LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nedivím se, že astoňata mají blbou náladu. Max na P1, a to ani nemá nejlepší auto, a AM je a do konce roku bude do počtu.

2 Likes

Gratulujem legende Max!

2 Likes

Na tým, který se už déle než rok rozpadá, dneska dobré. :+1:

Ale Max by tu pole dal i v McLarenu a pravděpodobně i v Mercedesu.

1 Like

No připomeňme si svoje predikce a zajdi na kurz
https://www.knowspread.com/kurz/sebereflexe-a-uceni-se-z-kritiky

protože se ty tvoje rozdaný karty nějak rozpadly

3 Likes

Jinak mimochodem skvělá a napínavá kvalifikace.

1 Like

A toto plati pre všetkých ale nie? Napr u mna pri Maxovi a u teba pri LEWISOVI :sunglasses::grimacing:

To už jsme psali dávno, dokonce jsme to i předpokládali :smile:

2 Likes

O Schumacherovi se říkalo, že přidá k autu půl sekundy, Hogre.

Ale zkus pochopit, že predikce Marka Hughese se týkala race pace. Vygoogli si to.

A smiř se s tím, že Max zajel fenomenální kvalifikaci.

Zvláště v týmu, který se rozpadl a bez Neweyho je nahraný. Your own words. :grin:

1 Like

Alo pred Strolem, asi max co z toho šlo a mimořádný výsledek vzhledem k potenciálu stroje.

Díky za potvrzení, že F1 nerozumíš a nemáš sebereflexi :slight_smile:

1 Like

O to nudnější uvídime závod.

1 Like

Suhlasim fernando to potiahol, ale zastavme sa u tohto, u RB sa tiez cakalo daleko horsie, a uz vobec nie pp na tejto trati, vzhladom na auto mcl a najlepsej dvojici na roste. Preco vam to tak vadi ze Max je proste najlepší? :thinking:

2 Likes

Tak to se stát klidně může :smile: .

Nevím, kdo teda čekal RB horší, když to je trať, která jim sedí jak prdel na hrnec.
Asi někdo, kdo moc nekouká.

2 Likes

Nevím, kdo čekal RBR horší? Reálně se vědělo, že tahle trať RBR sedne, protože jim sedí rychlé zatáčky (viz Japonsko), loni to bylo naprosto stejné - problémy v pomalých, vynikající v rychlých. Takže mě Maxova PP nepřekvapila. Já jsem napsal, že celá top 3 odjela výbornou kvalifikaci. Já tu Maxe do diskuze netahám. Jen jsem ukázal na to, jak tu Bretnix opakovaně napsal nesmysl, a místo omluvy nebo uznání se tu kroutí a kope jako malej harant, nic víc

4 Likes

Jinak teda čekal jsem, že ty časy pujdou ještě níž. Oproti P3 je to časové zlepšení necelé 2 desetiny.

3 Likes

Každopádně družstvo Aston Martin musí přidat, pochlapit se a udeřit. Alonsovi běží čas.

“Watching that last lap of Max is just mesmerising, so close and so on the limit.”

Z diskuse na the-race. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Letos to už odpískali.

Auta jsou na tyhle tratě moc velké.
Ale kdyby jezdce pustili do závodu ve vozech F3, tak to by byla zábava.