Mick byl vyjímka. Ten naopak dostával mnohem lepší vůz než Mazepin.
Dobre ranko ako to vyzeralo v skratke? Uz sa rozpadlo RBR na trati?
🫢 Ou, tak to gratuluju!
Jj verstappen perez 1-2
Ty Japonci jsou stejne divnej narod. Vemte si, ze oni vstavaj kdyz mi jdeme spat. Me to teda neprijde rozumny, ale kdyz to tak chtej mit, tak necht.
Ale pustit prvni trenink ve 4:30? . Po tech letech uz by taky meli mit rozum. Jako snad neni rok 1853 ne? Uz davno se otevreli svetu. To se v celym Japonsku nenajdou ani jedny hodinky nebo co? To nevi kolik je u nas hodin? Dyt je to narod na technologicky spicce.
To zase bude vikend. To bude zena zase mrzuta. Protoze az se vzbudi a po baraku se ji bude promenadovat, nevychrapanej, morousovatej dedek, no to ji na nalade neprida. Takze nejenom ze budu vstavat brzo, jeste budu muset snaset naprdlou zenskou a to vsechno kvuli tomu ze Japonci nemaj hodiny.
Tak své ženě nastav budíka o pár hodin dříve. Pak to bude ona, která bude mrzutá. A když ji potom pochválíš jak udělala výborné kafíčko, tak nakonec bude mít velice příjemný den.
takto vyuzera že Williamsu vyšle svojich zamesnancou na brigadu do KFC nech si možu dovoliť vyrobiť nove šasi
Tak co, budík vzbudil ne jen tebe, ale i sousedy?
Díky že jste se postarali o toho Kildeho.
Nakonec jsem tramvajový budík nepoužil a naučil se nastavit budík v mobilu.
Já bych řekl, že to je programem a Strollem
Dokážeš si představit že by Sargeant dostal velké vylepšení a Albon ne?
Gratulace
Zasloužila si mě
Nedokážu a nikdy se to nestane ale faktor Stroll strašně zkresluje data, jinak balík vylepšení pro Alonsa prijde až na FP3…
Začíná pršet v Suzuce.
Očekávaný déšť, to stejné má být v neděli
Má to být celkem slabé, takže by se mělo jezdit, bál jsem se aby to nebylo horší.
No stejně se bude šetřit asi na zbytek víkendu