Však ti ho včera řekl, maj mnohem lepší jezdce, a ti dělaj onen rozdíl. Jinak Ferrari favorit.
Russell je sympaťák, přej mu to. ![]()
Filosofie těch aut je uplně zle, mimo, ne nehodné F1, to má být uplně tabu ![]()
Svata trojka nepraje nikomu okrem rodakovi z Ovieda
Parádní výkon od George.
Pekny. ![]()
Ode mně čistá ironie, Russellovi to těžce nepřeju.
Ráno se mi dost přitížilo, když jsem to viděl.
Zvykej si, bude hůř, třeba hned v Číně
Kontrolovaná dominance.
Ja tak trochu lutujem, ze som to pozeral live ![]()
O to viac, ze aj FP3 som pozeral, cize len 2h spanku… A odmena neprisla ![]()
Puffe, kam ten Mercedes došel, že si nechal napsat pravidla na vlastní potřeby a pošéfoval si to u prezidenta FIA? To neumí vyhrát bez pomoci FIA?
No jo, ale proč s pomocí FIA s minimálně kontroverzním rozhodnutím nezakazovat to Mercedesu hned.
Puff myslel kontrolovanou dominanci pod dozorem kamarádů ve FIA
To zdaleka nie je len o motore (kompresnom pomere) v Mercedese.
Majstrovsky McLaren straca pomerne vela (cize neklamali, hoci sa niektori vysmievali…) a Williams s Alpine su takmer na chvoste pola, cize raketa ako v 2014 to ani zdaleka nie je.
Ale sam som zvedavy co a ci vobec, sa nieco od 1.6. zmeni ![]()
To je mi jasný, že píšeš prcinám a na mě kašleš
Nepochybuji, ale principiálně tento přístup od FIA k této záležitosti opravdu moc nepobírám, zejména po tom jak se ve FIA bouchali do prsou s tím kdo bude chtít využít díru v pravidlech. Ale nechci to znova vytahovat, to Ham! ![]()
Neviem co tym chces povedat ![]()
Najlepsi motor maju (uvidime ci aj spolahlivy), ale zjavne ma Mercedes aj vyborne aero, ked nalozili aj McLarenu celkom dost a zvysnym dvom s motorom Mercedes ani nehovorim…
No tady se dostáváme k tomu, jak je výhoda mít motor konstrukčně podle vlastních potřeb a Mercedes si kolem toho udělal aero jak potřeboval. Zákazníci tohle prostě nemají a nemají možnost si to upravovat a musí pracovat s tím co dostanou, i proto AM odešel k Hondě