Napriklad dnes si tu bola jedina, kto vypisoval “sprostosti” (aby som pouzil tvoj slovnik) o tom, ako je Antonelli nepripraveny, na zaklade jednej drobnej chyby v treningu.
Veď ja mu ich neberiem…ja mu ich doprajem aj nasledujúce roky. Mne je jasné že prídu. Za mňa budú úplne OK.
A kto konkretne to tvrdi? Podla mna tu mlatis slameneho panaka…
Môj názor nie je o 1 chybe v tréningu.
Ale o Tom, že príliš veľa preskočil. Aj v F2 dlho nevedel chytiť dych.
A zrazu ho hádžu do ľadovej vody.
Ešte raz pochop že môj názor nie je o 1 chybe ! Tak ako nikdy nebol u Georga
A ešte raz ! Kimino je moja srdcovka.
Len ja reálne cítim, že je pripravený ešte menej ako George ( aj s ohľadom na to, že ten bol sim jazdec, mal viac testov aj tréningov predtým). Že the vývoj je ešte rýchlejší …a zbytočne
A on to nebude môcť robiť na konci poľa
A k argumentu, že George bez tak neprišiel hotový! Ok George bol vo Willliamse pridlho a tvrdím to konzistentné ! Hoci mu to vela dalo aj mu to vela spomalilo
Ja nejdem posielať Kimiho do Williamsu (( čo je aj výrazne lepšie auto ako vtedy) na 3 roky ! Ani rok by nemusel byť …tohto pol roka by bolo OK. Keby ho tam dotlačil ! Reálne horsi ako Colapinto by nebol, šlo o ponuku.
A aj keby prišiel z Williamsu po roku dajme tomu, alebo po 2 nebol by hotoví ! Len asi by bol výrazne viac pripravený ! Mentálne ešte viac ako z hľadiska samotného jazdenia možno.
To je rozdiel !
Re Kimi ! Tvrdia to mnohí ! Aj tu sme si už vypočuli ako do toho sadne a Russella rozmlati. Čo je nereálne očakávanie sa obávam.
A akoze uzavrieť dohodu s Williamsom by sa dalo ! Kimi je Výber samotného Jamesa btw ! Dieťa ktorému sa on sám venoval ! Tak ako Georgovi! Kto iný v neho má vieru ak nie James teda ?
Plus nejakú deal ( šak aj za GR Im niečo sľúbil) a bolo by!
To nebolo o tom,že Williams ( James ) by v Kimiho neveril
A ak bude mať kontrakt 1 rok vo Willaimse a potom pôjde do Mercedesu tak ako o neho príde ?
Mohol prísť o Russella ? Mohol ten bez jeho súhlasu niekam ísť ? Veď to bol 3 roky vás argument prečo si máme nechať Bottasa, že Russell aj tak neujde! To nie je Alpine že mu miesto nenašiel !
media nie, lebo to je ich ziskova cinnost.
odbornici v komentoch tiez nie
ved to aj toleruje a chape a je velmi vyznamne, ze mu to povedal hned do vysielacky.
Testuje udajne velmi casto, vo Williamse by ho mohol porazit Albon, tlak medii pride tak ci tak, takze len dobre, ked sa cim skor nauci ako to zvladat.
Ano, bude to mat velmi tazke, tvrda skola, ale pochybujem, ze na skodu, kedze ma silnu podporu Wolffa.
inak ja Antonelliho registrujem len velmi okrajovo, vdaka Puffovi, kt. ho tu spomenul pred par rokmi. Nic o nom neviem, len tabulky z wikipedie.
ty pises o tom, co kto bude pisat. To mne je jedno a malo by byt aj Kimimu.
tak toto je velmi pekny aj vyhlad aj slecna
no a co, ze Kimi2 havaroval Maylander v F1 jazdi uz 24 rokov a tiez to preste tam oprel
ale tomu zlyhali brzdy.
“Just a mistake my side, just pushing a bit too much for the conditions. [I] should have built the run a bit more progressively, but definitely a lesson learned for next time.”
a inak ti co sa tu ohanate, ze Wolff z neho robi projekt Verstappen 2.0, tak si spomente co mu Verstappen radil.