Na to by stacilo aj priemerne IQ, aby to pochopil. Vdaka, ze si mu to vysvetlil po lopate.
Každej nemuže být dokonalej jako ty.
Akcie mu vydělávají, tikety mu vydělávají, v práci má 1/4 míče. Je to fakt borec.
Já třeba mám hodně knih ve slovenštině, Slovenská kniha na Václaváku byla “tehdy” proti běžnému českému knihkupectví super zásobená a daly se tam sehnat knihy jinde nesehnatelné. Ale poté, co jsem se jednou slovensky napsanou větou tady dostatečně znemožnila to už nebudu zkoušet… Radši se pokusím plnit slib, který jsem tady dala po registraci, tj. že se tady budu chovat jako na návštěvě . Nakolik se mi to daří nechávám být, jsme jenom lidi
K tomu je to profi hokejista, který je zároveň i datový analytik a na fóru je, jen v případě, že cestuje, klobouček
Datovej analytik s přijmem 250 tisíc/měsíc (asi euro, když je to SK :D), cestovatel, uspěšný na burze + na tipáči a fortuně, hokejista, mma zápasník a navíc s nickem Jos_Verstappen. To je brutální kombo co nejde porazit.
…k dokonalosti už jen chybí aby napsal, že je mezi top 10 hráči v Path of Exile.
Čo vám poviem borci, život je lajf aneb ako si zariadiš tak máš. Aspoň si máte o kom pokecať, čo by ste tu bezomňa robili?
PS: Uvádzal som vašu menu, lebo som neveril, že z eur by ste to dokázali prepočítať vy moje op1čky.
Mame te radi ale ko-kota tady ze sebe furt delat nemusis.