Dneska ještě finale Ligy mistrů.
Stroll dostal 0,5s od Alonsa a to měl ještě lehčí auto?
To jde.
Btw. je ostuda, že se navýšila hmotnost, když už jsou všichni dávno, dávno hodně pod…
Mohly být ještě lepší časy. A možná menší náročnost na pneu.
Ďakujem FIA v mene všetkých fanúšikov Mclarenu za nové technické direktíva, ktoré Mclaren opäť posunulo vpred…presne tak ako som tvrdil pred závodným víkendom…ak nebude nejaká kolízia, nečakané SC alebo porucha, tak by to malo byť opäť double Mclarenu. Ešte sa teším na vyjadrenia pána doktora Marka.
Si veľký optimista ale prajem mu aspoň 3 pozíciu.
Ja sa teším na komentáre od deda Helmuta Marka
Q zajel hezky, co bude zitra nikdo nevi, treba bude Lucky Boy…
Gratulka, mcl si udelal domaci ukoly lip nez vsichni ostatni. Autu se neda nic vytknout.
A hele… To už nemůže jet nikdo místo něj, ne? Mohl se aspoň Drugo svézt…
Náhrada by musela odjet alespoň kvaldu.
Možná se jedná pouze o truc, protože Stroll nesplnil pokvalifikační vážení podle pravidel a dostal pentli.
Ale zdravý nemocnému nevěří, takže … .
Já to celkem chápu, Stroll si chystá půdu pro případný oznámení konce v F1
Díky, to mi holky říkaj no.
Hmm, to sa neda vylucit…
Stroll mi celkovo pride, ze ho to nebavi, ci chce ale skoncit (kedze si myslim, ze je to na nom) neviem. Ze by nechcel vyskusat novu generaciu monopostov s Adrianom?
Ale aj tak mohli aspon po piatku, pred Q, takto asi AM pojde iba s Fernandom zajtra, nie?
Ale tie uz asi nedakuju, ci?
Podle pravidel jo, pojede jen Fernando. No tam nesedí to, že to přišlo takhle po Q a s prodlevou. Mám pocit, že Stroll je zdeptanej z výkonů. Ale uvidíme, možná nakonec Stroll zachrání Tsunodovi kariéru, Honda ráda zaplatí sedačku v AM na příští rok
Jukiho bych místo Strolla bral všema deseti. Konečně by se v AM zbavili tehle pomyslné koule na noze, kde se kolem Strolla musi ve všem chodit po špi.č.k.ách.
Zaujimave, kto vie…
Mozno fakt kombinacia frustracie s tym co pise Ferda. Ale nechcel by som mu krivdit.
U něj se pozná, že dostal pentli ? Ale vážně, on měl ta zápěstí zlomená a nedoléčil je. To by nebylo nic divného, jestli se mu teď připomněla.