Prene tak. Pri tych rychlostiach hovorit o smrtelnych zraneniach chce naozaj vela fantazie.
OK, tak Leclerc, ktorý patrí medzi najskromnejších a najpokornejších jazdcov, je pre teba trápny frajírek, len preto, že sa vyjadril, že keď jazdil s takou malou priľnavosťou, tak sa pri tom bavil. Ale pritom fandíš Strollovi a Verstappenovi, ktorých správanie je už dlhodobo presnou definíciou arogantných rozmaznaných frajírkov.
Každopádne kvalifikácia zaujímavá a teším sa na preteky. Bolo by fajn, ak by sa Maxovi podarilo udržať Lewisa za sebou. Len dúfam, že sa premotivovaní Lance s Maxom nevyradia v prvej zákrute.
Nemyslim si, ze by som zlyhal pri posudeni miery rizika. Moj nazor, ze kvaliikacia je fraska, vznikol na zaklade toho, co sme videli v prvej polovici Q1. Sam si uznal, ze to bolo za hranou. Nepocital som s tym, ze prestane prsat a podmienky sa zlepsia. Myslim, ze je to legitimne, v prenose to nevyzeralo ako kratka prehanka, ale ako poriadny dazd. Lepsie pocasie bol v konecnom dosledku jediny dovod, preco sme mali normalnu kvalifikaciu.
Co sa tyka tvojej otazky, nemyslim si, ze treba cakat na to, kym sa niekto zabije alebo vazne zrani, aby sa vylety mimo trat oznacili ako nebezpecne. Myslim, ze podmienky su nebezpecne, ked jazdci nemaju auta pod kontrolou a je to len otazka nahody, ci sa im podari vyhnut chybe alebo narazu do bariery, tak, ako to bolo v Q1.
Neviem, ci je to pre teba novinka, ale to sa sem tam stava, ze sa prerusi Q a potom sa pokracuje a nenazyva sa fraskou, ani sa nevola po jej neuskutocneni.
Co sa tyka bezpecnosti/nebezpecnosti treba brat do uvahy, ze jazdci F1 su majstri volantu a tak ako spravne povedal Pepa Kral, sami najlepsie vedia, ako najst tu spravnu hranicu bezpecnosti a rizika.
Netreba len zbytocne robit vela kriku pre nic.
Krasne napisane 

Stroll mi nepripada ako arogantny rozmaznany frajirek. ale ktovie, mozno len Max nasadil latku velmi vysoko.