Chapem, ale tak nepisal som to ja, ze “dopadne to dobre”, “padla klec” atd. ![]()
Btw tie info ako budu mat do zmeny pravidiel ochudobnene palivo boli hoax a predcasna radost, ci je to stale aktualne, resp. v hre?
Chapem, ale tak nepisal som to ja, ze “dopadne to dobre”, “padla klec” atd. ![]()
Btw tie info ako budu mat do zmeny pravidiel ochudobnene palivo boli hoax a predcasna radost, ci je to stale aktualne, resp. v hre?
Není, pokud nějaký sebevrah nepodá protest. Sebevrah proto, neb FIA veřejný vzdor neodpouští.
Jj, to suhlasim.
Ale to len potvrdzuje, ze Mercedes dominuje preto (cely balik) a nie cisto pre motor, nebodaj kompresny pomer ![]()
Kdo ví kolik tam těchto “Sulajemovin” Mercedes má.
To, ze nalozili McLarenu moze byt aj motorom. Hardver musi byt ten isty, ale mapy moze McLaren podla mna vyuzivat ine, takisto aj energy deployment strategiu
… a to se určitě děje. Zákazníci neznají jak maximalizovat PU, Mercedes jako tvůrce ano.
Hlavne Mercedes im nedal novu specifikaciu motora na testy, dostali ju až teraz a musia sa s nim učiť pracovať
no nič 1 a 2 miesto podvodnici .. ale o tretie miesto bude pekný suboj zajtra si myslím je to tam celkom vyrovnane
Já si dávám pivo zásadně až po páté hodině. Nejsem feťák, abych musel být sjetý nonstop.
A Lindblad je co ? Btw ?
Ja som niekde napísala nejakú ódu?
Zjavne nevieš ani len čítať !
To že sa niečo deje v tvojej hlave nie je môj problém
Ja som o Russellovi nenapísala ani slovo
Len o správaní takých ako ty
Z toho sa chce grcať zase mne
Čo som ja povedala o Russellovi ?
Ja reagujem na primitívne komentáre presne ako tvoj!
Btw mi to povedz ty. Fakt neviem čo tým chceš povedať.
Nabudúce skontroluj vlajočky ![]()
Uz som sa bála,že to nepríde
Jedna Q a už tu máme
Klasika
Nejsem si vědom, že bych napsal něco špatného.
Prosím přečti si můj příspěvek ještě jednou.
No dovol. Ja som pisal o hadovi.
No vzhledem k tomu, jak často píšeš o fetu, tak očividně na něm frčíš furt
Nevím kde Alonso udělal ze ztráty 6 vteřin jen 2,5, ale konečně něco pozitivního. Čekal jsem katastrofu.
Koukám že jsme i před Verstappenem.