Možná na záchytce z žalu.
Ty si tu psal něco s Pezinkem pořád, já tam u vás tyhle destinace neznám, tak se jen ptám.
Okolie Pezinku je nahodou celkom pekne, na Pezinskej babe sa da dobre bicyklovat aj hubarcit, nedaleko je Modra a hrad Cerveny Kamen.
Díky, dokonce jsem si našel, že je to poblíž Bratislavy. Nevím proč se teda Jos tak čertí…
Je tam psychiatricka nemocnica, tak asi narazal na to.
Tak to jsem netušil. :kappa:
My tu máme Bohnice, což je přímo součást Prahy, takže jsem rád, že to v případě nouze nemám daleko.
Budou to mit oba, nebo jedou test rezim s jednim autem, nevis…
Ja sa pytam, co to ma spolocne s tym, ze Fernando tvrdi o Maxovi, ze je najlepsi a zaroven z ktoreho roku je to vyrok (podla kontextu by to sedelo na 2021) ?
Pezinok som spomenul asi 3x od zaciatku svojho posobenia na fore. Myslel som si, ze po cesky celkom rozumiem, ale vyznam slova “porad” ma teraz prekvapil.
to je v pohode, nemuzes rozumet vsemu. cestina je docela slozita.
Vidim, ze aj na teba ako Cecha je to moc.
to vidis kde?
Chcel poukázať na to, že tri krát nie je pořád.
Slovaci by nemeli mluvit cesky, nejni to vono a ani to nejni potreba, mluvte Slovensky to vam slusi
skoda ze nemuzu najit tu scenu z red dwarfa, jak tam rika Rimmer ze vylítnout od zkousky 13x neni neustale.
Jo, poznám tú scénu. Red Dwarf je super.
Ja som s češtinou vyrastal, do Česka to mám kúsok a mám tam aj rodinu. Prečítal som viacero českých kníh a napríklad filmy doteraz pozerám v originálnom jazyku s českými titulkami, tak češtinu občas použijem aj pri písaní a niekedy aj vrámci srandy, keď už vás je tu viacero.
Dúfam, že Ťa to neprovokuje, keď nám chceš teda určiť, ako máme (mluvit) písať.
Možno si to myslel aj v dobrom, ale u Teba sa to niekedy ťažko určuje.
Nemyslím si, že by to myslel bob špatně nějak.
Je možné, že to myslel v dobrom a ja som to pochopil inak.
To nebyla narazka, mel jsem na mysli rec, nezni to hezky.
Prikazovat Slovakovi at mluvi slovensky snad nemusim