LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Barcelone | Magazín F1 - F1online.sk

Konzultaci s FIA si umím dobře představit, Mercedes vůbec nemanipuloval že :face_with_hand_over_mouth: Už jsem psal, FIA určitě neřekla že pokud to chtěj udělat tak že 16:1 budou splňovat jen při pokojové teplotě a jinak je to nezajímá. A pokud ano a s tímto to Mercedesu schválila, tak určitě měl s tím následovat i report pro jiné týmy, neb tohle mi přijde zásadní ohledně výkladu a zamířeného cíle.

Měnit se to nemá jen kvůli tomu že se to někomu nelíbí, ale proto že tohle není správné.

2 Likes

Jojo, je to podobný jako když tě někdo nachytá tady v diskuzi a pak si tam člověk dopíše něco aby to bylo jasné nebo tím změnil význam. Prostě se to Mercedesu povedlo…zase. Takhle by pravidla na F1 vypadat neměla.

2 Likes

…je to spíše jako když tvůj vyhlášený morální kompas kvůli vlastnímu zájmu šel zcela do kytek. Mít to jen RedBull, … (raději nic)

3 Likes

Zkus si někde zjistit při jakém postupu se kompresní poměr měří. Jedná se o laboratorní postupy, které jako jediné jsou přesné. Až ten postup pochopíš, tak Tě ani nikoho jiného už nikdy nenapadne tady plácat hlouposti o měření kompresního poměru za plného provozu motoru.

S tím přišli experti týmů, mě do toho netahej.

2 Likes

S čím přišli ti experti? Že kovy mají tepelnou roztažnost? To se přece učí děti už na základce.

Koukám, s Fláviem začínáš být jedna ruka, to šlo rychle :smile: :+1:

2 Likes

Já jsem nikdy pikolíkem jako Flavio nebyl.

Jen se nedělej, už si zjevně rozumíte :clap:

2 Likes

O takovou špínu bych si opřel maximálně zkratované elektro kolo. :crazy_face:

Už i mluvíš jako on :smile:

2 Likes

Já ještě stále na jachtu jezdím. Flaviovi ji zabavili. :grin:

Má ještě další 4 :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

A hlídají je potápěči? :slightly_smiling_face:

Ženský si o něj opírají i něco jiného. :grinning:

2 Likes

Leda aby si ho vyblejskli :grinning:

2 Likes

O mě se holky na pinčusu starají lépe.

3 Likes

msedge_qlN6RzwNaW
Jakože pěkný no, ale sorry, volil bych stále tu jachtu co posílal Situs. :fire: :smile:

3 Likes

Vždyť to je obyčejný motorák bez plachet. :grin: Ale rozumím. :upside_down_face:

1 Like

Takže Ferdo, abych to uzavřel, kompresní poměr Mercedesu v provozních podmínkách je čistej asi jako Fláviova reputace. A to nechci Flávia nijak urazit :smile:

2 Likes