LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Lita z rady do rady, vyleze z WC s namocenym rucnikem na hlave a jde se postavit do rady na pivo, hned pak zase na WC a tak dokola, ale zase ma cas se seznamit, protoze anglicky umi jak bicem mrska, i nemecky.

3 lajkov

hej ale to ze mercedes ktory na kazdemu naklada a je jasne najrychlejsi, ma viditelne najviac vykonu a dostane aduo, to uz nepovies co, ale ferrari ktore v poslednych pretekoch kazdy obiehal jak na dialnici tak to je skandal ze to dostanu :smiley:

2 lajkov

Mysleli to dobře ale dopadlo to jako vždycky.

Kdo to víc oje be, tak je na to nejlépe.

Chudáci poctiví kluci z RB :sweat_smile:

Ferrari musi vyresit baterii, do te doby nema v zavode sanci.

…o tom v této F1 a s touto FIA již těžce pochybuji.

1 lajk

Mercedes nevykřikoval: “chceme aduo. Čekáme na aduo, a pak se změní šampionát.”
Ani jednou .. To dělalo celou dobu Ferrari.

Naopak Mercedes proti Aduo bojoval, a chtěl větší změnu pro motory pro 2027, a aby se aduo zrušilo. Ferrari bylo razantně proti, protože chtěli výhodu Aduo… Takže bude mít změnu přes průtok paliva. :+1:

…to nebylo jeho výkonem, vsadíš se? :wink: Určitě již brzy.

2 lajkov

V Monaku za to mohl poškozený vůz. V Rakousku nezavřené křídlo, které měl 100m zavřené.
Dnes tipuji obrovská chyba v motoru.

No u ADUO jsem si myslel i já, že to bude dobré.
Jak moc jsem se pletl. :sweat_smile:

Jinak ale ano, celkově to vypadá, že současná pravidla vytvářel někdo s 50 IQ.

A máš důkazy, že bylo? :face_with_tongue:

…a byl na to zcela sám :distorted_face:

1 lajk

ano pretoze mercedes evidentne necakal, že by ho mohli dostat, jasne ze nechceli aduo pretoze videli, že ferrari ma jasnu stratu a ked zlepsi motor tak ich mozu ohrozovat

1 lajk

…však já netvrdím že bylo, nebo jo? :smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

jo tak Jos se pasoval na to, ře by ty pravidla psal.

1 lajk

RedBull s Mercedesem byly jediné 2 týmy, které chtěly větší motorové změny pro 2027.
S tím, že se zruší Aduo. Ferrari řeklo ne, protože bude mít Aduo.

Za tenhle stav může Ferrari a jejich politika nedotknutelých.

zlepsili to, tu mali stracat vela, ale stale si myslim ze mergl ma rezervu, len si spomen ako v rakusku emil obehol lewisa na omnoho rychlejsom aute vdaka baterii, teraz to uz take lahke mat nebude

Netvrdíš, ale výrazně naznačuješ :face_with_tongue:

Určitě tam byly další důvody, které my teď nevidíme. Nezdá se mi, že by Ferrari myslelo jen na sebe…to není jejich styl. :face_with_tongue:

1 lajk

Ve finále mi to může být vlastně buřt a nemusím se tu proti Aduo namáhat.

Mercedes je nejlepší. Do Spa velký upgrade údajně 0,5-0,6s.
Dostali Aduo 1+1. A budou ho dostávat dokud budou chtít.
Tak o co mi jde viď?

Ty si také trdlo neviem či to o sebe vieš. Nemôžeš zrazu meniť niečo tak závažne ako ADUO len tak. Ferrari s vedomím toho, že ADUO bude vyvýjalo celý svoj koncept pohonnej jednotky. Zrušenie ADUO by bolo rovnaký neférový zárez ako sa už stalo so štartovacou procedúrou. Na tvojom mieste by som STFU a nerobil zo seba väčšieho blbca ako už si … pekný deň

1 lajk

Takže jinými slovy říkáš, že Ferrari záměrně vytvořilo slabý motor, aby dostalo aduo?
To je pěkný. :smiley: Tímpádem má Situs s tím RIP F1 pravdu.