LIVE: Piaty deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Koukám, že Honda luxusně vyřešila jak se Alonsovi pomstít za pindy v McLarenu.

Ono se to nezdá, ale Honda jedná velice promyšleně.
Z jedné strany se Alonsovi mstí tím nejpodlejším způsobem, ale nenechte se zmást. Honda si totiž záměrným imitováním špatného motoru vytváří prostor pro nejvyšší možné úlevy v programu ADUO a až Alonsa vypudí, tak vyrukují s tak vyšperkovaným motorem, že se i Mercedesu budou protáčet bulvy jak zadní křídlo Ferrari. :upside_down_face:

to by uz fernando hodil slučku :smiley:

Jak Alonsa známe a je jedno jestli se jedná o Hamíka, Petrova, nebo Hondu, tak vždy reaguje vlastním protestem a zatím se mu to ještě nikdy nevyplatilo.

Mercedes je v klidu, brzo to zapnou. :grin:

Honda se má za co mstít Alonsovi jo? Máš to zajimavě pokroucené…

Je akorát ostuda, když takový vyrobce motorů podruhé ukaže jak se neumí připravit.

2 lajkov

To jen naschvál kvůli Alonsovi, to nevymyslíš :grinning_face_with_smiling_eyes: Ten už má v palici taky jen toho Alonsa :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Stačilo jen aby Flavio vypudil tlačítko za slabé výkony. Teď se to s Ferdou táhne 20 let. :melting_face:

2 lajkov

Ferda je prostě zapúšklej a mele nesmysly, alespoň vidíš, jak nechceš dopadnou v důchodovém věku

1 lajk

Je na miste zvykat si na Mercedesy a Mclareny vepredu, coz o to s tim se pocita, ale Audi potvrzuje ze tam neni pro srandu kraliku.

1 lajk

@Situs
@HellHogr
Zase ■■■■■■■■ férovka? :winking_face_with_tongue:
Já nikdy Gaslyho do světa vedle Flavia nevytruboval.
To Vy jste Alonsovi přisuzovali mnoho dalších titulů a zatím vidíme další sešup jak na výročním sjezdu KSČ. :rofl:

Nezapomeň fandit, ne jen házet klackama.

1 lajk

Já Gaslymu samozřejmě fandím všemi deseti a už se nemůžu dočkat až p Flaviovi převezme žezlo někdo schopný i kdyby to měl být Horner.

Ano je to férovka, napsal jsi to přesně. :smiley:

1 lajk

Moc to nepomáhá, na mě je Vás i v přesile stejně málo. :innocent:

1 lajk

akorát jseš Mrakomor. :stuck_out_tongue:

2 lajkov

Těžká otázka, kterej je lepší ?

Tak proto mi na moři nevadí špatné počasí a v bouřce ve vlnách se cítím jako u maminky v bříšku. :hugs:

To je už trochu větší extrém, ale když jdou vlny i přes uvázanou loď u betonového mola a mlátí s laminátovou devítimetrovou lodičkou o beton a my byli uvnitř jsem už zažil a první rány byly opravdu dost děsivé. Pak jsme si zvykli.

AI winds. Dost silne na 50 metrove vlny, ale stale OK na rekreacny let helikopterou.