LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Když jsme u těch nakládaček, kdože to dneska prohrál se Strolem? :face_with_tongue:

Dneska to prostě nebyl ten den :smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

Six - Seven :man_gesturing_no: :sweat_smile:  

3 lajkov

Stroll zasa pred Alonsom ?:rofl:

Už hledá novou práci.

3 lajkov

Hlavně Hadjar ho porazil snad ve všech částech. :joy:

2 lajkov

Má těch 67 nějaký hlubší význam? :face_with_tongue:

Každý jiný experimentální nastavení jen kvůli datům, podřídili se jen vývoji a čas na trati tomu plně přizpůsoben :smiling_face_with_sunglasses: Žádná rivalita, čistě práce a profesionalismus :clap:

1 lajk

Jj, Max dostal naloženo skoro 0,2s tak David přehodil zas kabát

2 lajkov

Hadjarovi zapomněli přetočit gombíky. Do závodu to stihnou. :relieved_face:

3 lajkov

Určitě ano, nepodceňuj to.

2 lajkov

Dneska nebyl vidět, ale na jeho počest.. :slight_smile:

2 lajkov

V modrý ústřici zase vypadly pojistky, ale dávám kredit Davidovi, že nám přišel oznámit, že dnes přehodil kabát na Ferrari.

3 lajkov

Letos se mi líbí Kimi, možná budeme brzo fandit spolu :smiling_face_with_sunglasses:

Druhe a tretie miesto je asi maximalizacia vysledku, Russell nedorucil inak by bol v prvom rade, Charles konecne stary dobry charles ktory dokaze v Q3 poskladat super kolo v zavere, takto ho pozname, snad sa to už pretavi aj do preteku… v sprinte to tempo zle nemal, ale dost menil nastavenie tak snad to neuskodi smerom do pretekov, Lewis tam mal zlte sektory ale on ma skvelu formu tak zajtra bude opat vpredu

Ono je to zvlastne, čakal som že mercedes bude najlepsi, ale cakal som skor RB v pozicii Ferrari, McL v pozicii RB a Ferrari v pozicii McL, papierovo tento rok nic nesedi, akurat ten mercedes je stale vpredu :smiley:

Emil takovy vyprask od kolegy neeeee, skoda ze je @Jos_Is_Back na zavodech, nemuze se vyjadrit, ale mozna ze se ozve z jineho nicku.

Když jsi přehodil ten kabát.
Ferrari, které údajně ztrácí 40hp na RedBull, tak jak může být takhle silné na silně motorové trati, kde je důležitý spalovací motor? Binotto vol.2?

Zamotal se mu mokrej ručník na hlavě, a mobil si zapomněl u hydrantu.

3 lajkov

FIA to skvěle změřila.
Je to sice v realitě úplně jinak, ale ano, bezesporu má nejlepší motor RB, Mercedes ztrácí 2% a Ferrari 4% :grin:

Nevím, co k tomu mám říct hele.

1 lajk

Tohle stačí, děkujeme.

1 lajk

Jakože kdybych byl fanoušek RedBullu, tak by mě víc štvalo, že mě poráží Ferrari, které má 2+2 ADUO než nějaký Mercedes.

Jinak teda Verstappen celou kvaldu velmi slabý.