a co ked Wolff len hra svoje hry jak na media, RB tak Russella? Zacal s tym v dobe, ked sa MB trapil, niekedy v Cine ak si spravne pamatam. Dobre tym zisal pozornost na MB, hodil “spinu” na RB a Russella prinutil na sebe viac pracovat.
Na toto som prišla tým že Kimiho sledujem nie mesiac ani dva ale roky.
Presne tak ako som na to prišla u Russella.
Úplne rovnakou metodikou.
Dnešok bol bohužiaľ cherry on top na moje obavy
Tak ako by Lewis nedal v 2019 dychnut Georgovi tak to bude aj teraz. Aspoň zo začiatku. A v A-cku. To je ešte step oproti F1 samotnej keď urobíš krok F2= F1.
Skúsenosti nepustia. Aj na Georgovi vidno ako sa posúva v Mercedese a ako sa postupne vyrovnával Lewisovi lebo sa stal komplexnejší.
A Kimi to musí absolvovať instatne, rovno v boji o víťazstva. Well done fakt tento nápad. Ja som v 2019 nechcela ani Russella do Mercedesu. Tak ako si nemyslím, že je to dobré pre Kimiho.
Najmä keď sa núkal Carlos na 2 roky.
A to mi je v tejto dvojici ťažko vybrať koho viacej ľúbim. Presne preto nechcem aby Kimi ešte išiel do Mercedesu.
Stačí mať gule ho tam potom posadit keď bude ready a nie nechať 3 roky as before.
Ešte raz xpre mňa je toto duo splnený sen. Len nie teraz…stačilo o rok, dva
toto je ta chvila, kedy je najlepsie ta ignorovat
To je asi taká logika ako že Bayern je horší tím ako Frankfurt lebo ich raz porazili 1:5
Taká asi logika
Kubica na body neporazil Russella?
Vsak aj Ocon na body porazil Alonsa. Ocon.
to ho len viac a rychlejsie nauci ako keby bol v slabom time, kde by ho mozno porazil Albon (aj keby len na zaciatku). V MB ked nebude schopny drzat krok s Russellom cely rok, nic sa nestane.
Ja s tým nesúhlasím. Nemyslím že je to dobré .
A ak áno mal ho aspoň napchať do Williamsu teraz.
Len potom mi nezabudnite povedať
Robí chyby, MS z neho nebude, nemá tempo celé preteky, nevie s gumamy alebo podobné ■■■■■■■■ !
Dúfam, že si zase vypočujem jak naposledy
Kimi je ještě mimi. Ten má takové minely ještě dovolené. Hlavně že vůz Russellovi moc nerozflákal
Ale ked zvazis, ze v roku 2026 sa tak ci tak menia pravidla, preco nedat sancu Antonellimu uz teraz? Ved Mercedes aj tak nema auto, s ktorym by vedel bojovat o titul.
Nehovoriac o tom, ze tvoja metodika podla mojho nazoru nie je moc precizna. Vytvaras iluziu, ako si Russell svoju “mladicku nerozvaznost” vybil vo Williamse a do Mercedesu prisiel ako kompletny jazdec. Ja ten pocit nemam. Chyby robil aj po prichode do Mercedesu (co je aj normalne) a ak nieco, tak od svojho prichodu v roku 2022 vykonnostne skor stagnuje.
V idealnom pripade by asi Wolff videl Antonelliho najprv vo Williamse, ale Wolff nie je v idealnej situacii. Schopneho jazdca potrebuje uz o rok a najatie Sainza by akokolvek bolo spojene s rizikom, ze by o Antonelliho mohol prist. Nehovoriac o tom, ze je otazne, ci by bol Williams vobec ochotny Antonelliho zobrat. Stale sa tvaris, ako keby mal Wolff moc, nad vsetkym rozhodovat a urcovat, kto kam pojde, ale tak to v F1 tiez nefunguje.
Naozaj bol v bariere hned v 1. treningu po par kolach?
za 5 rokov bude ready
V tomto súhlasím s @prancinghorse
Ten to celkom dobre vysvetlil
Toto vytvára tlak na Georga odkedy vie že Lewis odchádza. Je to vidieť.
Presne preto, ze ho chce ešte dotlačiť aby dal ešte viac …na neho už vytvara ten tlak ktorí ho urobí lepším ( u Kimiho je to za mna iné)
Na Georga prenáša zodpovednosť, tak ako ju zneho dovtedy snímal koľko mohol…
A hlavne na to tlačí Daimler. Ešte raz George je tam pečený varený. A Toto osobne ho má rád takisto.
Môj point teda je, že Toto sa snaží získať dvojicu deti Mercedesu. Snaží sa vytvoriť duo, ktoré bude iba ich.
A to znamená Georga už brať ako lídra aj zo všetkým tlakom čo to obnáša.
A z Kimiho to postupne ťahať ( preto nechápem prečo rovno A tím). No veď ale ok budeme mu veriť, že vie čo robí .
Daimler chce výsledky svojej investície a v neposlednom rade chce ušetriť peniaze. Teda získať výbornú dvojicu, bez toho aby ju museli šialené preplácať.
Sleduj, že juniors program defacto stojí ( až na Kimiho). Presne to čo sa stalo keď šiel do F1 George. Ak doručia s Kimim a GR tak Daimler znova pusti zdroje.
A áno Maxa tam hodil aby na Georga vytvoril ten tlak. Podľa mňa spolu ani nerokovali.
Výnimočné verím tomu čo rozpráva Verstapen
Kdyby asi Wolff moc chtěl, tak by Antonelli byl teď ve Willíku místo Colapinta.
Třeba za motor gratis.
Proč nechce jít touto cestou nám třeba jednou řekne.
Možná ty vztahy mezi Wolffem a Vowlesem nejsou tak úplně růžové, jak si myslíme.
Ale dá mu niekto ten čas ? Bude sa mu to tolerovať ?
Ešte raz ja som si 4 roky debilnych kecov zazila!
Následky počúvam dodnes.
Ja sa len bojím o to, aby ho to nezlomilo. Lebo mi nie je jedno čo a Kimim bude
Jazdecký že na to časom samozrejme dojde mne je jasné. Defacto sa dá súhlasiť, že takto to možno bude ešte rychlejsie. Nie je pochyb, že Kimi je výnimočný jazdec. Ale nebude to hneď! Nebude to tak ako Toto čaká že sadne a kruti jak Boh ! Chyby prídu, havárie prídu, pokazené preteky prídu. A Toto ich musí tolerovať a zvyšok sveta defacto takisto.
To je presne to kde roky vravím, že niektoré veci sú normálne a prirodzené.
Ja som ok s tým ak ich Kimi urobí a bude robiť. A nebudem tu určite vypisovať sprostosti ! Ale bude to tak aj z pohľadu médií ? ( Nebude a ani z pohľadu mnohých tu !)
Chvíľku inde ja by som mu dopriala ! Asi ju nedostane a musí si poradiť.
Dnes nemá toľko na testované, ako kedysi.
Bude to mat veľmi ťažké.
A o to viac, že ja som na rozdiel od pár jedincov tu presvedčená aj o Tom, že vedľa neho sedí takisto výnimočný pilot a silná osobnosť v rámci tímu.
Problém je že niektorí si myslia že toto je signál nedôvery k GR ( dat k nemu ďalší produkt vlastnej akadémie ? Ja skôr tvrdím že je to konečne rozum), alebo že Kimi bude jasné lepší od prvého kola = to je presne problém ktorému čelí. Lebo ak nebude tak prídu drísty…b
Zase si vypočujem !
Podaktorí budú schopní aj GR pochváliť len aby si rypli.
A jak Ocon souvisí s Russellem?
Anyway, tady zase nikdo nepochopil pointu toho, že na základě jedné události nebo statistiky nelze dělat závěry, jako to tu bušíte🙄
@prancinghorse Ja som ochotná povedať, že aj skôr
Ale bude to mať ťažké.
Ťažšie ako možno musel.
Jasné znie to divne lebo u Russella som tu príležitosť vzdy chcela. Ale každý kto si pamätá vie, že nie hned prvý rok.
Ja Kimimu verím…viac ako mnohi čo ho na oko iba chvália a tvrdia že sadne a pôjde jak Schumacher pomaly.
Len mám z toho zmiesane pocity. A nerozumiem tomu. Ak už v neho tak veril tak zainvestovať aby mal 14 VC vo Willliamse do neho nie mohol ale aj mal.
To bolo minimum čo mu mal dať.
Ale som vcelku presvedčená že na nasledujúce roky bude mať Mercedes stabilnú 2. Russell =Antonelli.
Čo je duo trošku ako Rosberg- Hamilton sa obávam.