LIVE: Prvý tréning na VC Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 13:20

Prvá preteková trojička je v plnom prúde. Formula 1 sa presunula na prostredné podujatie z trojice do Bahrajnu, kde sa víkend začne tradičným prvým tréningom. Jeho štart je naplánovaný na 13:30 nášho času a čaká nás štandardný 60-minútový program.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194554/live-prvy-trening-na-vc-bahrajnu-2025

Pekny formulovy vikend. :raised_hand:

Taky predvikendovy tip naslepo - McLaren double v nedelu. :racing_car:

Max minimálně jednoho dá.

Ja čakám kedy konečne začne nejaká dráma medzi Norrisom a Piastrim tak snáď sa to po nedeli rozbehne :smiley:

Myslim, ze uz je to na spadnutie a pri prvom ozajstnom predbiehacom manevri medzi nimi to vypukne pokial Lando nestiahne chvost.

Ja davam tip na nedelu: double Ferrari. You heard it here first :nerd_face:

1 Like

Kiežby si mal pravdu. Skôr to ale vidím na nudu a 2 Mclareny vpredu…

Hustyyyy

1 Like

Lance is the new Max.

Cely tim stoji na nom, nebyt jeho, tak je Aston posledny v PK rovnako ako RB bez Maxa.

Takze z tyhle bodovy statistiky, ktera je oficialni, tak by se dalo rict, ze Liam a Yuki jsou na stejny urovni jako Alonso?! Jen tak premyslim nahlas… :slight_smile:

Oficialna statistika, ktora je najlepsim meritkom, teda body, nam hovori to, ze Yuki je lepsi ako Fernando a Yuki, kedze ma o 3 body viac ako oni.

Nechcem konspirotvat ohladne aut, tak sa budem drzat statistik, ktore nepustia. :slight_smile:

Moje chyba a omluva pane kolego… Uplne jsem nepostrehl, ze Yuki ma takovej balik bodu. V tom pripade tady neni o cem.

1 Like

Daja hegemoni sucasnosti.
Mozno aj coskoro skoncia v jednom time.

1 Like

Kimi čo ? Nepozerám

Opravuji mu auto, Kiks.

1 Like

1 Like

1 Like

Yuki a Liam? :sweat_smile: 15novacikovRB

Tyjo… Otazka od novinaru a on nerekl ani slovo o sobe, jak je skvely. Je to real nebo ai?

Vsak Verstappen a Stroll. obaja tuto sezonu totalne deklasuju timoveho kolegu.

1 Like