… a Ferrari vyhrálo testy, co chceš víc ![]()
A ano, to jak tam plachtěj před zatáčkama je na kvaldu velká mizérie. A tady napsat koment taky ![]()
No co na to říct. F1 šla opravdu směrem k 2014, ale k tomu přidala kroky k zabití závodění
Pokud chce tu klepavku přežít, musí si pomáhat ![]()
Však len inak využívajú inak energiu keď si pozrieš tak Haas má skoro o 10km/h väčšiu maximálku a to majú tiež motor Ferrari
No co uz, ocakavana dominancia Russella sa potvrdila. Ale v kazdom pripade gratulacia k zasluzenej PP, cely vikend bol velmi silny a konzistentny a z Antonelliho uspesne spravil statistu.
Mna najviac potesil Hadjar, to bol naozaj skvely start v Red Bulle a ukazuje to, ze aj auto je celkom slubne. Keby sa Max v Q1 nevysypal (zatial mi nie je celkom jasne, ci to bola chyba, alebo technicky problem, tipol by som skor chybu sposobenu nepredvidanym spravanim noveho auta), mozno by to na cele nebolo take beznadejne. Aj Racing Bulls vyzeral dobre
Ale za Mercedesom je to v kazdom pripade velmi tesne, co sa moze postarat o zaujimave suboje. Sklamanie je pre mna zatial Norris, nakoniec este vyhrabal ok kolo, ale cely vikend bol konstantne relativne daleko za Piastrim.
V stree pola celkom prijemne prekvapilo Audi. Uplna pohroma vo vsetkych smeroch Cadillac. Co sa tyka Aston Martinu, tak tu plati, ze ked sa postaras o to, aby od teba ludia ocakavali co najmenej, prijemne ich prekvapis, aj ked neurobis takmer nic.
Inak by sa tu zislo trochu menej kyslosti z Russellovho uspechu, ak ma toto forum v zdravi prezit tuto sezonu, tak by bolo dobre neopustat sa uz pri jeho prvej PP.
Come on, Kiks, nepreháňaj to zase. Charles veľmi často nadáva sám sebe a berie vinu na seba. Myslím, že to vyplakávanie je skôr kultúrou Mercedesu, a je pravda, že George občas dokáže povedať neskutočne trápne veci.
Každopádne, toto vyzerá na tvoj rok! Uži si ho a teš sa z toho. A neber veci tak osobne. ![]()
Strasny pohlad na to… ![]()
Navyse este aj v Q.
To je asi este viac neprijemne, ako 1 odskoceny tim…
A poslat tu teraz prispevok je snad narocnejsie nez “manazovanie energie” jazdcami ![]()
@evap Mne by to radosť rozhodne nezkazilo
Ale mne sa rozum zastavuje nad tými kecami stále čo si niektorí neodpustia…keby to bol niekto iný tak by to bolo ok
A neboj vínečko na oslavu ja mám nie len vybraté, ale aj kúpené roky …už je pomaly archívne
Toto si budem brať osobne lebo toto je médiami vytvorená somarina kde sa cielene tvária že George robí niečo čo ostatní nie
Zdá se, se už trochu Astontřas začíná uklidňovat.
Adrian přidá ještě pár fáčů s dentakrylem a vůz bude zase jako poslušný pacient.
Tak to chápu, je to těžké, ale to dáš
.
No bez ohledu na pořadí se asi všichni shodneme, že současný stav F1 je velmi špatný, protože plachtit na rovinkách a ztrácet tam kupu času je prostě proti DNA F1, nemluvě o tom projíždět zatáčky na půl plynu, aby si udrželi energii. Tyhle pravidla jsou od začátku špatně a FIA by zasloužila mít co největší ostudu z Q a závodů
Hovoris o Maxovi?
Hej da sa len súhlasiť
Ale bóže, tak to ignoruj a pak znovu načti, co je na tom
.
Člověk žasne co všechno tahle stránka po aktualizaci dokáže.
Tak toto je frustrujúce. Dajte prosím Mercedesu titul a napíšte pravidla pre motory od znova.
Ferrari najlepšie v zákrutách ale Mercedes to na rovinkách úplne vymaže.