LIVE: Prvý tréning na VC Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vsak tatko mu uz kupil sedacku v stredopolovom time vedla Pereza a Lance si nepocinal o nic lepsie, nez vedla Alonsa. Najlepsie dopadol este v porovnani s vcelarom Vettelom.

2 Likes

Tak teď sis zavařil… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :sweat_smile:

1 Like

Odvazna prognoza, ze ty si predpovedal aj vitazstvo Lukasenka v bieloruskych prezidentskych volbach? :wink:

Preco? 14151414

1 Like

vlastne ty ne, ty muzes…nvm. :sweat_smile:

To je vyrok z 2021 ci z kedy alebo co si tym vlastne chcel povedat? :smiley:

Perez bol vtedy top v strede pola, rovnako porazil aj Ocona, ktoreho nikto nepovazuje za nejaku katastrofu (ako je casto vykreslovany Stroll). S Massom napriklad Stroll drzal krok.

Nehovorim, ze Stroll je nejaky zazrak, ale nie je ani tak zly ako z neho casto robia. To je cele.

Nielen to. Este aj dve prehry progresivcov v slovenskych volbach, comeback Dona Roberta a vitazstvo majitela Geryho v prezidenstkych volbach. Na vsetkych tychto volbach som sa este aj krasne nabalil a tipsport s fortunou mi uhradili par dovoleniek. :sweat_smile:

Myslíš v Pezinku?

1 Like

Spineless je novy Honzi? Ste si vymenili ucty? Honzi bol naopak v pohode dnes.

Neviem kam ty chodis na dovolenky, ale zjavne preferujem ine destinacie ako ty. :clown_face:

Možná na záchytce z žalu. :grin:

2 Likes

Ty si tu psal něco s Pezinkem pořád, já tam u vás tyhle destinace neznám, tak se jen ptám. :man_shrugging:t2:

1 Like

Okolie Pezinku je nahodou celkom pekne, na Pezinskej babe sa da dobre bicyklovat aj hubarcit, nedaleko je Modra a hrad Cerveny Kamen.

3 Likes

Díky, dokonce jsem si našel, že je to poblíž Bratislavy. Nevím proč se teda Jos tak čertí…

1 Like

Je tam psychiatricka nemocnica, tak asi narazal na to.

2 Likes

Tak to jsem netušil. :kappa:

My tu máme Bohnice, což je přímo součást Prahy, takže jsem rád, že to v případě nouze nemám daleko. :relieved:

1 Like

Budou to mit oba, nebo jedou test rezim s jednim autem, nevis…

Ja sa pytam, co to ma spolocne s tym, ze Fernando tvrdi o Maxovi, ze je najlepsi a zaroven z ktoreho roku je to vyrok (podla kontextu by to sedelo na 2021) ?

Pezinok som spomenul asi 3x od zaciatku svojho posobenia na fore. Myslel som si, ze po cesky celkom rozumiem, ale vyznam slova “porad” ma teraz prekvapil. :clown_face: