LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Byla doba, kdy dvojka RB měla o hodně jiný monopost, to je opravdu realita a nebylo to o tom že by Max potřeboval lepší monopost proti dvojce, ale aby měl co nejlepší proti soupeřům. vyvíjet jeden monopost je rychlejší a dá se tam přesunout zdroje z toho druhého. I MAX parkrát řekl, že dvojka má jiný monopost. alůe to nebylo o něm…to rozhodl sám RB.

Otázkou je, co znamená vyvíjet jeden monopost. Nikdo asi nezpochybňuje, že Max dostával novinky jako první, ale jinak mi připadá nejjednodušší mít pro oba jezdce stejné auto. Neumím si představit, že by tým provozoval dvě různá auta v čem by to mělo být jednodušší. Naopak mi to připadá složitější a nákladnější, pokud bychom takovou možnost připustili.

Však o tom byly články že dvojky RB dostavály upgrady o x závodů zpět proti Maxovi. Ono když dvojka zaostává takto dlouhodobě, resp. je pozadu o x kroků neustále, tak se ten gap mezi nimi bude logicky jen rozrůstat.
Třeba V AM si novinky dělí kdo je dostane jako první. Takže to, co je v RB je podle mě extrém v celém F1 poli. :man_shrugging:t2:

1 lajk

Jedno osobní odhalení udělal cca před rokem.

2 lajkov

Jako upřímně tohle může být docela zajimavá kniha. Ale já nepřečetl zatím ani tu od Adriana. :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

jakze nie ved gasly albon perez su stale v f1 a boli uspesni vsade okrem RB

1 lajk

vo ferrari napriklad si ani nepamatam, kedy by urobili nieco take, že len jeden jazdec dostal upgrade

1 lajk

Kam na tie vtipy chodíte? :rofl: ten vie jazdiť jedine v Red Bulle aj to len za predpokladu, že majú dominantné auto, inak je to priemerný jazdec, čo mimochodom ukazuje v tejto sezóne v aute s najlepším spaľovacím motorom :wink:

Neříkám, že jsou to špatní piloti, ale v předním týmu už šanci nedostali, i když tam místo bylo (třeba v Mercedesu). Jistě, může to mít různá vysvětlení, jenom samotná kvalita v F1 často nestačí. Spíš si myslím, že Max může mít specifický způsob jízdy, který mu umožnil minulý typ aut stavěný Red Bullem vytěžit líp než kolegům. Nechce se mi ovšem věřit, že by nějaký tým vyráběl dvoje různé komponenty a co by jim to mělo přinést. Ale asi bychom se točili v kruhu.

1 lajk

Ale jakoby tohle není žádným překvapením, takhle Red Bull funguje od svého počátku defacto.

4 lajkov

Švjontek včera sice dostala na budku od Filipínky, ale tohle je překvapivě dobré pití. :face_savoring_food:

2 lajkov

Snaha zbytečná, Evap a spol nezajímají fakta, jedou svoji dojmologii a tu prodávají jako svatou pravdu. Hlavně, že se v těch svých nesmyslech můžou utvrzovat ve své bublině

2 lajkov

Na Eurosportu už zase dávají Alonsovou piruetu kříženou s flopem.
Že by tím chtěli něco naznačit?

Zbytečná bych ani neřekl, vlastně je to fajn, když mužeš odpovědět a víš dopředu že ty sám odpověď nedostaneš. Napíšeš fakty a nedostaneš zbytečný okecávačky. :smiley:

3 lajkov

Na Eurosportu ukazují že je Alonso nejvšestrannější pilot v motorsportu? Tak to je dobře ne?

2 lajkov

tam nejde o to ze vyrabaju 2 rozne, tam skor islo o to, že na zaciatku sezony im dali to iste lebo musia, preto sa vzdy perez drzal prve 2-3 preteky dobre, a potom dostali upgrady až vtedy, ked max mal už dalsiu specifikaciu novšiu, pretože na nich šetrili na cost cap

…však proto tě nemá ráda :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

Ta nemá ráda nikoho, kdo si dovolí s ní nesouhlasit a nepodlejzá ji :smiley:

2 lajkov

To asi víc uživatelů, ale tak jak píšu, neni to tak špatný, prostě jim napíšeš a mlčení znamená souhlas. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

2 lajkov