Ten už jede na těžkých drogách
Ne? Z 30 závodů třetinu vyhrál odstoupeními soupeřů, kteří byli daleko před ním, kvůli technice. Kimiho to stálo zasloužený titul. Bez problémů soupeřů by nebyl v boji o titul ani v roce 2010, ani v roce 2012.
Zase tie sprosté mužské reči
Musím říct, že tohle mě taky zaskočilo, a to mám celkem nižší citlivost.
Ale zase nemajú podvozok tak vysoko ako Sklenaříková.
Značím si, že tá nepredýcháná boľačka z 2005 je Tebou týmto - za všetkých kimkáčov - formulovaná presne ako som vždy tvrdil.
Tak pokud budeme počítat okolnosti a ještě faktor Max, tak vlastně docela okej. Máš pravdu.
Alonso má 32 wins bez dominantního auta, to je naprosto unikátní pro mě. Verstappen si vede dobře, na míle vzdálen všem pilotum co kdy v RB byli.
Tak ty tu začneš prachsprostě lhát? Ty tu klesáš na dno velice rychle, ale zároveň to dno dokážeš i prorazit
V normálním rozložení reality by to nebyla taková sláva ani u Yukiho, ale vzhledem k výsledkům Liama Lawsona a tomu, že Verstappen je fenomenální pilot, plus celkově situaci u Red Bullu je Yukiho výsledek pro tým hratelný. Horší s Lewisem, tam vznikala očekávání úplně jiného řádu.
Tak akože je to hlúpe povedať o komukoľvek len tak.
Všetci vieme, že sú z dobre situovanej rodiny. Už len 4 deti v motokárach do celkom vysokých kategórii je pre bežné zarabajuceho človeka dosť nedosiahnuteľné. Všetci vieme, že ich otec má peniaze.
Ale toto je tak prvoplánové na prvú signálnu.
Automaticky preto nemajú žiadne ambície ? A preto, že ich životný štandard je asi iný ako nás, tak im patria také reči ?
Pre mňa nepochopiteľné
Napríklad Eli, sa zdá 1. Veľmi chytrá 2. Ambicióznejšia ako len obmedziť sa na priatelku niekoho. 3. Musela makať dosť na sebe samej aby sa dostala na Univerzity do USA a aj veľmi dobre univerzity z plným štipendiom…
Ale z tohto pôsobí ako husa, čo chodí s pilotom F1…lebo ten raz bude mať peniaze.
Dosť sprosté
@puff toto ma sklamalo
Kvalifikace skvela. Yuki celkem spolehlive, ale dostal od Maxe sekundu. To je dost. Kazdopadne se zda ze Lando na tom nebude po dnesku moc dobre, co se tyce psychiky. Oscar to zvladl velmi slusne, ale rekl bych ze mel mit PP a tohle neni jeho trat.
Max rozhodne nejakou desetinu ubral svym vykonem, ale zda se, ze minimalne kvalifikacne patri RBR hned vedle Mercedesu. Byt to muze zkreslovat Max, ale to ze mu nestiha Charles asi ukazuje Ferrari v kvalde az za nima.
George jako v teto sezone stale, absolutne spolehlive. Myslim ze Mercedes je zavodne lepsi nez RBR, stejne tak Ferrari. Urcite vynikajici vykon George. Za me stale ve hre o titul.
Data po race simulacich mluvi o velke ztrate RBR, ale Max je Max. Nerikam ze vyhraje, ale minimalne bude zlobit. Kazdopadne, ma proti sobe Oscara. Ted se zacne lamat chleba a uvidime jak si s Maxem Oscar poradi. To asi hodne nastini prubeh sezony. Oscar by se podle meho mel ukazat, jako podstatne vetsi orisek pro Maxe.
Odhaduji ze George si pojede svoje, ale nebezpecny bude, o tom nepochybuji.
Dalsi suvereni vykon Pierra. Za me nejvetsi personalni chyba RBR. Doslova katastrofa. Za tohle by mel nekdo letet. Gaslyho kvality byly zrejme uz v RB (Alpha Tauri).
Hlavně marně přemýšlím o podobně vulgárním vyjádření o mládenci z movité rodiny.
Příliš nerozumím, ale OK.
A neboj se, Alonso je v mnoha ohledech výborný pilot, jen v tom škorpení se specifickou skupinkou “alzboys” se vytahují trochu jiné nože… S kuchyňským na ně jít nemůžeš, tak beru ten na aligátory.
“Diskusi” (uvozovky na místě) s astoňaty mám jako cvičení v břitkém dialogu, je to dobré pro mé psaní.
Hele, já si na ty fenomény nepotrpím. Max je skvělý pilot a je v optimální formě, odjel to dnes krásně. Pérez zaostával myslím víc a to jezdil v áčku tři roky, Liam Lawson byl vůbec úlet. Takže Júki prostě pro mě ok.
Ja o časovej strate, ty o pozíciach. Nevadí. Aj tak má Juki menšiu stratu ako španielsky matador. A to sa ten tím kde Juki jazdí údajne rozpadá.
Tohle vám holky podepíšu.
Okrem iného. To je samozrejme viac menej pointa.
Ale tu ide aj o ten faktor, že chodí s kým chodí. Tak blbé reči.
A všeobecne je logicke,že zväčša sa stretávas skôr s ľuďmi zo svojej sociálnej vrstvy a tam si nájdeš aj vzťahy aj priateľstva. A len preto,že tvoji rodičia majú peniaze si asi zaslúžiš toto
Ozaj sa mi občas rozum zastaví z tohto fóra.
Ďakujeme.
V správnych momentoch vieš zachovať uroven, to si na tebe vážim.
Hoci s tebou častejšie nesúhlasím ako áno
Jo? Tak to jsem rád, že Tsunoda v rychlejším monopostu má menší ztrátu. Jinak nevím, proč tu fans RBR píšou o tom, že se jejich milovaný tým rozpadá