Som zvedavý, kam ho McLaren posadí, moc voľných miest pre nováčikov nebude
Zhodneme sa len ciastocne
V prvom rade to tak byva, ze prvy si moze len pohorsit a nie zlepsit.
Nordak nie je fanusik McLarenu ani ich pilotov a pyta sa uplne legitimne, ja som podla mna odpovedal tak ako sa veci udiali, ak by Lando brzdil neskor a bol tvrdsi, mozno sa ubrani, ale ako vidis, nie ja tu Landa kritizujem, ale ini si tu z neho robia srandu, tak mozno aj tam adresovat nieco?
No a v tvojom zrovnavani s Oscarom, ako si to ani on neuhlidal. Obaja jazdci McLarenu mali po starte slipstream? Oscar ho nemal a zaroven RB ma od piatku znacne vyssi top speed. Ak to ideme zrovnavat s Landom a za nim Charles, tak to je zcela jasne ina situacia, ale opat, ja som Landa nekritizoval, iba som odpovedal na otazku, ktoru sa asi pravom pytali mnohi divaci
Arvid měl smůlu, že když obul čerstvé gumy a mohl se ukázat, tak vyjel SC a byl konec závodu.
Největší zklamání ale je, že už ani tak parádní trať jako SPA je bez proměnlivých podmínek divácky nudná.
Trochu mě překvapilo, že jsi v odpovědi neupozornil na to, že Lando neměl před sebou prostor, ale je to samozřejmě Tvoje věc. Od prvního se čeká, nebo aspoň dosud čekalo, že pozici udrží, jinak bývá pod kritikou. To je asi všechno, beru na vědomí, že se neshodujeme .
Smůlu jo, ale že je v posledních závodech horší než předtím je fakt, to si nebudeme nic nalhávat, kocourek-nekocourek . S druhou větou souhlas, je to zvláštní. Třeba nás zítřek odškodní.
Celý RB je momentálně v perestrojce, proto je možná Arvid i nižší série mimo oblast hlavního zájmu. Ale beru to tak, že F2 je už docela s dospělá série ve které jezdí povícero zkušených (Staňků), takže první rok úplně moc směrodatný být nemusí. Stále mu věřím.
Tak s tym dodatkom suhlasim, ze Lando mal pred sebou Oscara a naozaj som si myslel, ze ked hned na to napisem, ze neriskoval, tak je to jasne, ze nekritizujem (staci si precitat ine komentare, co je kritika), lebo to som ani nerobil.
Ty napises ze Oscar si to neuhlidal, pritom ako jediny nemal slipstream, co si zase nenapisala ty a komentatori to riesili okamzite, lebo to bolo jasne vidiet. Inak sa ale podla mna moc v zasade nerozporujeme, viacmenej s tymto nastavenim a okolnostami obaja doniesli maximum, na Maxa dnes nemali s tou top speed a degradacia nehrala rolu…
Krásne zakončenie.
Já mu věřím samozřejmě taky, to je jasné ! Jsem k němu přísná, ale spravedlivá
. Mám ho trochu mimo kategorie jako vloni Kimiho, na rozdíl od ostatních se s ním nějak automaticky počítá do konkrétního týmu F1. Tak ho tam snad uvidíme.
no ono možno mu tých 8 bodov nechali. Sťažia mu tým výstupnú klauzulu. Ak by medveď mal ozaj dominantný motor s krešstapenom by bol veľkým konkurentom mcl…
Nezlob se, ale tohle ještě poznamenat musím - psát, že první nemá slipstream mi přijde trochu navíc včetně komentů v TV. Ten nemá nikdy a musí si s tím poradit, byť je to na některých tratích těžké.
Já si myslím, že kocourek bude příští rok jezdit v F1. V TR místo Tsunody, který se se skupinou RB nejspíše rozloučí.
Ja sa nehnevam.
Pocitat s tym musi a to znamena, ze sa s tym vzdy da nieco robit? To sa mal vazne ubranit?
By sa zrazili a prisla by kritika…
Lando tiez musel pocitat s tym, ze ho niekto moze predbehnut a to mal slipstream a spomenies okolnosti, ze mal pred sebou Oscara a ja nenamietam.
No tak ja som si dovolil zasadnu okolnost v neprospech Oscara - chybajuci slipstream, to je vsetko. Ved ludia to videli, komentatori tiez a nech si urobi kazdy nazor sam
Tak jsem koukal na zaznam a helemese, dominantni modry vuz c.1 nejrychlejsi a porazil dva Mclareny, to je ale divny, zeby nove chassis?
V GB bol posledny SC do 21. kola. Do 52. kola, teda konca zavodu dostal treti stvrty od McLarenov 30+ sekund. Zvysok viac ako minutu. Za 31 kol ale oni nemaju dominantne auto…
A tri tyzdne bola prestavka, ale prenho je mesacny clanok uz stary
To proste nedas…
A neubránil Piastri vedení do první zatáčky? Přijde mi tohle jako další nesmyslné kopnutí do Oscara. Za co? RBR měl lepší top speed a v Belgii je tohle známá věc po startu, potom bylo vidět, že nastavení RBR bylo pro závod lepší, než u McL
V Austrálii McLaren všetkým vrátane Maxa nakladal sekundu na kolo v istej fáze pretekov, bo potom prišiel SC a v PK majú viac ako dvojnásobok bodov druhého.
Ale hlavne nie sú dominantní.
To bude tím, že z top týmů maji jako jediní vyrovnanou jezdeckou dvojci.
tak nevím, jak pro tebe, ale pro mě je článek z 12.6.25 starej, když je 26.7.25. Ale tak jestl ise takhle řídíš i v životě, že na spotřebě mléka máš 25.5.25 a řekneš, si 26.6.25, že je to cajk, protože je to jen měsíc, tak proč ne