LIVE: Šprint na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Lando neměl už kam, měl před sebou Oscara. Ten neměl před sebou nikoho, čekat to musel a neuhlídal si pozici taky, takže si jako jediný z první osmičky výsledkově pohoršil… Z nějakého nepochopitelného důvodu se ale řeší Lando :slight_smile: .

3 Likes

Ten hate na Landa i Oscara je tu naprosto nesmyslný. RBR měl výborný monopost na top speed, což prokázal i Tsunoda, kterého nedokázal předjet Russell. McL s tím nastavením co měl, tak dovezl nejlepší možný výsledek

1 Like

Lewis trochu moc delulu. Však Ferrari nemalo žiadne nové súčiastky v kanade

To aj Alonsa radis medzi tu “urcitu skupinku RBR”, ktora siri nezmysly o dominancii Mclarenu? Ani on si podla teba neuvedomuje, aku bl.bost tvrdi?

6 Likes

Jj, rozhovor z 12.6. je up to date

Tu mas kludne aj z obdobia VC Rakuska, co su dva preteky dozadu - cize aby som odpovedal na tvoj koment, ano, je to dost “up to date.”

Chudak El Nano si takuto dyku do chrbta od teba nezasluzil.

8 Likes

Nebol to najzaujímavejší šprint, ale mňa nenudil, keďže v top3 boli všetci pod sekundu. Stačila jedna chyba a nikto by o nude nepísal.

Navyše piloti nechceli riskovať, keďže poriadne body sa rozdávajú až zajtra. Keby toto boli preteky, tak by Piastri aj Norris riskovali viac.

A dáš mi tam citaci Fernanda, kde říká, že RBR je šrot a pomalejší, než Haas? díky

Toto si tu pisal a oznacoval ako “pohadku”, tak teraz nezacni prekrucovat.

Citaciu Fernanda o tom, ako Red Bull nema na Mclaren narok, ti pokojne dam alebo si ju pripadne rovno sam precitaj v tom clanku, ktory som ti poslal.

7 Likes

Alzaci na ňu radi spomínajú tiež. :grin:

2 Likes

Však v pohodě, ale proč si tu reagoval:

když jsem tu napsal:

tak logicky jsi reagoval na tohle ne? nebo sis to překroutil?

Takze suhlasis, ze Mclaren je dominantny a Red Bull nan nema narok?

Ja za seba pokojne uznam, ze maju lepsie auto ako Haas.

5 Likes

Game over, nemá kam. Už len prekrúcať, klamať, zhovárať a meniť tému.

Vyhral si. Akákoľvek ďalšia odpoveď je už zbytočná. Ale keď máš čas, kľudne ho trolluj, aspoň bude čo čítať. :grin:

2 Likes

Hádam si nemyslíš, že ti na túto priamu otázku dá priamu odpoveď. :sweat_smile:

4 Likes

O hodinku sa mi posunulo stretnutie, tak mam teraz cas. :smiley:

1 Like

Red Bull nemá nárok, to bylo vidět letos opakovaně, máš pravdu

Tak preco si oznacil dominanciu Mclarenu za “pohadku?”

2 Likes

Protože McL a jejich dominance není? McL v závislosti od okruhu má určitý náskok. Kdyby byli dominatní, tak to není v závislosti od okruhu, snad sleduješ F1 dostatečně dlouho, aby si tohle věděl

Jasně, závod by měl celkově asi jiný průběh, aspoň doufám. Všichni by snad víc riskovali, i když pokud se vytvoří DRS vláčky tak je to složité. Ani nevím, jestli byly další předjížděcí manévry kromě Maxe a Charlese/Landa.

Cize aj Alonso je podla teba uplne mimo a nevie o com hovori? Stale sa vraciam k tej otazke, pred ktorou utekas este vystrasenejsie, nez utekal Pribina pred Mojmirom.

4 Likes