a Antonelli bude mat pole positition, ale haters gonna hate…
Tak Bearman by stejně nedal lepší čas, než Antonelli
Vidíš
Mercedes velmi dobrý top speed.
Russell to v 1 tréningu čo odjazdil doviezol v celku a jazdil lepšie časy ako pilot originálny !
Russell mal vyjazdené omnoho viac v F3 ( GP3) aj v F2 a vo vrecku titul !
A napriek tomu mu roky vo Willliamse prospeli
Netvrdím že tam má Kimiho nechať sušiť 3 roky ! Jak naposledy ( a v tejto chvíli ma už nikto nepresvedčí že pre iné ako Lewisovo ego).
Ale ak tak minimálne teraz mu mal toho polroka dopriať!
On ho hodí do A! Bez skúseností, dokonca bez toho aby pravdepodobne získal titul v F2. Hodí ho vedľa britského pilota ( dobre poznáme médiá v UK) a táto chýba tomu nepomohla.
Vytvoril na neho tlak ktorý sa ťažko znáša. A zbytočne
Bohužiaľ dnešok ukázal, že Kimi sa asi bude rozbiehať veľmi ťažko. Na to že v Mercedese už má niečo na testované toto bola hlúpa chyba.
Ja nevravím, že pre ňu nie je talent per say. O Kimiho talente ja nemám pochýb
Ja len vravím, že mu to Toto zbytočne komplikuje. A za mňa s ním nakladá hlúpo až nezodpovedne!
George tie chyby robil ale vo Willliamse kde, každý čakal, že NATO tam je.
Kimiho postavil na bitúnok s krkom v slučke a dal pod neho vrtkú stoličku!
Predstav si, že príde do A ! Pár krát sa mu toto stane, fasuje a ja tvrdím od začiatku ( ak sa pozriem na to čo mal odskúšané a odzite Oscar a koľko mu to trvalo kým bojoval o win) že spočiatku fasuje. Rovno ho hodil do boja o nie body ! Ale o pódia a víťazstva ( lebo to je asi ambícia od budúceho roka nie ?)
Pre mňa je toto nezodpovedne konanie s talentom akým je Kimi…on už je jak RB prisám Bohu. Drbe mu dočista.
Nechá ho tam ako lovenu zver akokoľvek sa ho bude pokúšať chrániť.
Ja Kimiho môžem odkedy mal asi 14 rokov. Pre mňa je duo Russell= Antonelli defacto dream pair.
Ale nie som si istá či je správny čas a dnešok mi to znova potvrdil. Ja mám o Kimiho strach, aby ho takto nezabili…
Naložil mu príliš veľa.
ide o to, ze kazdy bural, aj russell vo williamse … to si teraz len upravujes realitu aby ti to sedelo kvoli russellovi podla mna ale co ja o tom viem …
Do 2026 bude tá dvojica stabilná a funkčná.
Ak Kimi na toto nedoplatí a jeho talent to prežije čo mu naložil, tak dovtedy budú s Russellom znova raz najlepšia dvojica na gride !
A inú možnosť mal ! Sainz len chcel aspoň 2 roky !
A Toto keby rozmýšľal dá mu ich a Kimimu Williams. To by bolo tam akurát.
Já měl plán jasný
Leclerc - Antonelli.
Koľko testov je povolených teraz ? A koľko bolo v roku 2006, 2007 ?
To sa nestane.
A dobre to vieš.
co Russellem, když ho porazl i Kubica jednou rukou
Antonelli uplne to neklaplo, ale co uz. Asi trosku pamaleji by neskodilo, ale pokud k tomu bude rychlost, nic se nedeje.
Karty jsou rozdany a uvidime kdo ma trumfy. Pokud RBR neda dokupy auto a Max prohraje tuhle sezonu, pro rok 2026 se stejne vsechno zmeni.
Max pujde do Mercedesu, George si zbali fidlatka a Kimi bude souperit s nejlepsim. A kdo vi co bude dal.
Ale skoda, byl jsem na nej zvedavej. Ale je videt ten rozdil. Mladej kluk v Mercedesu a uz to chce urvat, Colapinto ve Williamsu a hlavne to nerozbit.
Je videt, ze ti mlady nejsou uplne mimo. Tak nejak vedi co se od nich ceka.
jaj takto si to myslela. No Antonelli jazdi na dvojrocnom aute udajne velmi casto, tak kde je problem?
Ja to v roku 2026 tiez vidim na Verstappena v Mercedese. Red Bull zacina viac riesit mocenske boje, nez sport, a podla toho to aj zacina vyzerat.
Toto je o Kimim.
Ak by si ma poznal tak vieš, že môj vzťah ku Kimimu je asi taký ako k Georgovi. Z úplne rovnakých dôvodov.
Ide o to, že Russell, Norris, dokonca aj Albon boli na F1 pripravený. Kimi ešte nie je. A vieme ako v A dopadol napríklad Alex. Ok určite nie pilot levelu Kimi, ale tam bol hlavný problém najmä tlak.
A realne dnešok, ale aj napríklad prípad Oscar ukazuje, že na začiatku to bude mať voči Georgovi veľmi ťažké.
Stačí sa pozrieť na to koľko sa ešte George musel naučiť aj po 3 rokoch vo Willliamse a nie F2 a Mercedes.
Ja netvrdím, že to nedá. Ja verím, že on to postupne dá a nezničí ho to…ale už dnes mi je jasné, že bez “pôrodných” bolesti a toho aby povyvádzal presne to, čo George to nepôjde. Lebo mne to príde ako vývoj normálne. A trošku sa obávam, že nechať ho to robiť v A-cku je trošku moc. Plus media atď atď. Stačí sa pozrieť čo robili s Georgeom a to to robil ešte raz opakujem vo Willliamse. Ja teda len trvdim, že Toto mu zbytočne nakladá! A vystavuje ho veciam ktorým nemusel.
A akokoľvek ho bude chrániť …má vedľa seba ešte aj Brita.
A vieš veľmi dobre, že tieto media využijú každú šancu si kopnúť. Ak si dovolia kopnúť do Lewisa keď dostával v Q aj v R tak Kimi fasuje instatne !
Robili to čiastočne aj Oscarovi !
Ja som chcela Kimiho do Williamsu a tvrdím to od začiatku roka.
A na toto vsetko si prisla, kvoli jednej chybke v treningu?
V 1 preteku z 20!
ja to vidim opacne. Naco by mal byt vo Williamse ked moze byt v Mercedese? Tu sa nauci viac o time, aute hned a nebude to musiet dobiehat neskor. Zaroven ziska skusenosti v boji na cele (teda aspon bude mat tu moznost s tym autom). To je to co vies, ze chyba Russellovi, kedze roky na to nemal auto.
Tlak? ten bude mat tak ci tak, ked bude bojovat o wins a titul. Teraz sa s tym tlakom nauci pracovat alebo ho nevnimat a znova, je lepsie ked sa to nauci cim skor. Okrem toho ma velku podporu Wolffa, co vyrazne meni situaciu.
Ale kriticky mam dost pochybnosti o tom, ake ma Wolff plany s Russellom ked A) velmi otvorene lobuje za prichod Verstappena do Mercedesu, pricom ked Red Bull bude pokracovat na tejto trajektorii, mozno mu o rok Verstappen uz kosom neda a B) pretlaca do Mercedesu svoju superhviezdu Antonelliho.
Pre troch jazdcov miesto nema a neviem si predstavit, ze 18 rocneho Antonelliho pretlaca do Mercedesu len preto, aby ho o rok vyhodil.
Aby Russell nakoniec neskoncil v Red Bulle.