LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Barcelone | Magazín F1 - F1online.sk

To bude jediný případ v historii, kdy jehně sežere vlka. A ještě bude mít místo na další.

1 Like

A budou najetá kola v testech stačit na vývoj v sezóně?

Určitě je lepší mít víc kol než méně.

Pre zaujímavosť, aktuálne stávky na šampióna z Jupiter platformy (krypto Solana, spolupráca s Kalshi) - takzvaný “prediction market”, čo je novodobý eufemizmus pre “gambling”.

Leclerc je veľmi podcenený (aj na klasických stávkových) vzhľadom k tomu, že Ferrari je veľká neznáma, ale na prepadák to nevyzerá a Verstappen vzhľadom na RBPT je trošku precenený a neoplatí sa v takomto kurze.

3 Likes

jedine Russel ma šancu kvoli Mercedesu, Verstappen a Leclerc kvoli tomu že dokážu aj v pomalej formule zajazdiť dobrý vysledok. Ostatok nič moc (mclaren pochybujem, ti aj s formulou o pol sekundy rychlejšou dokážu takmer prehrať titul)

1 Like

Jehně sežralo bezzubého vlka: :grin:

Jakože to v tom “videu” fakt vidíte? :smiley:

2 Likes

Copak nevidíš jak si jehně s tím vlkem :turtle:hraje a ještě se u toho usmívá? :slightly_smiling_face:

Ani ne no, ale tak fantazii se meze nekladou. :smiley:

3 Likes

Musejí jezdit 250, aby se ta jejich formulka na rovinkách nerozpadla a už má vlk 2 metrový zuby.

Taky si říkám, že dobrý Aston je pohádková bytost. :wink:

250 je zhruba o stovku méně, než je běžná maximálka.

Navyšujeme, klid :slightly_smiling_face: Honda potřebuje čas, a my jí ho dáváme. Krůček po krůčku, jde to dobře, ťuk,ťuk,ťuk.

1 Like

… detaily s barvičkama.

1 Like

Příští testy se už na první krůčky nikdo vymlouvat nemůže. Tam budeme chytřejší.

Nene, krůčky se počítaj do Austrálie, pak vývoj :slightly_smiling_face:

1 Like

Jen aby to nedopadlo jako v době, kdy jste na f1sports.cz vypisovali “Arai přidá 20 koní”. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jenže já jsem já jsem zvědavec nechce se mi čekat až do prvního ostrého startu. Chci vidět jak se týmy rozvíjejí už teď.

To já přeci nevím jak to dopadne :man_shrugging:, ale tenhle den určitě beru :+1:

1 Like