Ok, ved si rozhodni sam, ktore faktory su pre teba podstatne, ja to vidim inak. Nemam ambiciu sa s tebou hadat.
Asi sa na poste stratila posledna “fleska” s aktualnymi datami z RB.
Že vás to baví reagovať na boba Čakat od neho zmysluplný komentár je asi ako čakať že Sainz a Perez budú bojovať o titul.
Lebo tomu rozumie.
Ale rovnako, ako im to uskodilo im to mohlo aj pomoct.
Tak, ci tak, suhlasim, ze na suchu podavaju konzistentnejsi vykon.
Ne pro me, ale pro vsechny a hlavne ve statistikach.
Jeste jsem neslysel aby nekoho v archivech zajimaly rozestupy.
Ale ja tu nerobim statistiku v archive, ale hodnotim vykon jazdca.
Ale ten problém aspoň pro Vettela vznikl mezi mokrým tréninkem v Kanadě, kde byl třetí, a kvalifikací za stejných podmínek dvě hodiny, kde nepostoupil ani jeden AM do Q2. Údajně byl problém v nahuštění pneu.
Podla mna to stale viac a viac vyzera, ze ten problem je auto AM. Ak dvakrat po sebe obaja jazdci vypadnu v Q1, tak uz to pre mna nie je moc nahoda, ale skor to ukazuje, ze to auto je srot. Akokolvek tomu Vettel a Stroll nechcu verit,
To bylo na modrých pneu do mokra, tam je Vettel kritizoval a říkal jsem si že jim třeba jen nesedí, teď ale že nepostoupili ani s intermediálkami mě hodně překvapilo. Zjevně to nebyla náhoda.
Postaveni na startu urcuji dosazene casy, rozestupy jsou podruzne, podivej jak se dokazes znemoznit, neprijde ti to skoda…
Jezdecky byl lepsi Hamilton, celou Q.
Zaujimava kvalifikacia, v dazdi je to vzdy napinave. Myslim si, ze panovali ferove podmeinky, aj ked podla mna mal Sainz na konci trochu stastia- nemyslim si, ze je nahoda, ze Leclerc a Verstappen, ktori boli celu kvalifikaciu komfortne pred nim, sa zrazu v poslednom kole, kde isli tesne za sebou, v poslednych dvoch sektoroch trapili. Ale ked prsi, vzdy je to trochu loteria.
Edit: Leclerc sa roztocil a Verstappen musel zvolnit pre zlte vlajky, tym sa to vysvetluje.
Tesim sa zajtra na preteky, snad to vo Ferrari nezbabru a po dlhsej dobe sa dockame pekneho suboja. Sainz podla mojho nazoru padne v prvych kolach resp. strategicky bude setrit pneumatiky, no s Leclercom to moze byt napinave.
No na suchu to auto ide lepšie celú sezónu.
A aha aj RB to uškodilo.
AM není šrot, on si Fallows s kumpánama něco z RB odnesl.
Jen neumí nastavit a mají smůlu, že je furt déšť. I přes “inspiraci” jsou furt malý tým.
Jedno šťastie - potom sa aj na Lewisove pol sekundy zabudne.
Bože ty si trápny s týmto už.
Ja žiadam trest tebe!
Mimo jako vždy
Podle mě pod Lawrence Strollem ten tým není schopen fungovat. Nikdo není schopen vytyčit jasný cíl vývoje a každý se spíše hledí schovat před vrchním “Egem”, aby neodskákal nával jeho zuřivosti vyhazovem.
Stroll to prodá Aramcu.
@Situs Vypadá to, jako by se vraceli na úplný začátek sezóny, kdy měli problém postoupit do Q2, a to už by byl opravdu průšvih… Strollovi mám pocit auto nesedí od začátku, ale Vettel s ním kromě prvního závodu jezdil v rámci možností slušně, buď na nízké body nebo těsně za, víc se asi nedá čekat. Jestli to takhle půjde dál, tak by mě nepřekvapilo, kdyby letos fakt skončil.