LIVE: Kvalifikácia na Veľkú cenu Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Veď len v druhom tréningu čo prešiel Lindblad Russellovi po krídle, lebo sa tiskal kde nemal, tak jeho prvá reakcia bola zvaľovanie viny na druhého. Sprostý angličan s jeho arogantným priblblým úsmevom. Viac ani povedať nemusím.

8 lajky

2014 je spat zvlasne ze mclaren o tolko zaostava s rovnakym motorom

Ještě bych netrojčil …tahle trať neřekne veškerou výkonnost

Drží kliku s Hondou.

Normálne som ťa pol roka nevidel a bol som rád teraz jedna pol position a zase čítať tieto tvoje nechutné ódy na Russela grcať sa mi chce z teba

9 lajky

To je samozřejmě pravda, nicméně ten rozdíl vypadá jednoznačný. Není důvod, aby se Mercedes výrazně zhoršil, auto zdá se trefili (na rozdíl od minulých pravidel) a je to tým, který šlape. Muselo by je něco zbrzdit. Ano, ostatní se snad vylepší a trochu to zdramatizují.

Když se Russelovi daří a Mergl zase funguje, tak holka neodolala. :blush:

2 lajkov

Max Verstappen útočí na F1: „To, co se stalo dnes, se mi v životě ještě nikdy nestalo.“

„Jízda mě nebavila. Všechno je v rozporu s instinkty řidiče.“

1 lajk

Bolestive zistenie, ze? Ked si bezcharakterny a falosny had, tak nim zostanes uplne bezohladu na to, kolkymi titulmi sa ovencis.

8 lajky

Takymto tempom budu v Cine tam, kde je dnes Mercedes.

No čo už v Mercedes vedia stavať auto a vedia vyhrávať toto im nemôžem zobrať. Som zvedavý zajtra ako to bude vyzerať po štarte a na konci závodu Ferrari zrazu nestíhalo dúfam že mali problém ktorý do zajtra vyriešia

Je čas dát si pauzu, zkusit něco jiného.

Tohle je náskok na několik let + to podřazování na dlouhé rovince bylo fakt bolestivé

Pff, Alonso na úrovni Ferrari.

Takže Honda už není problém když to na rovince takhle jede :face_with_tongue:

S aktívní aerodynamikou se dá očekávat hodně chyb. Čím více bude soubojů, tím více záběrů na kačírky uvidíme.

Aha kto sa zobudil. Russel plakal že vošiel landovi do cesty v FP2…. Urobil chybu a ešte plakal

3 lajkov

Neviem ci dokazem “odpustit” Ferrari ten midseason trolling co dali v ramci vyvoja :sweat_smile:

1 lajk

To Aonso tahal nohama!

Kimiho už FIA vyšetřuje.

Myslíš, že Charles vôbec tušil, kto to je? :smiley: Mal proste nejaké PR stretnutie, tak sa ho zúčastnil.

4 lajkov