LIVE: Kvalifikácia na VC Turecka | F1online.sk

Voľné tréningy nám ukázali, že o nepredvídateľnosť nebude v Turecku núdza. V Istanbule nás čakajú najnáročnejšie podmienky za dlhú dobu. Pre jazdcov i tímy to bude veľká výzva, ak sa teda vôbec bude jazdiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15971/live-kvalifikacia-na-vc-turecka

Wau… konečne dážď. Toto si užívam! Snáď bude pršať i zajtra.

Frajer Lerclerc, srab Lewis, co naděláš. :upside_down_face:

Jediny kto sa tu strapnuje je organizator. Toto nema nic s F1, je to iba obycajne smykanie a jazdec je iba pasazier. Mali by cely vikend rovno zrusit, nevidim ziadny zmysel tohto “pretekania.”

1 lajk

O jakém machrování píšeš? Nechápu! :roll_eyes:

Vcera neprsalo. A vypovedna hodnota tych vysledkov je 0, slovom nula. Aj Albon je pred Verstappenom, Ocon je prvy, nechces mi povedat, ze to zodpoveda kvalitam jazdcov. Bottas je podla teba v dazdi o 1,5 sekundy lepsi ako Ham?
Ako som povedal, cele je to nahoda, jazdci su len pasazieri.

Ano, je to nahoda, nakolko podmienky na trati nezodpovedaju modernym standartom F1 a vysledky to len potvrdzuju. A kritizovat Leclerca za vcerajsie vyjadrenie je smiesne, porovnavas dve odlisne situacie. Vcera bolo sucho, dnes je mokro. A ak si si nevsimol, tak vsetci jazdci (nie len Leclerc) to dnes oznacuju ako frasku.

Tohle je podle tebe machrování? :sweat_smile:

1 lajk

Toto je jednoducho nebezpecne. Kvalifikaciu by mali presunut na nedelu. Keby sa ani zajtra podmienky nezlepsili, moze sa podla mna zrusit cely vikend.
Aky ma zmysel takto jazdit? V lepsom pripade sa kvalifikacia skonci nahodnym vysledkom, v horsom sa niekto zrani.

Táto Quali je absolútna bizárnosť :rofl: obe Alfy v Q3 čo inokedy nemajú ani na Q2…Zabili obe Ferrari aj Mclaren. Ferrari ťažko mimo navyše Vettel pred Leclercom… A už len ozaj čakám kto to nakoniec výhra. Stať sa môže hocičo.

Vzhľadom na to škoda, že Williams to trosku neriskol, ale zjavne si vzhľadom na podmienky povedali, že základ je to nerozbiť keď aj tak štartujú P20.

1 lajk

No dnes dosť bieda od Ferrari, Charles je ešte mladý takže je to normálne, navyše dnes majú problémy aj Mercedesy a aj LH . A v zlom aute neukáže nikto nič akokoľvek talentovaný je a už vôbec nie keď mu nesedia podmienky. Ale, že auto čo bežné schytá v Quali aj od Williamsu zrazu zadre Q3 s oboma pilotmi to je mimo moje chápanie… Ale baví ma to :rofl: Tento víkend nič nie je normálne :rofl:

Akože Stroll to dal na pána to čo bolo??? :clap: RP s dvoma autami v Top 3 :clap: WtF? Ten chlapec vie mať svetlé momenty toto bolo parádne.

V živote by som nepovedala ze LS dá PP skôr ako Perez, Norris, Sainz či Russell :rofl:

MERCEDES 9 a 6? Ďalší bizár

Toro ale bolo parádne divadielko. Po dlhej dobe som ozaj pozerala Q3 s napätím :clap::wink:

1 lajk

Ty čo máš proti tomu Leclercovi furt? :smiley:

Konec ked henten vyhrá kvali tak sa hlásim že tam možu posadiť aj mna

Toto bola paráda. Najlepšia kvalifikácia tento rok. Kto by to bol na Strolla povedal… ja mám občas u neho pocit, že on zajazdí buď úplne skvele alebo úplne príšerne. Kimi a Gio taktiež super.

Vidieť tie Mercedesy niekde inde než vpredu je proste paráda. Snáď to bude zaujímavé aj zajtra (ďalší dážď by mi rozhodne nevadil)

3 lajkov

Kedy bola Q??? Ako skoncilo poradie ludkovia.

Teraz práve skončila.

1. Stroll
  2. Verstappen
  3. Perez

Zajtra ma tiez prsat… Verstapen 1miesto?
Aj Stroll ukazal v dazdi pred 2rokmi tusim…
Kimi a Ham tiez pojdu dopredu.

Dnes to bola velmi bizarna kvalifikacia. V Q1 to bola podla mna uplna fraska, potom sa nastastie podmienky zlepsili, tak sa aspon dalo normalne jazdit.

Gratulacia Racing Pointu, dnes to strategicky zvladli najlepsie zo vsetkych. Nasadit intermedialky v Q3 hned na zaciatku sa ukazalo ako rozhodujuce. Zasluzene na prvom a tretom mieste.

Muzom dna podla mna dnes Verstappen, jeho casy boli na uplne inej urovni oproti zvysku startoveho pola. Skoda, ze to Red Bull strategicky nezvladol, inak by podla mna celkom urcite s prehladom ziskal Pole position. Ale prilis im to nemozno vycitat, volba pneumatik bola v Q3 mimoriadne narocna.

Gratulacia aj Strollovi, dnes to sice bola trochu loteria, kde Racing Pointu vysiel risk, no napriek tomu si myslim, ze zvitazil absolutne zasluzene. Sposob, akym zdolal Pereza, je podla mna obdivuhodny.

Sklamanie jednoznacne Mercedes, dnes sa pocas celej kvalifikacie nezmohli na absolutne nic. Ocividne sa velmi trapili s podmienkami.

A Vettel po dlhom case zdolal Leclerca, dokonca mu nadelil 1,5s. Viem, ze to dnes treba brat s rezervou, no aj tak to potesi.

Som zvedavy zajtra na zavod, dufam, ze nebude prsat, lebo ak maju byt podmienky podobne ako v Q1, tak sa nebude dat jazdit.

Ty mas tazky psychicky problem, silou mocou do kazdeho komentu tlacit Leclerkove meno a pisat tu o vcerajsich frajerinkach?
V prvom rade si uvedom, ze jeho vyjadrenia uz presli 3mediami, z toho je vytiahnuta jedna veta z ktorej robis halo. Ako ti uz bolo napisane, vcera bolo sucho dnes mokro.
Druha vec - je 3rok v F1, je ten posledny koho mozes za vysledky zhadzovat, lebo druhy rok poraza majstra sveta a jeden uprsany vikend a potrebujes sa tu odbavit, aby ti nepraskla zila :joy: