Vsak tatko mu uz kupil sedacku v stredopolovom time vedla Pereza a Lance si nepocinal o nic lepsie, nez vedla Alonsa. Najlepsie dopadol este v porovnani s vcelarom Vettelom.
Tak teď sis zavařil…
Odvazna prognoza, ze ty si predpovedal aj vitazstvo Lukasenka v bieloruskych prezidentskych volbach?
Preco? 14151414
vlastne ty ne, ty muzes…nvm.
To je vyrok z 2021 ci z kedy alebo co si tym vlastne chcel povedat?
Perez bol vtedy top v strede pola, rovnako porazil aj Ocona, ktoreho nikto nepovazuje za nejaku katastrofu (ako je casto vykreslovany Stroll). S Massom napriklad Stroll drzal krok.
Nehovorim, ze Stroll je nejaky zazrak, ale nie je ani tak zly ako z neho casto robia. To je cele.
Nielen to. Este aj dve prehry progresivcov v slovenskych volbach, comeback Dona Roberta a vitazstvo majitela Geryho v prezidenstkych volbach. Na vsetkych tychto volbach som sa este aj krasne nabalil a tipsport s fortunou mi uhradili par dovoleniek.
Myslíš v Pezinku?
Spineless je novy Honzi? Ste si vymenili ucty? Honzi bol naopak v pohode dnes.
Neviem kam ty chodis na dovolenky, ale zjavne preferujem ine destinacie ako ty.
Možná na záchytce z žalu.
Ty si tu psal něco s Pezinkem pořád, já tam u vás tyhle destinace neznám, tak se jen ptám.
Okolie Pezinku je nahodou celkom pekne, na Pezinskej babe sa da dobre bicyklovat aj hubarcit, nedaleko je Modra a hrad Cerveny Kamen.
Díky, dokonce jsem si našel, že je to poblíž Bratislavy. Nevím proč se teda Jos tak čertí…
Je tam psychiatricka nemocnica, tak asi narazal na to.
Tak to jsem netušil. :kappa:
My tu máme Bohnice, což je přímo součást Prahy, takže jsem rád, že to v případě nouze nemám daleko.
Budou to mit oba, nebo jedou test rezim s jednim autem, nevis…
Ja sa pytam, co to ma spolocne s tym, ze Fernando tvrdi o Maxovi, ze je najlepsi a zaroven z ktoreho roku je to vyrok (podla kontextu by to sedelo na 2021) ?
Pezinok som spomenul asi 3x od zaciatku svojho posobenia na fore. Myslel som si, ze po cesky celkom rozumiem, ale vyznam slova “porad” ma teraz prekvapil.