LIVE: Prvý tréning na VC Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Možná na záchytce z žalu. :grin:

2 Likes

Ty si tu psal něco s Pezinkem pořád, já tam u vás tyhle destinace neznám, tak se jen ptám. :man_shrugging:t2:

1 Like

Okolie Pezinku je nahodou celkom pekne, na Pezinskej babe sa da dobre bicyklovat aj hubarcit, nedaleko je Modra a hrad Cerveny Kamen.

3 Likes

Díky, dokonce jsem si našel, že je to poblíž Bratislavy. Nevím proč se teda Jos tak čertí…

1 Like

Je tam psychiatricka nemocnica, tak asi narazal na to.

2 Likes

Tak to jsem netušil. :kappa:

My tu máme Bohnice, což je přímo součást Prahy, takže jsem rád, že to v případě nouze nemám daleko. :relieved:

1 Like

Budou to mit oba, nebo jedou test rezim s jednim autem, nevis…

Ja sa pytam, co to ma spolocne s tym, ze Fernando tvrdi o Maxovi, ze je najlepsi a zaroven z ktoreho roku je to vyrok (podla kontextu by to sedelo na 2021) ?

Pezinok som spomenul asi 3x od zaciatku svojho posobenia na fore. Myslel som si, ze po cesky celkom rozumiem, ale vyznam slova “porad” ma teraz prekvapil. :clown_face:

to je v pohode, nemuzes rozumet vsemu. cestina je docela slozita.

2 Likes

Vidim, ze aj na teba ako Cecha je to moc. :exploding_head:

to vidis kde? :thinking:

1 Like

Chcel poukázať na to, že tri krát nie je pořád.

2 Likes

Slovaci by nemeli mluvit cesky, nejni to vono a ani to nejni potreba, mluvte Slovensky to vam slusi :crossed_fingers:

1 Like

skoda ze nemuzu najit tu scenu z red dwarfa, jak tam rika Rimmer ze vylítnout od zkousky 13x neni neustale. :laughing:

2 Likes

Jo, poznám tú scénu. Red Dwarf je super.

2 Likes

Ja som s češtinou vyrastal, do Česka to mám kúsok a mám tam aj rodinu. Prečítal som viacero českých kníh a napríklad filmy doteraz pozerám v originálnom jazyku s českými titulkami, tak češtinu občas použijem aj pri písaní a niekedy aj vrámci srandy, keď už vás je tu viacero.
Dúfam, že Ťa to neprovokuje, keď nám chceš teda určiť, ako máme (mluvit) písať.

Možno si to myslel aj v dobrom, ale u Teba sa to niekedy ťažko určuje.

1 Like

Nemyslím si, že by to myslel bob špatně nějak.

2 Likes

Je možné, že to myslel v dobrom a ja som to pochopil inak.

3 Likes

To nebyla narazka, mel jsem na mysli rec, nezni to hezky.

Prikazovat Slovakovi at mluvi slovensky snad nemusim :sweat_smile: