LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale ale ale. To ze si tu s posmeskami dal “najlepsieho jazdca minulosti aj budúcnosti” verstapenna na pp ti nikto nezozral. Ani tvoji… A to ze rb ma asi tak 3 najlepšie auto vedia vsetci, iba ty nie :sunglasses: a ked rb sedi trat jak prdel na nocnik tak co potom dominantnemu mcl? :joy:

6 Likes

Ako sa to vezme. 0.910s nie je až tak blízko.
Obrázok

3 Likes

PP jsem tipoval pro Verstappena normálně.

2 Likes

Vůbec bych se nedivil, kdyby se ukázalo, že Max šel do nastavení, na jaké by si nikdo jiný netroufl. A uřídil to, protože je to Max Verstappen.

Puffove srdce patrilo Lewisovi len dočasne. Puff je klubista a Ham mu prestupom do Ferrari zasadil do srdca životnú ranu, ktorú ale Puff napokon rozchodil. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Takže P8 je od P1 daleko? ok, píšu si

Přesně. V mém srdci je jen a pouze Kimi Antonelli.
Konec hlášení.

3 Likes

Mna šokuje skôr, to že Ferrari nič, minulé roky im mestské ohruhy sedeli…

RB sa dalo čakať, že sa túto preberie. Max super, ale to ako sa mnoho tvária, že auto bolo také isté ako minulý týždeň je dosť z cesty. Toto im sedí a on to doručil keď to tak je na maximum.

A ak vezmeme, že pre nás je to slabá trať a 0 update tak dnes až nad očakávania dobre. Dupľom na to ako to pôsobilo ešte v FP3

Musí se nechat, že když bude takto pokračovat, tak tam vidím ten rok 2012 Alonsa.

1 Like

Ale neodpusril si si “kvalitne” poznamocky ze? :wink: odkial to henti pobrali hmmmm :thinking:

3 Likes

Nechodí jeho přítelkyně na ekonomku v praze?
Zjistil jsem že má fotky na IG docela kousek ode mě.

Ha ha ha ha ha. Na Maxovu ligu Alonso neměl a nemá, ani s veškerým štěstím, které měl během své kariéry.

2 Likes

Chodí, chceš říct, kam chodí na oběd min 3 do týdne?

Kto cakal. Asi všetci teda okrem teba a puffa… Uz som pisal puffovi ked redbullu sedi tak co potom mcl? A merc? Musis proste uznat a nehnevaj sa na mna ale rozdiel urobil jazdec. :handshake::wink:

1 Like

Spíš těch 9 desetin je dost

2 Likes

díky, já už stalkuju někoho jinýho, jen mě to tak napadlo. xD

1 Like

Holky Bábíčkovy mají vysoké chcaní, takže tam nemáš šanci.
Jedině, že bys vydělával 1/4 míče jak analytik. Pak bys nějakou šanci trochu měl.

2 Likes

Alonso měl během své kariéry štěstí? Ty jsi zase otočenej o 180 stupnu vid? :smiley:

2 Likes

Podle toho, kterých 9 desetin myslíš. Těch Lewisových je opravdu dost, těch Júkiho myslím v pohodě. Drží se zatím dobře.

3 Likes

Nechodí.

Ide študovať síce ekonomiku, ale do Ameriky budúci rok.

Prijali ju na pár veľmi slušných škôl.

Takže hlúpa evidentne nebude.

Ale ani študovať v Prahe :grin:

2 Likes