Tak ten článek k Rakousku - tam měl pravdu. K článku, který je přes měsíc starý - nesouhlasím, že by RBR byl 3 nebo 4 nejrychlejší. McL má nejkomplexnější balík, ale nejsou dominatní. Pro mě je dominatní tým, kterej dokáže naložit nejbližší konkurenci 0.4s v Q i v závodě a to bez ohledu na typ okruhu
“Měsíc starý”, sa prosim ta netvar, ako keby to bolo v inom storoci a uplne neaktualne. Ak to Alonso tvrdil pred mesiacom (v obodobi VC Kanady), tak to teraz plati o to viac, nakolko v Rakusku a v Silverstone Mclaren drvil este vyraznejsim sposobom.
Ano měsíc starý, jestli sis nevšiml, tak se v F1 vyvijí a co bylo před měsícem už neplatí.
Takze dnes by to uz podla teba Alonso netvrdil? Vyvoj v Rakusku a Silverstone by ho podla teba presvedcil o opaku?
Nemyslím si, že by tvrdil, že je RBR 3 nebo 4 nejrychlejší. Ale klidně mu napiš a zeptej se ho
Debata ale nebola o tom, ci je RBR treti alebo stvrty najrychlejsi. Tvoj point bol ten, ze cela dominancia Mclarenu je vymyslena. Teraz si si vymyslel nejaku uhybku, aby si nemusel priznat, ze tvoje povodne tvrdenie bola uplna hl.upost.
Nevím, o čem píšeš. Hodnotím sezónu jako celek. Fandil jsem McLarenům.
No však jo, tvrdit o McL, že je dominantní je hloupost, která se letos několikrát potvrdila.
Cize sa vraciam k tej otazke - aj Alonso tvrdi, ze Mclaren je daleko pred vsetkymi. Je to podobny hl.upak ako ludia tu na fore, do ktorych si sa za toto tvrdenie pustal?
Není, kdyby byl, tak nesedí v F1 s nejdelší kariérou v F1, ale sedí na F1 foru a ptá se otázky, co tu píšeš.
Takze ked to tvrdi Alonso je to v poriadku, ked to tvrdi niekto tu na fore, tak nie?
Tak to mozes vidiet, len potom mas osobny problem a nie problem s danym nazorom. Si presne to, cim sa tu ohanas - hejter. Vadia ti konkretni ludia a nie konkretny nazor.
sprinty ak maju ostat tak by sa mali jazdit povinne so softami
Však mě nevadí jinej názor, mě vadí, že tu někdo opakovaně lže o tom, že RBR je šrot.
Zrovna som išiel písať, že Dunne je materiál pre F1 a v tom momente ho obehne šmatlavý Stanek
Skús sa ho opýtať kedy by bol McLaren podľa neho dominantný, respektíve čo považuje za dominanciu.
Lebo takým metrom aký používa na súčasný McLaren, tak Vettel v živote nesedel v dominantnom aute.
Teraz uz zase len prekrucas svoje povodne tvrdenie.
Ale v tejto chvili to uz necham tak. Nie, ze by som nemal cas, ale skutocne si myslim, ze zaznelo vsetko podstatne. Aj ked si to asi neuvedomujes (alebo nepriznas), tak si touto diskusiou o sebe poodhalil velmi vela. V celej nahote tu vynikli tvoje “argumenty” a ja to necham na kazdom uzivatelovi, aby si na zaklade tejto diskusie urobil vlastny nazor o tom, ci je tvojim cielom kopanie alebo konstruktivna diskusia.
A co byla ta konstrkutivní debata? že je Alonso hater? sorry, ale ty si cíleně překrucoval svoje otázky i to co jsem tu psal. Navíc to, že fandím Alonsovi neznamená, že automaticky souhlasím se vším, co řekne. Opakovaně jsem tu psal, že RBR je top monopost, který očividně rychlost má. A opakovaně jsem tu psal, že McL má nejlepší balík, ale není dominatní. Nevím co víc tu chceš řešit.
Dunne ale je materiál pro F1, úplně jednoznačně. Další je pro mě Fornaroli, první rok v F2 a podává výborné výkony. Staněk po výměně motoru nejezdí špatně, ale taky je tam třetí rok a takhle na sebe upozornit neumí. Pro tentokrát stranou nechávám Lindblada, poslední závody nemá dobré, ale zatím je “předurčen”, tak ho beru jinak .
„Ale on nemá na sebe nič!“ zvolalo malé dieťa.
„Pane Bože, počujte len ten hlas nevinnosti!“ povedal otec, a jeden druhému pošepkávali, čo dieťa povedalo.
„Nemá na sebe nič! Dieťa hovorí pravdu!“ kričal ľud. A všetci si začali šepkať, potom hovoriť nahlas: „Nemá nič oblečené! Cisár je nahý!“
Cisárovi prebehla tvárou červeň. Vedel, že ľud má pravdu, no pomyslel si: „Teraz musím vydržať až do konca.“ A tak sa narovnal ešte viac, vypol hruď a niesol sa ešte pyšnejšie.
Komorníci (Situs, spinlesssheep) kráčali za ním a predstierali, že nesú vlečku, ktorá tam vôbec nebola.
A cisár – hoci nahý, hoci odhalený – pokračoval v sprievode, s hlavou vztýčenou, pyšne ako predtým.
Stačilo napsat, že nedokážeš uznat jiný názor, než máš ty sám.