Jsi už trapný s tím “I hate Vettel”.
Aktuálně: AM je slabý vůz, to je vše.
Ohánět se rokem 2011 proti Vettelovi už chce hodně nízké… raději tři tečky.
Jsi už trapný s tím “I hate Vettel”.
Aktuálně: AM je slabý vůz, to je vše.
Ohánět se rokem 2011 proti Vettelovi už chce hodně nízké… raději tři tečky.
Dnes stačilo pár vteřin rozestup a dělalo to klidně vteřinu nebo hodně desetin.
Rozhodovalo dost štěstí. Ale i tak je poměr sil jako vždy.
A skvele Carlos, konecne si to dal!
Cekal jsem ze Russell da slicky, ale nakonec nemusel i tak je osmy.
IQ jsou ale pouze dvě písmena.
Neviem, pocasie bolo divoke, ale ja osobne nemam dojem, ze dnes rozhodol timing. V zasade kazdy stihol dat svoje kolo za podobnych podmienok, tych pokusov mali vsetci aj viac ako dost…Verstappen si to podla mna prehral dnes sam zbytocnymi chybami, potom sa uz nedostal uplne do spravneho rytmu. Tych par sekund, co dal Sainz to kolo skor sa nepostaralo o rozdiel.
Konečně se shodneme, posílám bodík.
Bohužiaľ.
Tam to bolo o minime rozdielov.
Ale tak uvidíme čo start minule To poriešil relatívne rýchlo a oproti McLarenu aj Alpine by mali mať výhodu v RP ak bude sucho.
Takze to sa poriešiť da. A aké tempo budú mať oproti Ferrari Predpokladám že Sainza predbehne po štarte Max. A uvidíme aké bude tempo Lewisa voči LH respektíve či on neporieši Pereza. Myslím že 5/6 je asi zajtra pre Mercedes maximum.
AM myslím že už dávno není uplně slabý vůz, ale za mokra to z toho auta nějak nemůžou ti jezdci dostat, to je celý.
Chybičky dělal no i předtím v Kanadě jich dělal ze začátku dost, ale nebýt smůly v posledním pokusu, tak by PP pohodlně byl.
Podľa mna áno. On vchádzal do stredného sektoru keď Sainz už bol za a tam mu ten čas extremne padol oproti nemu. Takze ono sa tam vytvorili take dvojice čo mali súboj a ten čo išiel “druhý” bol vždy pomalsi.
Takze podľa mna to nebola len Maxova vina.
V zasade si myslim, ze na take 5-6 miesto sa bez vacsich problemov dostat moze (maly otaznik je pre mna Norris, ten vyzeral cely vikend velmi dobre), ale Mercedes si veril na viac, tak to uz bude tazke. Na druhej strane, ja som uz pred vikendom neveril, ze realne potrabia Ferrari a RedBull a bol by som prekvapeny, keby aj Hamilton z piateho miesta zasiahol do boja o podium.
Čakali sme že si trápny a mali sme pravdu.
HAM byl celou Q rychlejsi nez Russell, vysledny rozestup na tom nic nemeni, to vime vsichni.
Vysledny rozostup na tom meni vsetko, to je predsa to podstatne, pri hodnoteni vykonu.
Vysledny rozestup neznamena nic, je podruzny. Podstatne je postaveni na startu, nevim proc mas chut tvrdit opak a delat ze sebe
Neboj, dyť takové urpuťáky mám rád. Ale taky je rád škádlím. Obzvláště když třeba Vettel nikdy nebyl můj kůň. Oblíbenci pokud neprovedou nějakou těžkou prasárnu by se měli hájit i když se jim zrovna nedaří.
Taky se mi nelíbilo, když po vykopnutí Gaslyho z RB od něj dali všichni ruce pryč. Ale neodkopl jsem ho a jestli ho mouchy nepřisejou, tak z něj ještě vyroste skutečný TOP jezdec.
No celú určite nie lebo v Q1 nebol rýchlejší.
Áni hodinu do zadu si nepamatas ?
Takisto ako v Q3 pred poslednými pokusmi nebol rýchlejší.
Škoda že máš krátku pamäť.
Čo ale neznamená že Lewis si nezaslúžil interný súboj vyhrat.
V Alpha Tauri z neho sotva vyrastie top jazdec.
To teda nie je ! Ten rozostup ukazuje ako k sebe majú blízko.
Lebo ak stratíš 4 desatiny tak je to výprask - do 2 je to stále otázka okolnosti alebo drobnej chyby.
Takze záleží.