Já měl plán jasný
Leclerc - Antonelli.
Koľko testov je povolených teraz ? A koľko bolo v roku 2006, 2007 ?
To sa nestane.
A dobre to vieš.
co Russellem, když ho porazl i Kubica jednou rukou
Antonelli uplne to neklaplo, ale co uz. Asi trosku pamaleji by neskodilo, ale pokud k tomu bude rychlost, nic se nedeje.
Karty jsou rozdany a uvidime kdo ma trumfy. Pokud RBR neda dokupy auto a Max prohraje tuhle sezonu, pro rok 2026 se stejne vsechno zmeni.
Max pujde do Mercedesu, George si zbali fidlatka a Kimi bude souperit s nejlepsim. A kdo vi co bude dal.
Ale skoda, byl jsem na nej zvedavej. Ale je videt ten rozdil. Mladej kluk v Mercedesu a uz to chce urvat, Colapinto ve Williamsu a hlavne to nerozbit.
Je videt, ze ti mlady nejsou uplne mimo. Tak nejak vedi co se od nich ceka.
jaj takto si to myslela. No Antonelli jazdi na dvojrocnom aute udajne velmi casto, tak kde je problem?
Ja to v roku 2026 tiez vidim na Verstappena v Mercedese. Red Bull zacina viac riesit mocenske boje, nez sport, a podla toho to aj zacina vyzerat.
Toto je o Kimim.
Ak by si ma poznal tak vieš, že môj vzťah ku Kimimu je asi taký ako k Georgovi. Z úplne rovnakých dôvodov.
Ide o to, že Russell, Norris, dokonca aj Albon boli na F1 pripravený. Kimi ešte nie je. A vieme ako v A dopadol napríklad Alex. Ok určite nie pilot levelu Kimi, ale tam bol hlavný problém najmä tlak.
A realne dnešok, ale aj napríklad prípad Oscar ukazuje, že na začiatku to bude mať voči Georgovi veľmi ťažké.
Stačí sa pozrieť na to koľko sa ešte George musel naučiť aj po 3 rokoch vo Willliamse a nie F2 a Mercedes.
Ja netvrdím, že to nedá. Ja verím, že on to postupne dá a nezničí ho to…ale už dnes mi je jasné, že bez “pôrodných” bolesti a toho aby povyvádzal presne to, čo George to nepôjde. Lebo mne to príde ako vývoj normálne. A trošku sa obávam, že nechať ho to robiť v A-cku je trošku moc. Plus media atď atď. Stačí sa pozrieť čo robili s Georgeom a to to robil ešte raz opakujem vo Willliamse. Ja teda len trvdim, že Toto mu zbytočne nakladá! A vystavuje ho veciam ktorým nemusel.
A akokoľvek ho bude chrániť …má vedľa seba ešte aj Brita.
A vieš veľmi dobre, že tieto media využijú každú šancu si kopnúť. Ak si dovolia kopnúť do Lewisa keď dostával v Q aj v R tak Kimi fasuje instatne !
Robili to čiastočne aj Oscarovi !
Ja som chcela Kimiho do Williamsu a tvrdím to od začiatku roka.
A na toto vsetko si prisla, kvoli jednej chybke v treningu?
V 1 preteku z 20!
ja to vidim opacne. Naco by mal byt vo Williamse ked moze byt v Mercedese? Tu sa nauci viac o time, aute hned a nebude to musiet dobiehat neskor. Zaroven ziska skusenosti v boji na cele (teda aspon bude mat tu moznost s tym autom). To je to co vies, ze chyba Russellovi, kedze roky na to nemal auto.
Tlak? ten bude mat tak ci tak, ked bude bojovat o wins a titul. Teraz sa s tym tlakom nauci pracovat alebo ho nevnimat a znova, je lepsie ked sa to nauci cim skor. Okrem toho ma velku podporu Wolffa, co vyrazne meni situaciu.
Ale kriticky mam dost pochybnosti o tom, ake ma Wolff plany s Russellom ked A) velmi otvorene lobuje za prichod Verstappena do Mercedesu, pricom ked Red Bull bude pokracovat na tejto trajektorii, mozno mu o rok Verstappen uz kosom neda a B) pretlaca do Mercedesu svoju superhviezdu Antonelliho.
Pre troch jazdcov miesto nema a neviem si predstavit, ze 18 rocneho Antonelliho pretlaca do Mercedesu len preto, aby ho o rok vyhodil.
Aby Russell nakoniec neskoncil v Red Bulle.
a co ked Wolff len hra svoje hry jak na media, RB tak Russella? Zacal s tym v dobe, ked sa MB trapil, niekedy v Cine ak si spravne pamatam. Dobre tym zisal pozornost na MB, hodil “spinu” na RB a Russella prinutil na sebe viac pracovat.
Na toto som prišla tým že Kimiho sledujem nie mesiac ani dva ale roky.
Presne tak ako som na to prišla u Russella.
Úplne rovnakou metodikou.
Dnešok bol bohužiaľ cherry on top na moje obavy
Tak ako by Lewis nedal v 2019 dychnut Georgovi tak to bude aj teraz. Aspoň zo začiatku. A v A-cku. To je ešte step oproti F1 samotnej keď urobíš krok F2= F1.
Skúsenosti nepustia. Aj na Georgovi vidno ako sa posúva v Mercedese a ako sa postupne vyrovnával Lewisovi lebo sa stal komplexnejší.
A Kimi to musí absolvovať instatne, rovno v boji o víťazstva. Well done fakt tento nápad. Ja som v 2019 nechcela ani Russella do Mercedesu. Tak ako si nemyslím, že je to dobré pre Kimiho.
Najmä keď sa núkal Carlos na 2 roky.
A to mi je v tejto dvojici ťažko vybrať koho viacej ľúbim. Presne preto nechcem aby Kimi ešte išiel do Mercedesu.
Stačí mať gule ho tam potom posadit keď bude ready a nie nechať 3 roky as before.
Ešte raz xpre mňa je toto duo splnený sen. Len nie teraz…stačilo o rok, dva
toto je ta chvila, kedy je najlepsie ta ignorovat
To je asi taká logika ako že Bayern je horší tím ako Frankfurt lebo ich raz porazili 1:5
Taká asi logika
Kubica na body neporazil Russella?
Vsak aj Ocon na body porazil Alonsa. Ocon.