Počkej.
Co podle tebe znamená “mít vysoké chcaní”?
Tak Andrea Kimi dneska na těžké trati velmi dobře, ať těch shod máme více.
Vyznelo to sprosto a nemyslím si to zjavne sama ale máš šancu vysvetliť
Vidíš ako ti to ide
Ale nie ide dobre, aj keď nie na maxime ale to je logické.
Robí mi radosť
Své dřívější komentáře ohledně AKA zachovávám. Ale dneska přesvědčil.Navíc i ty šťastné body mu pomáhají budovat sebevědomí, což se projeví.
No to vidím, že nerozumieš lebo kiminsko-vettelovský bias. Dajme to v rovniciach.
Výkony za celú kariéru: Kimi < Fernando
Výkonnosť v 2005: Kimi = Fernando (historicky najlepší estimate)
Poradie v šampionáte = výkonnosť auta * výkonnosť jazdca
Index spoľahlivosti auta = 1 / rýchlosť auta (ak by niekto nechápal, hlavne v tých dobách čím rýchlejšie auto/ výkonnejší motor, tým menej spoľahlivé - na jednotku investície, samozrejme že Ferrari zvládlo mohutnými dlhodobými investíciami urobiť oboje)
A ten zvyšok, isto, ono sa nejde nehádať s el triom, takže je nevyhnutné okrem prilievania oleja do ohňa a zadrbávania diskusie ešte aj dávať argumenty nehodné diskutéra Tvojho formátu. Lebo to pred 20 rokmi nedopadlo ako malo. Jasné, chápem.
Ani ja neviem. Ale možno sú to v skutočnosti hejteri Redbull. Len keď o nich neustále píšu, zdá sa ti že to musia byť ich fans. Našťastie mňa také reči nezaujímajú. Ja sa už teším na pretek. Nech vyhrá ten najrýchlejší nech to už bude ktokoľkvek.
Norris skoda, vyhral nespravny pilot.
PIA mel tlacit a netlacil.
Žádná kur.va nebo zlatokopka nebo co sis to myslela, to fakt neznamená.
A v Bahraine nie ?
Jeho sebavedomie čo nabral mu veľmi pomáha. Vidieť Ako s ním rastie každý víkend.
A je až prekvapivé že mu neuletelo v Jeddah to je veľmi dobry signál z hľadiska hlavy a pristupu. To teší najviac
A čo si tým myslel ? Lebo viacerí sme to tak pochopili.
A mne reči o chcani prídu celé zbytočne
Však PUFF tim vlastně shodil mě spíš… xD
Ano, taky jsem to kdysi slyšela v jiném významu, ale nepřipadá mi to úplně podstatné. Spíš od koho - bylo to doslova od “maštalových primitivů”, kteří se takhle vyjadřovali před mladýma holkama a měli radost, jak jim je trapně. To je asi ode mě k tématu vše .
Posílám “like”, ale kvantifikace je v některých ohledech vždycky problematická.
Výkony za celou kariéru - dejme tomu, proč ne. Kimi měl rozkolísanou sezónu 2008, své slabé chvíle, chyběla sebemotivace. Na surový talent silnější než Fernando, ale ten dával formuli více, určitě to byl mnohem větší dříč.
2005 - nesouhlas, toto byl rok mimořádných výkonů Kimiho R. Ostatně jeden z mála případů, kdy cenu Autosportu (jakkoli je to ukazatel na úrovni ekonomiky prestiže) za pilota roku nebral mistr světa, ale ten druhý.
Poukaz na to, že FA hodně těžil z technických problémů soupeřů, je faktograficky pravdivý a má svou relevanci. Navíc i FA měl svou porci chyb, ale v narativu, který se okolo něj vytvořil, se psal jiný příběh. Tady je bias na straně početné komunity fanoušků FA a právě v roce 2012 kulminoval (fráze “mačká z toho 120%” na fóru f1sports například). Což je sociologický fenomén, ale obratně ho přiživoval svými výroky sám Alonso. V zásadě je to rozdíl mezi “neuspěl jsem” (Vettel s druhým místem u Ferrari) a “mé druhé místo je jako vítězství” (výrok FA po Kanadě 2013). Ten rozdíl v rámování musíš cítit i ty, ale rámování není realita, abych parafrázoval známý výrok Alfreda Korzybského.
O “rozpadu” RB tu psal především Hogr a teď se mu to ironicky vrací. Samozřejmě to obrací naruby, což je u něj běžný zvyk.
Fakt tu riešime Kimiho Raikonena ?
Nechajte ho nech si dá drink a odpočíva vo Švajčiarsku
Šak sa mu musí aj stikutka pustiť už
Super kvalifikácia. Body sa dávajú ale zajtra. Očakávam výjazd SC, lebo múry sú blízko. Som zvedavý, ako prebehne súboj Verstappen - Piastri a tiež som zvedavý na zapojenie Russella a Norrisa s Leclercom do boja o stupne pre víťazov.