LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Vsak ok, ked ti jazdecky a timovy titul pridu ekvivalentne, tak potom nie je problem.

1 Like

Ani pustil ho sám. McL na vysielačke “We are happy finish in this positions” A Lando zrazu brzda zrkadlá a presne si počkal na moment a pustil ho

Saskaren Mekaca a ChuckN. Ked to robili Schumak a Barik, tak ich vypiskali, teraz im za to iste tlieskaju. Chora doba.:-1:

2 Likes

Ja nechápm prečo F1 pozýva toho TikTokoveho blbečka , ešte aj odovzdať ceny jazdcom. Úplná fraška toto.

To máš pravdu, to nejsou. Protože za PK dostává tým odměny a určený čas na vývoj. Za PJ nedostane tým odměny ani to nic jiného neurčuje.

Lando a Leclerc to majú v tej tímovej lojalite asi najvyššie. Proste oni vedia že tím je viac ako oni.

@Situs @Nordotor
Na to se Lando v cíli moc nechoval.
V jeho tváři jsem viděl neštěstí.

Teraz sa len snazis vyvolat hadku taranim nezmyslov a hranim sa na slaboducheho.

4 Likes

Ne nesnažím. A co je nesmysl na tom, co jsem napsal? Není pravfa, že se odměny určují za PK, stejně tak čas na vývoj, a za PJ se odměny nedostávají ani se neurčuje čas na vývoj?

1 Like

Jak to týmu pomůže, pokud se tímto přístupem oslabí v jezdeckém šampionátu příští rok?

Samozřejmě v hypotetické situaci s vyrovnanými týmy.

Protože Oscar, při vší úctě, mistrovský materiál - alespoň zatím - není, ale budou závody, v kterých kousne. Webber byl schopný torpédovat Vettelovu strategii v Abú Zabí 2012 a to už šlo v boji o titul do tuhého.

A navíc tím skoro Lando pustil do šance Russella.

Ale osobně je mi to jedno, jestli vyhrál Lando nebo Oscar. Beru to spíše “akademicky”.

Neštěstí ne, spíš určité lehké pohrdání. Tady to máte nazpátek a víc mě s tím neotravujte.

Tak potom Lando nemůže očekávat žádnou pomoc od Piastriho v budoucnu.

Kazdy vie ze WCC je len bonus alebo cena útechy. Mali by sa poucit zo zahodenia WDC co je priorita pre kazdy tim

Pokud ji vůbec čeká.

Inak toto je najväčší vtip šprintu fakt x.com

1 Like

Inak urobil to tak

2 Likes

To dávno neplatí, když je cost cap a pořadí určuje čas na vývoj, obzvlášť na příští rok s ohledem vývoje 26. To, že x fans kouká na závody a nezajímá se o to dál, než jen, jak dopadne jejich oblíbenec, tak neznamená, že PK je cena útěchy

Problém (pro Landa) je v tom, že Oscar v rámci týmu hraje tvrdě. Maximalizuje své zájmy (ve snaze nedostat se do pozice dvojky) a ustoupí jedině v kritické situaci (když Lando bojoval v Brazílii o udržení šance a měl nůž na krku). Zatímco Lando je “good boy” za všech okolností.

Já mu to neberu, ale cítím v tom rozdíl proti dravému přístupu typu Vettel, Hamilton, Verstappen, Alonso a de facto i Piastri, byť ten ještě není na takovém výkonnostním levelu.

To je jedno co Lando teď čeká, jde o to, co bude za rok a v jaké bude pozici on i Piastri

1 Like

Já tohle vůbec nevidím jako ukázku měkkosti, právě naopak. Takhle elegantně jim vyrazil z ruky jeden vydírací potenciál, který by na něj mohli na příští rok mít. Líbí se mi ten chlapec čím dál víc.

6 Likes