Stále nie je to sa nezmenilo.
Dobrý pokus Ferdo
No George se těší na zákaz flexibility předního křídla od Barcelony, přitom Mercedesu to tam plandá jako žvejka
Že jó.
Veď ja nevravím, že nie.
Uvidíme aká bude RP Ferrari.
Lebo v Q objektívne Charles dal maximum aby bol P4. A Kimi je P5 lebo dnes mu to nevyšlo tak dobre.
DNES pochvala aj pre CL, lebo toto vytiahol on nie reálna rýchlosť toho auta za mňa. Stačí pozrieť ako sa do vtedy trápil aj on.
To auto na to potenciál malo ale také rýchle nebolo,ale on ho z neho v správnej chvíli zase raz vytiahol.
Víte že v závodě nebylo letos Ferrari ještě na bedně? Crazy.
Dávam tomu šancu že po Barcelone sa to trochu premieša ale tipujem že skončí po 27
Ferrari je letos pro mě velké zklamání. Po testech jsem čekal o něco horší start, ale tohle je fakt bída, když si vezmu jejich výkonnost loni. Upřímně mám obavu o jejich vývoj i motoru na 26 s takovou. Přechod na 2014 absolutně nezvládli.
Ty musis mat strasne depresie . Skor povedz to, ze ty sa nemas na co tesit ked tvoj nastavovac uz nikdy nic nevyhra
Antek dvě desetinky za Russellem, to jde, né?
Začíná si Sainz zvykat na Williams? Dnes dobrá práce.
Třeba už nevyhraje, ale vyhrál Honzovo srdce, a to je víc než nějaká vítězství.
Si velky optimista.
Ale McLaren je dominantní auto, Puffe. Na tom se nic nemění. Jenže mají labilního Landa (no Max there) a Oscara, který jede teprve svou třetí sezónu (z tohoto hlediska ji jede fantasticky). Kdežto Verstappen dneska vytěžil maximum, jen vy to nechcete přiznat.
Mark Hughes tu predikci skutečně vyslovil.
Red Bullu pomohly o něco nižší teploty, ale také nastavení na poměrně (hodně) nízký přítlak (rychlá trať), jenže o to náročnější je to potom pro jezdce. Takže pokud něco, klobouk dolů před Maxem, toto byla další jeho hvězdná chvíle. McLaren to měl na kopačkách, ale prohospodařil to.
Proč bych měl deprese? Q byla skvělá, top trojka odvedla výbornou práci a byla to skvělá podívaná. Fernando vytáhl AM, kde se to čekalo daleko horší, takže jsem spokojen
Zajímavý, že ty vždycky napíšeš něco, co je pak uplně naopak a je jedno jestli to někdo vyslovil nebo ne, ale u tebe je to pravidlo.
Co je naopak? To, že Red Bull se nerozpadá, Max neprchá před Hornerovou aférkou nebo že Max předvedl další fenomenální výkon na absolutním limitu auta, zatímco piloti v rychlejších vozech tak přesní nebyli?
V McLarenu by už Max vedl o parník, nejspíš s čtyřmi výhrami v řadě.
Prostě přiznej, že si napsal úplný nesmysl (zase), u toho si shazoval ostatní a omluv se, už tu nepiš ty nesmysly a bude dobře
No nic. Musím jít ven žít život. Obklopit se kamarády s ultra vysokým IQ.
Body se rozdávají zítra… a v Saudský je 1. zatáčka velmi sexy.
Sebereflexi vidíme, argumenty a fakty jsou již jasné, tak nic no
Uplně všechno, řikal si že neutíká newey a další, řikal si že stroll je konkurenceschopnej jen ve slabém autě, na začatku 2023 si psal, že Aston jezdí v testech jen propagační jízdy, ted zase nějakou nesmyslnou ztratu…prostě uplně všechno.