LIVE: Kvalifikácia na Veľkú cenu Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Zakázat nabíjení baterek spalovákem, a pojede se! :+1: :flexed_biceps: :slightly_smiling_face: Stejně je nabíjení spalovákem strašná blbost.

3 lajkov

Co jiného mi zbývá, když je ajťák mimo dosah. :grin:

Zajimalo by me jestli to byla chyba tymu, nebo jim Kimi jednoduse z toho boxu ujel :detective:

Mimo dosah, nebo mimo prostor, kam něčím těžkým dohodíš :smile: ? Tak se drž, musím na chvíli zmizet, a do té doby o určitě bude běhat jak na drátkách…

1 lajk

Je dobrý, že kompresní poměr co dává 0,3s na kolo změní až od června, to se vyplatí

1 lajk

Já jsem mírumílovný člověk. Dělám pouze hudry hudry, ale ani ajťákovi bych neublížil. :grin:
Taky musím za chvíli do tanečních.

1 lajk

To áno, ale niektorí viac, niektorí menej. Niektorí skôr vtipne poukazujú na situáciu a niektorí aj svoje zlyhanie zvaľujú na iných.
Každopádne som to skôr myslel pre tvoju pohodu. Chápem, že chceš brániť svojho favorita, len si skús držať väčší odstup a skôr argumentovať, než emotívne vybuchnúť. Pozri, ako tvoja reakcia zapôsobila na ostatných a začali ťa zámerne trollovať. Nenechaj si takto zbytočne pokaziť úspech. George si titul rozhodne zaslúži. Len by som bol radšej, ak by tam bol aj nejaký ten boj o titul.

1 lajk

2 lajkov

Budeš mít tančení krok po pár škopkách, to není taneční lekce​:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Nemyslím si, že by Kimi vyjel sám o sobě.

Ferdo vypni to už. Je nás tady moc a stránky to nezvládaj. Díky.

3 lajkov

Jen ať se potí ajťáci jedni. :winking_face_with_tongue:

No a pak mi řekni co budou dělat na trati jako je SPA, kde je minimum brzdění?:face_with_bags_under_eyes:

Baterky vyhodit.

Pritom maji uchyty oznacene fluorescentni zelenou

Nemůžeme vyhodit tyhle motory a vrátit se k hybridum co fungovaly?

To už fakt nejde, kvůli Audi. Nemělo se to dovolit, teď jsou v pasti.

Nefnukej jak Emil.

Aha tak deployment baterky už je kompletne riadený cez počítač a ten ho upravuje na základe posledného najlepšieho kola. Takže toto ani jazdec už nerieši. A Ferrari zlyhala komunikácia tohto softvéru. Toto už je nuda.

Toto bude fail ako sviňa. Iba Russell bude tvrdiť, že najlepšie pravidlá

2 lajkov