No zvolil si to Lando, pro něj to blbost není, to je to podstatné. Nemusíte s tím souhlasit, ale to je tak všecko co s jeho volbou můžete udělat.
Dobrý vtip, protože tam Hamilton torpédoval Verstappena. Kdo tu překrucuje realitu, hm?
Nevěřím tomu. Proč by ohrožoval své vlastní druhé místo v PK?
Podle mě je to jasné divadélko pod věží, jen bez libých písní od Mařenky.
Nechapem vobec, co riesis. Piastri daroval Norrisovi vitazstvo v Brazilii, tak sa Norris rozhodol, mu to vratit. Normalny sportsmanship, nic ine z toho robit netreba.
Každopádně jsem právě objevil vysvětlení všech potíží. Holanďani mají víc testosteronu než Angličani, takže na lince Max versus Angličani je to jasné.
BTW, prakticky nejhůře jsou na tom Češi. Gratulace na Slovensko, dopadáte lépe.
Jen pro zajímavost:
Asi to pro Landa blbost nebyla, tak to udělal. Stejně je to jenom bod, může rozhodovat, ale pravděpodobně nebude.
Moc nerozumím, 1-2 je to v každém případě. Týmové příkazy byly, aby Norris Piastrimu dával DRS.
Tak nevěř, mě to přijde logické když to tak řekl.
Schumachera s Barrichellom vypiskali za to, ked v roku 2001 uz v piatom preteku sezony musel Barrichello uhybat, udajne kvoli sampionatu, hoci to Schumacher v konecnom dosledku vobec nepotreboval. Vysvetli mi, v com je to podobne s dnesnou situaciou. Ja tam nevidim ziadnu inu spojitost, okrem toho, ze si dvaja jazdci prehodili pozicie. Akosi si pozabudol zohladnit kontext, to bolo v tomto pripade dost podstatne.
Zase nějakému pichusovi poskytli přístup ke klávesnici.
ale hlavně chemické znečištění našeho životního prostředí.
Trest tu každopádně vyfasoval Hamilton a to bez debat. Verstappen měl edge a Hamiltonovi by zase ujel, takže Hamilton udělal to, co udělal. Ne kvůli uhýbání, ale proto, že to byla jeho jediná šance.
Jedna věc je Kartous a druhá měření.
Ale dal jsem to tu pro odlehčení. Holt je Max testostenovatější než britská konkurence, tak kdo se čemu diví? @JB22 Na trati je Max agresivnější. Teď to máš podloženo vědecky, tak prosím všechny, ať přestanou zpochybňovat Maxův charakter, když je to vlastně v tělesné chemii.
rozhodovat o com? o druhom v sampionate? to je prvy porazeny a Lando o to miesto aj tak nestoji… teraz sa bojuje o pohar konstrukterov…
Protože je to lež.
Jako tým si McL nepomohl ani o chlup a ještě si Lando sám sobě ublížil a ještě ohrozil své druhé místo v PJ.
Takového duraka bych z něj nedělal ani náhodou.
To byla reakce na pořadí jezdců s tím, že byl nesmysl Piastriho pouštět. Takže ano, myslím si, že o druhém místě v šampionátu ten bod pravděpodobně rozhodovat nebude. Jestli Lando o druhé místo stojí nebo ne těžko říct, ale já bych mu ho přála. Byl by to zatím jeho zdaleka nejlepší kariérní výsledek, i když titul by byl samozřejmě víc .
Nevím, co přesně je lež?
Celosvětové počasí sleduji téměř každý den a proto mě tihle šamani někdy opravdu dokážou pořádně vytočit.
Lež je, že tahle habaďůra přišla z Landové hlavy.
To je přímo urážka zdravého rozumu.
Jinak jezdec, který by vyhrál i na koloběžce, nedokázal předjet Haas.