat, ako je vobec mozne, ze tam bol nejaky vydieraci potencial.
Je to cena utechy pretoze F1 je cisto o prestíži a prestíž WDC sa neda ani len porovnat s WCC. Staci sa pozriet na 2021, 2008, 1999 atd.
Celé se mi to nějak nezdá. Ani že Piastriho pustil dobrovolně, ani na příkaz týmu.
McL přece není Ferrari se Schumacherem.
Příští rok bude tato sezóna zapomenuta. Všechno vynulováno, jede se odznovu.
Ale tím “vydíracím potenciálem” mi nahráváš. Protože zkusit takové “vydírání” na Verstappena, Zak by si poslechl něco hodně peprného.
… tohle popisuješ spíše vlastní pocity, Lando to vrátil pěkně a plně dobrovolně, takovej prostě je, že by tím pohrdal nebo druhou stranou garáže, já to tam nevidím.
Když si vzpomeneme na Maďarsko, tak bych to určitě nazvala nátlakem, ať nepoužívám to ošklivé slovo. Takže asi tak .
Ale on ho pustil dobrovolně proti příkazu týmu.
To je pravda. To by nám musel říct on sám, takže můžeme jenom hádat.
Za mna to v kazdom pripade najlepsie vystihol @Ambassador_Kosh. Pred dvadsiatimi rokmi sa z toho robil skandal, ked Berrichello pustal Schumachera.
Dnes Norris bez zjavneho dovodu rozdava Piastrimu darceky a este sa tomu tlieska. Ja byt Piastri tak sa za to vitazstvo citim celkom trapne.
Navíc Lando stále bojuje o P2 v šampionátu (jisté to nemá). Sice i tak navýšil náskok na Leclerca, ale stačí jeden problém a…
A kdo tomu tleská? jinak furt čekám na tvoji odpověď. Každopádně koukni na sprint v Brazílii, aby ses necítil trapně
Načo, aby otváral staré rany? Že keď chcel s Lewisom pretekať on, tak to nebolo možné?
Tomu nevěřím.
@Nordotor trochu zapomíná na to, že čisté byly i souboje Ver - Lec v úvodu roku 2022, a dále na to, že v roce 2021 eskaloval situaci právě Hamilton v Silverstone - do té doby nebyl problém.
To nemá smysl, Bretnix neustále ohýbá realitu i historii, tak aby vyhovovala jeho obrazu
Když se podíváte na tabulku, tak musíte vidět, že pouštění Piastriho před sebe je totální blbost.
V Silverstone 21? To jako vážně?
Psal jsem to výše.