Zakázat nabíjení baterek spalovákem, a pojede se!
Stejně je nabíjení spalovákem strašná blbost.
Co jiného mi zbývá, když je ajťák mimo dosah. ![]()
Zajimalo by me jestli to byla chyba tymu, nebo jim Kimi jednoduse z toho boxu ujel ![]()
Mimo dosah, nebo mimo prostor, kam něčím těžkým dohodíš
? Tak se drž, musím na chvíli zmizet, a do té doby o určitě bude běhat jak na drátkách…
Je dobrý, že kompresní poměr co dává 0,3s na kolo změní až od června, to se vyplatí
Já jsem mírumílovný člověk. Dělám pouze hudry hudry, ale ani ajťákovi bych neublížil. ![]()
Taky musím za chvíli do tanečních.
To áno, ale niektorí viac, niektorí menej. Niektorí skôr vtipne poukazujú na situáciu a niektorí aj svoje zlyhanie zvaľujú na iných.
Každopádne som to skôr myslel pre tvoju pohodu. Chápem, že chceš brániť svojho favorita, len si skús držať väčší odstup a skôr argumentovať, než emotívne vybuchnúť. Pozri, ako tvoja reakcia zapôsobila na ostatných a začali ťa zámerne trollovať. Nenechaj si takto zbytočne pokaziť úspech. George si titul rozhodne zaslúži. Len by som bol radšej, ak by tam bol aj nejaký ten boj o titul.
Budeš mít tančení krok po pár škopkách, to není taneční lekce![]()
Nemyslím si, že by Kimi vyjel sám o sobě.
Ferdo vypni to už. Je nás tady moc a stránky to nezvládaj. Díky.
Jen ať se potí ajťáci jedni. ![]()
No a pak mi řekni co budou dělat na trati jako je SPA, kde je minimum brzdění?![]()
Baterky vyhodit.
Nemůžeme vyhodit tyhle motory a vrátit se k hybridum co fungovaly?
To už fakt nejde, kvůli Audi. Nemělo se to dovolit, teď jsou v pasti.
Nefnukej jak Emil.
Aha tak deployment baterky už je kompletne riadený cez počítač a ten ho upravuje na základe posledného najlepšieho kola. Takže toto ani jazdec už nerieši. A Ferrari zlyhala komunikácia tohto softvéru. Toto už je nuda.