LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Barcelone | Magazín F1 - F1online.sk

Mám tam tajný senzor :shushing_face:

2 Likes

Moja bilancia na tipáči rozporuje tejto tvojej vete vyprodukovanej z čírej nenávisti a závisti.

Ale udička chytila postihnutú rbyku aj po vyše pol roku.

Vám to musí yebať screenshotovať si komentáre iných používateľov, len aby ste ich mohli o niekoľko mesiacov vytiahnuť. :joy: :joy: :joy:

Tvoje imaginární bilance kterou nikdo nikdy neviděl, stejně jako tvojí imaginární rodinu. LOL. :smiley:

3 Likes

Newey bol takmer celú svoju kariéru hop alebo trop a záležalo len na motore. Pokiaľ ho dostal konkurencieschopný a Newey dal hop, tak sa išlo na tituly. Tu je ale podstatnejšia Honda ako Newey. Bez kvalitného motoru Newey nespraví nič.

Ale chlapcov zelených kvalitne vyvára. Tí sú ako besní. :joy:

1 Like

Veru tak. Aj moje imaginárne návštevy Veľkých cien, z ktorých viem povedať info aj o sériách, ktoré inak nesledujem a ešte si zabudol moje imaginárne auto, prácu a školu. Až by ti to mohlo niekoho pripomínať. Tvojho imaginárneho kamaráta Honzího. :clown_face:

Ano na tvojí imaginární návštěvu Rakouska jsem zapomněl.

1 Like

Tak tentokrát jsou Puffe na stejné lodi :man_shrugging:

1 Like

Russell nie je možno ani tretí najlepší pilot na gride a Antonelli je v F1 ešte batoľa. 2 najlepší piloti, jasneee …

Vravím, ste veľmi nesvoji odkedy vám začalo dochádzať, že s Astonom to vyzerá biedne. Keby si bol v pohode, tak na to určite nezabudneš.

Když odmyslím Hamiltona, který je v úplně jiném žebříčku než ostatní piloti, protože to je GOAT, tak:

1. Russell
  2. Kimi
  3. Norris
  4. Verstappen
  5. Leclerc
  6. Piastri

A pak ten zbytek.

1 Like

Zajímavý, že rozkoženej odpad se dokáže rozložit ještě víc, alespoň k pozorování tu slouží :smile:

2 Likes

konečne nezajuatý objektívny rebríček :+1:

1 Like

mne sa paci ako to nestili ani nasprejovat. :+1:

Díky za podporu. :+1:

jako místní šašek na pozorovnání dobrý no. :+1:

2 Likes

3 Likes

:rofl::rofl::rofl: ty to máš v makovici kvalitne pomotané človeče.

4 Likes

Nech Puffa být. On má v hlavě vyšší kompresní poměr.

2 Likes

Tahle fotka mě uklidňuje. :hugs:

2 Likes