LIVE: Kvalifikácia na VC Monaka | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 15:49

Najdôležitejšia a najvzrušujúcejšia kvalifikácia v sezóne je tu! Nemusíme si klamať, o osude Veľkej ceny Monaka sa rozhoduje predovšetkým v sobotu. Je to tiež podujatie, na ktorom bývajú kvalifikácie vzrušujúcejšie než preteky. Poďme na to!

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235022/live-kvalifikacia-na-vc-monaka-2

Jdeme na to. :+1:

Jedem! Ale náš mladý koník má pořád nějaké problémy, už od tréninků. Snad to zvládne do Q2.

Skoda pre Bortoleta, Audi vyzeralo celkom dobre…

Jen ať se hezky učí jako Kimi. Však jeho čas ještě příjde.

1 lajk

Jsem zvědavá, kdo ještě půjde ven a kdo zůstane v boxech. Tipla bych si, že prvních pět už nemusí, ale uvidíme.

Mi se jeví, že Q1 je už konec.
Tak né, ještě se pojede,

No, o fous 151515

1 lajk

Alonso Strollovi opět parník, 42:0. Tak zase příště :distorted_face:

2 lajkov

A Perezovi chybala desatina na Q2.

A nie je Bearman nahodou ten, ktoreho miestni odbornici uz videli vo Ferrari?

Aj Perez Bottasovi.

2 lajkov

Ale pokračuje. Jen tak dál. I malé krůčky jsou pokroky.

1 lajk

Jo, to nejpodstatnější jsme viděli, stream nechávám mrtvý po zbytek víkendu.

2 lajkov

Alonso před Strolem.

Klobouk dole . Smekáme, držíme, přikyvujeme.

Dia! 4é, nebo jak se to psalo :flexed_biceps:

To se stane. Tihle kluci to mají taky docela náročné na psychiku, musí čekat, až se uvolní místo v hlavním týmu - rok, dva, tři… Pak můžeme vidět George, který si to poctivě odčekal a klidně se mu může stát, že ho teď sundá mladý, který čekat vůbec nemusel. Jasně, i tak jsou v lepší pozici než x dalších.

1 lajk

Ale vážně, existuje jiný pilot který by se nemusel bát o svou sedačku který by v kvaldě prohrál 42x v řadě?!

2 lajkov

Karthikeyan bol svojho casu v podobnej pozicii.

V životě jsem to neviděl, Alonsovi bude v červenci 45 let. Nevím co se ho.ní Strollovi hlavou, jak mladýmu, tak starýmu. :man_shrugging:

2 lajkov

A Russell hodil ručník? Nezvládá?

3 lajkov