LIVE: Prvý tréning na VC Talianska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ono to podla mna nie je ani tak o tom, ze Wolff Antonelliho silou mocou pretlaca, skor je to o tom, ze Wolff nema na vyber. Volbou cislo jedna bol pre Wolffa Verstappen, to sa nepodarilo, takze mu v podstate nic ine ako Antonelli neostava. Ak by teda nechcel brat vyslovenych stredopoliarov ako Ocon, ale od toho je naozaj mlady talent zmysluplnejsi.

F2 asi moc nesledujes, inak by si vedel, ze siedme miesto od Antonelliho je do vyraznej miery sposobene aj tym, ze sa PREMA tento rok velmi trapi. To dokazuje ostatne aj tebou ospevovany Bearman, ktory je az 15., hoci minuly rok pozbieral niekolko vitazstiev.

Co sa tyka Pourchaira, tam bol hlavnym problemom nedostatok talentu a nie priskory postup do F2.

1 Like

Snad jen Cunoda nerozuměl otázce, jinak fakt nevím :thinking:

1 Like

Hlavně to místo pro něj má Wolff teď, potřebuje, aby se příští rok v Mercedesu vyjezdil před novými pravidly. Za rok-dva může být všechno jinak. Jestli je doba ideální nebo ne není podstatné, je taková, jaká je a jiná už taky být nemusí. Předpokládám teda, že si to Toto nerozmyslí :smile:

Ale nerozbijes to v 1 tréningu !

Ved ja pripustam, ze to z Wolffovej perspektivy dava vzhladom na absenciu adekvatnej nahrady za Hamiltona zmysel. Co ale nic nemeni na fakte, ze pre Antonelliho jazdecky rozvoj to momentalne nie je najlepsia cesta. Ked Wolff naozaj veri, ze je Antonelli ta buduca hviezda, nechapem, preco jeho rozvoj neuprednostni pred vyriesenim sucasnej jazdeckej situacie v Mercedese.

V porovnani s Zhouom, ktory sa narozdiel od neho presusa v Sauberi aj s mizernymi vykonmi?

Víš kolik pilotů to rozstřelilo v testech a jsou v F1?

Nič iné mu nezostáva ? 2 roky Sainzovi a Kimi do Williamsu na 2 roky ? Tak ako doteraz vyberal a jednal a rozumom tak mu preplo !

Ale nie veľkých generálnych talentov pripravených na F1 ktoré prídu a budúci rok ■■■■■■ pol poľa ako tu počúvam

Kimi nie je pripravený na A Mercedes

A moje slová sa potvrdili znova dnes.

Nebo v posledním kole v Singapuru.
A je pořád taky v F1.

1 Like

A ako vies, ci, pripadne za akych podmienok bol Sainz ochotny ist do Mercedesu?

Aha, Ham není talent :grinning:

to zase prrrrr, to zistime az dalsiu sezonu :smiley:

russell ti to kolko krat rozbil, tiez nebol pripraveny na Mercedes? :smiley:

Všetci vedia, že bol ale na minimálne 2 ročnú zmluvu čo oni nechceli koli Kimimu.

A tomu by 2 roky vo Willliamse čo je btw už celkom slušne auto len prospeli ako sa ukazuje

Nie v ostrom tréningu ! A v čase keď mohol do sezóny najazdiť kopec kilometrov

Teraz nemôže ! A hodí ho rovno do Mercedesu škodí chlapcovi bohužiaľ

A to ja KiMiho ľúbim…ale toto je proste zlá cesta

Na Kimiho se musí tlačit, protože tam Wolff nemá druhého jezdce, tak čeká zázraky od nováčka.
Pro 2026 se to asi změní.

2 Likes

Máš pravdu, bylo to v testu ani ne v ostrým treninku u Hama 07

preco nemoze? nieco mi uslo?

Ved to je potom pochopitelne, ze to nechceli. Talentovani jazdci nepotrebuju dva roky vo Williamse, este by to skoncilo tak, ze by im Antonelliho vyfukol niekto iny.

polovica F2 gridu nedá ani čas, lebo nestopujú čas po RF…