LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

No zvolil si to Lando, pro něj to blbost není, to je to podstatné. Nemusíte s tím souhlasit, ale to je tak všecko co s jeho volbou můžete udělat.

1 Like

Dobrý vtip, protože tam Hamilton torpédoval Verstappena. Kdo tu překrucuje realitu, hm?

Nevěřím tomu. Proč by ohrožoval své vlastní druhé místo v PK?
Podle mě je to jasné divadélko pod věží, jen bez libých písní od Mařenky.

Nechapem vobec, co riesis. Piastri daroval Norrisovi vitazstvo v Brazilii, tak sa Norris rozhodol, mu to vratit. Normalny sportsmanship, nic ine z toho robit netreba.

2 Likes

Každopádně jsem právě objevil vysvětlení všech potíží. :wink: Holanďani mají víc testosteronu než Angličani, takže na lince Max versus Angličani je to jasné. :grin: BTW, prakticky nejhůře jsou na tom Češi. Gratulace na Slovensko, dopadáte lépe.

Jen pro zajímavost:

1 Like

Asi to pro Landa blbost nebyla, tak to udělal. Stejně je to jenom bod, může rozhodovat, ale pravděpodobně nebude.

Moc nerozumím, 1-2 je to v každém případě. Týmové příkazy byly, aby Norris Piastrimu dával DRS.

3 Likes

Tak nevěř, mě to přijde logické když to tak řekl.

1 Like

Schumachera s Barrichellom vypiskali za to, ked v roku 2001 uz v piatom preteku sezony musel Barrichello uhybat, udajne kvoli sampionatu, hoci to Schumacher v konecnom dosledku vobec nepotreboval. Vysvetli mi, v com je to podobne s dnesnou situaciou. Ja tam nevidim ziadnu inu spojitost, okrem toho, ze si dvaja jazdci prehodili pozicie. Akosi si pozabudol zohladnit kontext, to bolo v tomto pripade dost podstatne.

3 Likes

Zase nějakému pichusovi poskytli přístup ke klávesnici.

ale hlavně chemické znečištění našeho životního prostředí.

image

Trest tu každopádně vyfasoval Hamilton a to bez debat. Verstappen měl edge a Hamiltonovi by zase ujel, takže Hamilton udělal to, co udělal. Ne kvůli uhýbání, ale proto, že to byla jeho jediná šance.

Jedna věc je Kartous a druhá měření. :wink:

Ale dal jsem to tu pro odlehčení. :slightly_smiling_face: Holt je Max testostenovatější než britská konkurence, tak kdo se čemu diví? @JB22 Na trati je Max agresivnější. Teď to máš podloženo vědecky, tak prosím všechny, ať přestanou zpochybňovat Maxův charakter, když je to vlastně v tělesné chemii. :wink:

1 Like

rozhodovat o com? o druhom v sampionate? to je prvy porazeny a Lando o to miesto aj tak nestoji… teraz sa bojuje o pohar konstrukterov…

2 Likes

Protože je to lež.
Jako tým si McL nepomohl ani o chlup a ještě si Lando sám sobě ublížil a ještě ohrozil své druhé místo v PJ.
Takového duraka bych z něj nedělal ani náhodou.

To byla reakce na pořadí jezdců s tím, že byl nesmysl Piastriho pouštět. Takže ano, myslím si, že o druhém místě v šampionátu ten bod pravděpodobně rozhodovat nebude. Jestli Lando o druhé místo stojí nebo ne těžko říct, ale já bych mu ho přála. Byl by to zatím jeho zdaleka nejlepší kariérní výsledek, i když titul by byl samozřejmě víc :woman_shrugging:.

Nevím, co přesně je lež?

Celosvětové počasí sleduji téměř každý den a proto mě tihle šamani někdy opravdu dokážou pořádně vytočit.

Lež je, že tahle habaďůra přišla z Landové hlavy.
To je přímo urážka zdravého rozumu.

Jinak jezdec, který by vyhrál i na koloběžce, nedokázal předjet Haas.

4 Likes