Lando neměl už kam, měl před sebou Oscara. Ten neměl před sebou nikoho, čekat to musel a neuhlídal si pozici taky, takže si jako jediný z první osmičky výsledkově pohoršil… Z nějakého nepochopitelného důvodu se ale řeší Lando .
Ten hate na Landa i Oscara je tu naprosto nesmyslný. RBR měl výborný monopost na top speed, což prokázal i Tsunoda, kterého nedokázal předjet Russell. McL s tím nastavením co měl, tak dovezl nejlepší možný výsledek
To aj Alonsa radis medzi tu “urcitu skupinku RBR”, ktora siri nezmysly o dominancii Mclarenu? Ani on si podla teba neuvedomuje, aku bl.bost tvrdi?
Jj, rozhovor z 12.6. je up to date
Tu mas kludne aj z obdobia VC Rakuska, co su dva preteky dozadu - cize aby som odpovedal na tvoj koment, ano, je to dost “up to date.”
Chudak El Nano si takuto dyku do chrbta od teba nezasluzil.
Nebol to najzaujímavejší šprint, ale mňa nenudil, keďže v top3 boli všetci pod sekundu. Stačila jedna chyba a nikto by o nude nepísal.
Navyše piloti nechceli riskovať, keďže poriadne body sa rozdávajú až zajtra. Keby toto boli preteky, tak by Piastri aj Norris riskovali viac.
A dáš mi tam citaci Fernanda, kde říká, že RBR je šrot a pomalejší, než Haas? díky
Toto si tu pisal a oznacoval ako “pohadku”, tak teraz nezacni prekrucovat.
Citaciu Fernanda o tom, ako Red Bull nema na Mclaren narok, ti pokojne dam alebo si ju pripadne rovno sam precitaj v tom clanku, ktory som ti poslal.
Alzaci na ňu radi spomínajú tiež.
Však v pohodě, ale proč si tu reagoval:
když jsem tu napsal:
tak logicky jsi reagoval na tohle ne? nebo sis to překroutil?
Takze suhlasis, ze Mclaren je dominantny a Red Bull nan nema narok?
Ja za seba pokojne uznam, ze maju lepsie auto ako Haas.
Game over, nemá kam. Už len prekrúcať, klamať, zhovárať a meniť tému.
Vyhral si. Akákoľvek ďalšia odpoveď je už zbytočná. Ale keď máš čas, kľudne ho trolluj, aspoň bude čo čítať.
Hádam si nemyslíš, že ti na túto priamu otázku dá priamu odpoveď.
O hodinku sa mi posunulo stretnutie, tak mam teraz cas.
Red Bull nemá nárok, to bylo vidět letos opakovaně, máš pravdu
Tak preco si oznacil dominanciu Mclarenu za “pohadku?”
Protože McL a jejich dominance není? McL v závislosti od okruhu má určitý náskok. Kdyby byli dominatní, tak to není v závislosti od okruhu, snad sleduješ F1 dostatečně dlouho, aby si tohle věděl
Jasně, závod by měl celkově asi jiný průběh, aspoň doufám. Všichni by snad víc riskovali, i když pokud se vytvoří DRS vláčky tak je to složité. Ani nevím, jestli byly další předjížděcí manévry kromě Maxe a Charlese/Landa.
Cize aj Alonso je podla teba uplne mimo a nevie o com hovori? Stale sa vraciam k tej otazke, pred ktorou utekas este vystrasenejsie, nez utekal Pribina pred Mojmirom.