To já taky, emoce stoupají už teď, to je jasný 
Mistr už je daný, takže ať se o 2 místo klidně pobije 5 týmů.
Konkurence bude velká, v předu bude narváno. Teď jen kdo tam bude…
To by jsi měl nabízet ale místo až třetí. 
Je, ale stále se naskýtají otázky o kolik bude rychlejší, ujede ostatním o celou třídu, bude Kimi král? …
Že bude Mercedes nejrychlejší není ani náhodu jisté.
Tak po těchto testech můžeme říct:
- Nejlepší aero
- Nejlepší a nejspolehlivější motor
- 2 nejlepší piloti.
To bude plaču v Austrálii. 
Bude mi jedno kdo vyhraje titul. Přeju ho i Georgovi. Odvádí fantastickou práci.
Kimi má čas.
Ty bys přál titul jen podvodníkům
Jediný co můžeme říci je, že Mercedes v provozu nesplňuje na válcích předepsaný kompresní poměr 16:1.
Však ty tu fňukáš 24/7
Jediný, co můžeme říct, že je to pouze tvá domněnka.
Však ho RedBullu nepřeju. Přeju ho jezdcům Mercedesu.
Mercedes sice aktuálně vypadá jako favorit (nakolik se to dá předběžně odhadnout z “přísně tajných” testů), ale za a) Red Bull je v této chvíli tak trochu enigma, za b) spolehlivě vypadá i Ferrari, za c) nevíme, co McLaren, a za d) alespoň dosud Mercedesu vyhovovaly nižší teploty na trati, při vyšších to s pneumatikami neměl tak slavné. Nevím, jak moc budou tyto vozy zápasit s tím, co nachystá Pirelli, ale kdyby si hypoteticky tuto vlastnost Mercedes přenesl i do nové sezóny, pak to může trochu srazit Puffovy triumfální prognózy. V Barceloně je dost chladno. Ale těch neznámých pro tuto sezónu je hodně, takže hádat, kdo na tom bude nejlépe, je jako tahat názvy z klobouku.
Ale klidně můžeme zjistit, že jsme v roce 2014, Season 2.
Jakkoli doufám, že ne.
Včera jsem byl v pokušení napsat, že premiéra Astonu je “Přišli jsme, viděli jsme, odtáhli jsme (byli jsme odtaženi),” ale odolal jsem. Už jen kvůli Neweymu. Ale porodní bolesti budou velké a ten radikálně jiný design je trochu hop nebo trop. A k tomu otazníky nad pohonnou jednotkou Hondy.
Jak to víš? Co když na testech jezdil v takovém režimu, že nepřekročil limit?
Honzi tieto tvoje generické prázdne vety tu už nikoho nezaujímajú. Akurát dokazujú tvoju frustráciu a obavy.
ha ha že prej 2 nejlepší piloti 
Jo a motor mají stejně spolehlivý jako Ferrari