Mezi kompresním poměrem v provozních podmínkách mezi Mercedesem a třeba Hondou nebude téměř žádný rozdíl.
To není jako u Flavia s těmi holkama na jachtě. Tam se sice Flaviovi krevní tlak sice zvedne, ale na výkon to žádný vliv mít stejně nebude. 
Bylo by divné kdybys mi to chtěl rozporovat. 
Téměř, je v F1 hodně velký rozptyl 
To já bych si dal radši zákusky a chlebíčky při ping pongu, jak být na jachtě díky tomu, že kouříš 80 letýho dědka. Ale když chce být Spine radši na jachtě…
je rok 2026
Mezi Hondou a Mercedesem určitě. Ale to není způsobené kompresním poměrem, ale slabotou Hondy. 
Koukám že si to pochopil jako pravidla F1 na 2026 k motorum. Už to dává smysl no. 
Děsíš mě, ta představa je hrozná. 
no. dal ti slusny checkmate.
Zajímavé, že my si představovali jak si tam hovíme jak Flávio, a on myslí jak by ho vykuřoval 80letému dědkovi 
“Kreativní” mysl Puffa… 

Jojo, zkoušel to 13x.
Ten talir se zakuskama mas pripravenej pro me
zbytek si nech.
Ten včera padl jako první. Bohužel.
Budu muset po delsi dobe navstivit sveho dealera.
Moc plakat nemusíš. Zákusky byly kupované jako mini. Ale v učňovské prodejně, ale učni okrádat nesmí, tak byly dostatečně velké, aby žaludek nestrádal. 
Takove Mini verze bych privital, nemusim toho mit vahove nejak hodne, ale mam sklony k perfekcionismu, z nedojezeneho talire pred sebou jsem nervozni.
Jak kde. Jednou si kamarádka objednala věneček v penzionu Čertovy skály v Lidečku a ten byl tak mini, že neobsahoval ani kousek celulitidy.
Přitom když se ten penzion otevíral po rekonstrukci o rok dříve, tak jsme dostali tak plný talíř výpečku se zelím, že opravdu přetékal. Tak velkou porci jsme opravdu nedojedli.
Ja se naucil ignorovat lakadlo typu vetsiho baleni za lepsi cenu, mam rad jidlo, ale uz ne tolik pocit plneho zaludku, ten mi je neprijemny.
Já se snažím držet dietu a proto taky sportuji.
Jenže to platí pouze do pinčusáckého pátku a v sobotu začínám znovu.