LIVE: Kvalifikácia na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Keď chcete ale neustále zvyšovať tlak a dotiahnuť to až k titulu, tak potrebujete Maxa.

Flavio vám to povedal jasne. Už ani jeho neuznávate?

Problém je, že u AM Verstappen čeká až odejde Alonso a bude jezdit maximálně vedle Strolla. Alonsa se bojí a příští sezonu, kdy mu bude 45, to jiný nebude. :man_shrugging:

2 Likes

Jj Tsunodu bych taky bral, bylo by to win - win pro AM i Tsunodu

2 Likes

Hlavně já Jukiho mám vlastně i rád. Přál bych mu aby se odpoutal od toxic Red Bullu. :100:

4 Likes

1 Like

Ano a preto nechcel ist alo k maxovi ze? :joy:

1 Like

Odkaz? Já spíše četl když se o připojení Alonsa do RedBullu spekulovalo jak Max blekotal proč že by to najednou nebylo pro RedBull dobrý :smile:

2 Likes

Aky odkaz? Zrazu si tu aby som ti nieco dokazoval? Kde si bol ked mal hogarko dolozit sukromne spravy? :joy::joy: ach jaj chlapci…

Najdi si sam :handshake:

1 Like

Tak díky za nic, když nic nemáš.

2 Likes

Takže tu lžeš a chceš to dávat za pravdu? Ty jsi ztracený

Nemůžu doložit zprávy z tvýho prvního (nebo druhého?) Účtu. Když máš ban, tak se už neobjevují zprávy těm, kteří ti psali.

2 Likes

To je klasika u Pindi, on nikdy nic nedoloží a bzdy napíše; a proč bych měl dokládat. Borec nechápe podstatu diskuze :smile:

2 Likes

Prostě Pindal no :smile: Teď hledá o 106 :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Dobre ste sa pofajcili chlapci :joy: tak ako Alonsa kazdy den 3x :joy:

Ked sa dokoncite, mozme spolu fandit piastrimu? :handshake:

2 Likes

Je zábavně sledovat jak se mezi sebou hašteří dva tábory největších tlačenek všech dob F1. :upside_down_face:

obrazek

1 Like

Jsi hrdina. Už se zahrabáváš k zimnímu spánku?
Takhle vypadá naše vzájemná komunikace. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Pro závod to dle predikcí nevypadá uplně nejlépe, bude to chtít Alonsův supervýkon

2 Likes

Ježek se chlubí ignor listem, ale rozklilává všechny odpovědi a pak na ně reaguje přímo i nepřímo :roll_eyes:

1 Like

Je to spíše ostuda a slabost, že dospělý chlap nedokáže přijmout pravdu.

Proboha Ferdo, taky je k mání tolik pravd, kolik je tady přispěvatelů. Pokud je všichni všechny začneme přijímat, tak tu bude hotový sbor andělů.

1 Like