Jinak zrušte sprinty, nebaví, sklouzlo to na stejné pneu pro všechny a je to takový o ničem. A přesně jak říkal Eisele, ani to nikdo moc neeviduje, na statistiku se celkem kašle, jen to mate a odkrývá celkem karty na hlavní závod.
Ale Lec - Ham súboj bola fakt škola W2W súboju. Nikto si nedaroval ani mm a stále vyšli bez zrážky. Max by sa mohol pozrieť na to.
alebo nech zavedu 2 extra cervene pre kazdeho a povinnost zatat v boxe
Zrušit sprinty a vyhodit Qatar z kalendáře
V Haasu by prý vyhrál, takže …
Myslíš, že Lando sám vypustil?
Tak nebyl to tak špatný sprint.
Spíš bych si pohrál s myšlenkou různých strategií a povinného pitstop.
Vypustil, podle reakcí o tom tým nevěděl
Sportove gesto to nepochybne bolo. Ale ked povazim, ze podlizovanie McLarenu Piastrimu, ktore nemalo oporu v jeho vykonoch a hlavne postaveni v sampionate, bolo tuto sezonu jeden z faktorov, preco nedokazali ziskat titul, tak sa vo mne vynaraju pochybnosti, ci si McLaren z tohtorocnej prehry odniesol potrebne ponaucenie.
Uvidíme, co nám Lando řekne. Připadá mi, že nechce jít do příštího roku s dluhem vůči kolegovi. Jako by ta bitva příští sezóny mezi nimi začala svým způsobem už teď.
Ale asi sledoval spíš Massa vs Hamilton. Několik dílů.
Ale to je špatně, jakmile musíš do toho míchat povinný věci, tak to stojí za houno a rovnou to zruš
však jsou nejblíž PK, tak jak nedokázali získat titul?
Skus na to prist.
Pokud Lando neměl technické problémy, tak si dnes sám sobě určil svůj ortel.
Jenže chceš kritizovat tým, za to že nezískal titul, když mají největší šanci na zisk týmového titulu, to mi přijde mimo
Na kritika si zahraju já. Hezké, ale to “good boy Lando” bude dobré jedině pro “good for Max”.
Na jeho místě bych si budoval pozici a nezvedal sebevědomí Piastrimu.
Nemyslím si, podle mě si chtěl vyrovnat Brazílii s Piastrim
Prostě mu to oplatil, pěkné sportovní gesto, nechce mu být dlužen a tým to nic nestálo.