Mám tam tajný senzor 
Moja bilancia na tipáči rozporuje tejto tvojej vete vyprodukovanej z čírej nenávisti a závisti.
Ale udička chytila postihnutú rbyku aj po vyše pol roku.
Vám to musí yebať screenshotovať si komentáre iných používateľov, len aby ste ich mohli o niekoľko mesiacov vytiahnuť.

Tvoje imaginární bilance kterou nikdo nikdy neviděl, stejně jako tvojí imaginární rodinu. LOL. 
Newey bol takmer celú svoju kariéru hop alebo trop a záležalo len na motore. Pokiaľ ho dostal konkurencieschopný a Newey dal hop, tak sa išlo na tituly. Tu je ale podstatnejšia Honda ako Newey. Bez kvalitného motoru Newey nespraví nič.
Ale chlapcov zelených kvalitne vyvára. Tí sú ako besní. 
Veru tak. Aj moje imaginárne návštevy Veľkých cien, z ktorých viem povedať info aj o sériách, ktoré inak nesledujem a ešte si zabudol moje imaginárne auto, prácu a školu. Až by ti to mohlo niekoho pripomínať. Tvojho imaginárneho kamaráta Honzího. 
Ano na tvojí imaginární návštěvu Rakouska jsem zapomněl.
Tak tentokrát jsou Puffe na stejné lodi 
Russell nie je možno ani tretí najlepší pilot na gride a Antonelli je v F1 ešte batoľa. 2 najlepší piloti, jasneee …
Vravím, ste veľmi nesvoji odkedy vám začalo dochádzať, že s Astonom to vyzerá biedne. Keby si bol v pohode, tak na to určite nezabudneš.
Když odmyslím Hamiltona, který je v úplně jiném žebříčku než ostatní piloti, protože to je GOAT, tak:
- Russell
- Kimi
- Norris
- Verstappen
- Leclerc
- Piastri
A pak ten zbytek.
Zajímavý, že rozkoženej odpad se dokáže rozložit ještě víc, alespoň k pozorování tu slouží 
konečne nezajuatý objektívny rebríček 
mne sa paci ako to nestili ani nasprejovat. 
Díky za podporu. 
jako místní šašek na pozorovnání dobrý no. 

ty to máš v makovici kvalitne pomotané človeče.
Nech Puffa být. On má v hlavě vyšší kompresní poměr.
Tahle fotka mě uklidňuje.