Jak je mozny, ze Yuki porazil nekoho v Maxovo aute? Neni Maxovo auto to vyherni?
Vyzera to na real, je to od GPblog.
Alpine už bere motory od Mercedesu?
Ne, to jen ostatni maji 50 kilo pisku za pilotem.
Očekávají střelbu?
Nikdy nevis, kdy pribehnou blaznivi Hutiove.
Spat do reality. Nech je Stroll aky chce, podla mna je velmi nedoceneny a nepravom prehnane kritizovany. Buduci sampion to nie je, ale nie je ani taky slaby akeho z neho robia. Prve sezony po vstupe do F1 nemal vobec zle, a potom mal za timoveho kolegu Vettela a po nom Alonsa. Posadme ich dvoch vedla inych pilotov zo stredu pola a budu vyzerat rovnako ako Lance, ak nie aj horsie.
Tatko by spravil lepsie, keby mu kupil sedacku v inom stredopolovom time. Tam by pri kolegovi vyzeral konkurencieschopne a zaroven by Lawrence mohol ist na titul s dvoma top pilotmi, ktory by boli prospesnejsi aj pri spatnej vazbe a vyvoji auta.
Dik za info, nevedela som
Ja to pustil 15 minut pred koncem. Kazdopadne v live psali, ze jim nesel oddelit motor od prevodovky…
Vsak tatko mu uz kupil sedacku v stredopolovom time vedla Pereza a Lance si nepocinal o nic lepsie, nez vedla Alonsa. Najlepsie dopadol este v porovnani s vcelarom Vettelom.
Tak teď sis zavařil…
Odvazna prognoza, ze ty si predpovedal aj vitazstvo Lukasenka v bieloruskych prezidentskych volbach?
Preco? 14151414
vlastne ty ne, ty muzes…nvm.
To je vyrok z 2021 ci z kedy alebo co si tym vlastne chcel povedat?
Perez bol vtedy top v strede pola, rovnako porazil aj Ocona, ktoreho nikto nepovazuje za nejaku katastrofu (ako je casto vykreslovany Stroll). S Massom napriklad Stroll drzal krok.
Nehovorim, ze Stroll je nejaky zazrak, ale nie je ani tak zly ako z neho casto robia. To je cele.
Nielen to. Este aj dve prehry progresivcov v slovenskych volbach, comeback Dona Roberta a vitazstvo majitela Geryho v prezidenstkych volbach. Na vsetkych tychto volbach som sa este aj krasne nabalil a tipsport s fortunou mi uhradili par dovoleniek.
Myslíš v Pezinku?
Spineless je novy Honzi? Ste si vymenili ucty? Honzi bol naopak v pohode dnes.
Neviem kam ty chodis na dovolenky, ale zjavne preferujem ine destinacie ako ty.