LIVE: Prvý tréning na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Bylo potřeba postarat se o oba. :pray:

Dokonce iniciály jí zůstanou. :sweat_smile:

2 Likes

No tomu rikam rada, to me nenapadlo. :grinning:. Tak kdyz preziju, tak napisu jak to vyslo. :grin:

2 Likes

Přece se nenecháš mlátit nějakými Johankami. :grin:
Pro každý případ Alpa s hřebíčkem tlumí bolest. :crazy_face:

1 Like

Keď už majú ten nový volant, mali by zvážiť Waze

Williams chce převzít žezlo na drama team?

kto je ta slecna a preco to tu je ?

ach ti japoncici … :grinning: :+1:

Ďalší spôsob, ako získať pozornosť lacných sponzorov :slight_smile:

1 Like

je to statisticky najlepsia zjazdova lyziarka historie - Mikaela Shiffrin z USA, ktora sa prave zasnubila s hviezdnym zjazdarom Aleksandrom Aamodtom Kildem z Norska… neviem, preco to tu davaju, ale je to celkom zaujimava newska vzhladom na tom, ze ak by MS isla na matersku, nasa Vlhova ma vyssiu sancu na druhy Velky kristalovy globus :smiley:

2 Likes

dik za info. ja som ju teda vobec nespoznal na tej fotke :man_facepalming:. celkom kocka, ked hodi trocha omietky.
Kazdopadne gratulacia, nech im to klape a prinesie len pozitiva. Ved co uz ma na tomto svete zmysel ak nie LASKA :heart: :sparkling_heart: :heartbeat: :revolving_hearts: :gift_heart:

Rozbil? Rozbil, tak pat fiatko

mali mu povedat, ze australiu vynechal a toto je japonsko…

1 Like

Mam svoj Fiat v servise

Mick mohl testovat s dva roky starým Ferrari ve Fioranu a k přístupu na simulátor od Ferrari taky neměl žádný problém.
Mazepina nepustili ani na simulátor, tak se můžeš lehce dovtípit, kdo byl v Haasu mazánek.

Som za to, aby Mikaela išla na materskú. :slightly_smiling_face: Držím Kildemu palce, nech to zariadi čo najskôr.

Ideš prezuť na letné gumy?

ne, nemam ani Fiat :smiley: to bola narazka ze borec tu kedysi pod nickom Fiat vystupoval a pisal v rovnakom duchu

1 Like

Ja viem :slightly_smiling_face:, myslel som to zo srandy.
Inak minule som Fiata videl, tiež išiel asi do servisu. :slightly_smiling_face:

Fiat

1 Like

to je najspolahlivejsi Fiat na kontinente…