Tak tomu se rika Jungle day, ja dietu nemam, jim vsechno jen ne moc, staci mi denne do 500g, obcas si ten den udelam.
Nejdřív tu postuješ video dětí, který jakože dělají kreace a pak si představuješ jako kouříš 80 letého dědka, s tebou ty podvody Mercedesu solidně zamávaly 
Já nic nevážím, ale snažím se jíst jen tolik abych netrpěl. Asi je to ta nejlepší dieta. Když mě měsíc v lázních týrali hladem, tak jsem doma přibral 15 kilo za tři měsíce, abych tělu dodal sílu. Samozřejmě obojí bylo špatně.
No prave, redukcni fit diety jsou vetsinou zbytecne slozite nesmysly.
Zaludek je organ ktery kdyz naucis na urcity denni vahovy rezim, podle toho s tebou komunikuje, vsichni to zname mam hlad, mam dost.
Nejvetsi problem je to mnozstvi stravy, kdyz ucpes hrdlo mlynku nic neumeles, nezpracujes, jen se zacnes zadelavat, takze tloustnes.
Telo totiz nikdy zadny manual na pouziti traviciho systemu nevydalo, to co si je schopny nekdy kdejaky odbornik na stravu navymyslet za chuyoviny je strasny…
Každý jsme orginál a máme jiné geny. Téměř do šedesátky jsem s váhou žádný problém neměl, ale pak přišly potíže a méně pohybu a problém je na světě.
Presne jak pises, zmena denniho rezimu, mene bezneho pohybu a uz se mlynek ucpava…
A kdo to tam teda jí co jsi sem poslal? 
Dříve či později čas dožene každého.
Včera byly narozeniny, tak se nás tam vyskytlo sedum. Všechno jsme nesnědli a došlo i na výslužky. Ta padla na snídani. Krásné vstávaní přímo do obžerství to bylo.
Ale co na lačný žaludek se to zvládnout dalo. 
No Ferda si to da vsechno k sobe na stul, dohraje a zere, co nestihne odnasi domu a zere.
Jojo a pak napíše, že jí jen aby netrpěl. Ještě že to tu nečtou děti někde z Afriky. 
Tem staci steblo travy.
Dnes jsem si uvařil papiňák jablečného kompotu, tak zase budu mít ovocný týden. 
Btw.: tohle udělal Hikaru úřadujícímu mistru světa nedávno, když ho porazil. Prošlo mu to, pravidla to nezakazují někomu zahodit krále do publika…

A pak že šachy jsou nuda. 
No hezké to úplně nebylo, ale myslím, že mtím získal další sledující na streamech. 
Já myslel napřed že je to AI.
Už podle dresů tenhle turnaj měl poněkud volnější mravy.
Něco jako seriózní snooker a volnější pool.
Na tej akcii ich organizátori dopredu povzbudzovali nech to tak urobia ako show, preto to Hikaru urobil. Spomínal to Levy/GothamChess, ktorý tam tiež bol.