Nedivím se, že astoňata mají blbou náladu. Max na P1, a to ani nemá nejlepší auto, a AM je a do konce roku bude do počtu.
Gratulujem legende Max!
Na tým, který se už déle než rok rozpadá, dneska dobré.
Ale Max by tu pole dal i v McLarenu a pravděpodobně i v Mercedesu.
No připomeňme si svoje predikce a zajdi na kurz
https://www.knowspread.com/kurz/sebereflexe-a-uceni-se-z-kritiky
protože se ty tvoje rozdaný karty nějak rozpadly
Jinak mimochodem skvělá a napínavá kvalifikace.
A toto plati pre všetkých ale nie? Napr u mna pri Maxovi a u teba pri LEWISOVI
To už jsme psali dávno, dokonce jsme to i předpokládali
O Schumacherovi se říkalo, že přidá k autu půl sekundy, Hogre.
Ale zkus pochopit, že predikce Marka Hughese se týkala race pace. Vygoogli si to.
A smiř se s tím, že Max zajel fenomenální kvalifikaci.
Zvláště v týmu, který se rozpadl a bez Neweyho je nahraný. Your own words.
Alo pred Strolem, asi max co z toho šlo a mimořádný výsledek vzhledem k potenciálu stroje.
Díky za potvrzení, že F1 nerozumíš a nemáš sebereflexi
O to nudnější uvídime závod.
Suhlasim fernando to potiahol, ale zastavme sa u tohto, u RB sa tiez cakalo daleko horsie, a uz vobec nie pp na tejto trati, vzhladom na auto mcl a najlepsej dvojici na roste. Preco vam to tak vadi ze Max je proste najlepší?
Tak to se stát klidně může .
Nevím, kdo teda čekal RB horší, když to je trať, která jim sedí jak prdel na hrnec.
Asi někdo, kdo moc nekouká.
Nevím, kdo čekal RBR horší? Reálně se vědělo, že tahle trať RBR sedne, protože jim sedí rychlé zatáčky (viz Japonsko), loni to bylo naprosto stejné - problémy v pomalých, vynikající v rychlých. Takže mě Maxova PP nepřekvapila. Já jsem napsal, že celá top 3 odjela výbornou kvalifikaci. Já tu Maxe do diskuze netahám. Jen jsem ukázal na to, jak tu Bretnix opakovaně napsal nesmysl, a místo omluvy nebo uznání se tu kroutí a kope jako malej harant, nic víc
Jinak teda čekal jsem, že ty časy pujdou ještě níž. Oproti P3 je to časové zlepšení necelé 2 desetiny.
Každopádně družstvo Aston Martin musí přidat, pochlapit se a udeřit. Alonsovi běží čas.
“Watching that last lap of Max is just mesmerising, so close and so on the limit.”
Z diskuse na the-race.
Letos to už odpískali.
Auta jsou na tyhle tratě moc velké.
Ale kdyby jezdce pustili do závodu ve vozech F3, tak to by byla zábava.